בובות מלובדות - מדהים!
ה הדס והחמישה New member 17/1/07 #2 זה לא יכול להיות.... זה ליבוד כמו שאנחנו עושים? איך זה חלק כ"כ ואיך השמלה עשויה ? זה פשוט מעלף....
ה הרבנית קוקיה New member 17/1/07 #3 לא יאמן. מדהים כמה זמן וסבלנות צריך כדי להכין אחת כזו. עבודות מרהיבות
M md55 New member 17/1/07 #5 jul jul, תודה זה מדהים מושלם כל כך אבל בנוווווות זה לא עבודת יד .... הכל מכונות חום של קיטור ולחץ עם שבלונות מוכנות.
jul jul, תודה זה מדהים מושלם כל כך אבל בנוווווות זה לא עבודת יד .... הכל מכונות חום של קיטור ולחץ עם שבלונות מוכנות.
א אור224 New member 17/1/07 #6 מושלם!!! לא יאמן,שזהו ליבוד. מדהים,להיכן ניתן להמריא עם החומר המופלא הזה.
S smady a New member 17/1/07 #9 מטריפות.בסיס הבובות אכן מוכן ומורכב מכמה שכבות של חומר. עבודה מדהימה של יוצרת. אני ממשיכה לקרא ולהתעמק ואגלה עוד ועוד .
מטריפות.בסיס הבובות אכן מוכן ומורכב מכמה שכבות של חומר. עבודה מדהימה של יוצרת. אני ממשיכה לקרא ולהתעמק ואגלה עוד ועוד .
M md55 New member 17/1/07 #10 תודה גם אני מאוד התגעגעתי ושמחה מאוד לחזור המלובד שלי .ואחרי טיול קצר בתפוז , אני עוד יותר מתמיד גאה להיות אחת מכן מלבדוד מוכשרות ואוהבות,נשיקות
תודה גם אני מאוד התגעגעתי ושמחה מאוד לחזור המלובד שלי .ואחרי טיול קצר בתפוז , אני עוד יותר מתמיד גאה להיות אחת מכן מלבדוד מוכשרות ואוהבות,נשיקות