בוצע כיוון בשעון של השרת

gindis

New member
../images/Emo41.gif בוצע כיוון בשעון של השרת ../images/Emo41.gif

שלום רב, היו הרבה תהליכים שלא רצו בגלל שהשעון של השרת לא היה מדוייק. עכשיו הוא כוון ולכן אתה רואים בכמה מקומות שהכמות שעות גדלה. בברכה, ערן

ערן מספר שאלות..

כל כמה זמן הדרוגים של העשירייה מתעדכנים? מתי המשחק יתאפס שוב? והאם יש סיכוי שרק בינתיים שגרסת הבטה נוכל לקבל תור ואדמה ב10 דק' במקום 20 דק' ?

gindis

New member
תשובה

1. העדכונים של העשירייה מתבצעים כל יום בבוקר. 2. המשחק יתאפס כאשר תעלה הגרסא בעברית וזה יהיה כנראה בעוד שבועיים. 3. מצטער אבל אני מעדיף להשאיר את זה כך כדי לבדוק על אמת את המערכת. בברכה ותודה, ערן

sayar3

New member
ערן תגיד לי-אנחנו נראים לך בדיחה?

פתחת את המשחק -אמרת גירסא עברית עוד שבוע (או כמה ימים)-אחר כך אמרת עוד כמה ימים עכשיו אתה אומר עוד שבועיים ובכלל אתה אומר שהגירסא העברית תצא אחרי האיפוס.מה זה???? מה אנחנו טובים לך רק בשביל תומכים ומספר כניסות גבוה לאתר כדי שתציג למפרסמים?שכח מזה חבר!!!!.אנחנו השחקנים שנותנים לך להרוויח משהו מהמשחק הזה ובלעדינו אתה תהיה בתור בלשכת תעסוקה. אז....בוא תחשוב עוד פעם לפני שאתה אומר "אני מעדיף ככה " כי בעצם אנחנו מעדיפים אחרת-ואנחנו זה בעצם מה שקובע כי בלעדינו אין משחק.אני מאוד ממליץ לך להתחיל לעשות יותר חשבון ל"אנשים הפשוטים" שזה אנחנו ולעמוד בהבטחות שאתה נותן לקהל הלקוחות שלך ולא "להעדיף" דברים אחרים כל יום. די!!!!! נמאס!!!! אתה מגזים.אני מאוד מקווה שאתה לא מוביל את עצמך למצב של "מרד צרכנים"-אתה המפסיד העיקרי מכך. כדאי שתשקול שוב מתי להוציא את הגירסא העברית.אנחנו רוצים לשחק ולא להיות שפני נסיונות שלך.

אחי אני אתן לא הסבר..

א) זאת קצת חוצפה מצדך לבוא בטענות לאדם שעשה לך משחק חינמי.. ב) ערן אמר ככה..הגרסה העברית מוכנה ב80 אחוז.. הוא לא יעלה אותה כשהיא לא מושלמת.. וגם במשחק יש עדיין המון באגים.. ואם הוא יעלה את הגרסא העברית אז הוא יצטרך כל הזמן לתקן באגים בשתי גרסאות..(בעברית ובאנגלית) אז חכה טיפה בסבלנות..ולא נורא אם יש אנגלית בינתיים.. מקסימום שפר טיפה אנגלית
בברכה, מושון

sayar3

New member
בוא אני אסביר לך קצת.

משחק חינמי הוא משחק חינמי לך שמכניס הרבה כסף לבעל המשחק. כל כניסה שלך לאתר נרשמת וכשמציגים את נתוני הכניסות לפני מפרסמים למיניהם מקבלים הרבה הרבה כסף תמורת באנר באתר שבו נרשמות הכניסות. המשחק מבוסס על ישראלים רובו ככולו ואיני רואה כל סיבה מוצדקת לפתח את המשחק באנגלית לפני גירסא עברית (אלא אם נכנסים פה שיקולים אחרים כגון רצון של ערן להפיץ את המשחק במדינות בהן יש יותר פוטנציאל-מה שמהווה יריקה בפרצוף לנו השחקנים הישראליים). אה ודבר אחרון אחי=אני לא חושב שיש לך מה להיות מודאג ממצב האנגלית שלי.אני בן 32 עם תואר בהנדסה.נראה לי שזה מספיק "בסיסי" בכדי להבין את המשחק.

אני לא חושב שיש פה שום יריקה בפרצוף

כנראה משקולים של ערן הוא החליט להוציא קודם את האנגלית.. אנגלית זו השפה הראשית בעולם.. אני חושב שאתה פשוט צריך לחכות עוד קצת בסבלנות.

Scept

New member
לא רלוונטי.

אתה לא לקוח משלם. אין לך שום זכות, ע"פ שום חוזה, לקבל שירות כלשהו. ערן הוא יוצא מן הכלל בקרב מנהלי משחקים בעובדה שהוא משתתף בפורום שכזה, מקשיב למשתמשים ומשתדל למלא את בקשות המשתמשים- ואין לך שום זכות שבעולם להתלונן על משהו שצויין במפורש שנועד אך ורק בכדי לבדוק את המערכת. זוהי גרסת בטא. לא המשחק המלא. הגיע הזמן שתבינו.

ר ו נ י2

New member
אתה חוצפן אתה יודע??

חחחחחחחח תגיד לי ילד, ערן חייב לך משו? מתישהו בפעם האחרונה הוא בכלל ביקש ממך לשחק בזה?? הוא חייב לך משהו שאתה תדבר אליו ככה? חחחחחח אתה צריך להתבייש בעצמך הוא אמר שהמשחק ייצא בעברית אבל זה לא קרה ואני מאמין שהוא גם היה רוצה שזה יקרה אבל הנסיבות לא איפשרו... תמאין לי שערן לא צריך אותך בשביל להמשיך להתקדם..

noamevgi

New member
הרה חצוף...

תגיד נראה לך שערן משתין עליך בכלל?? הוא חייב לך משהו?? זה משחק חינמי נכון ובגלל זה לך אין שום זכות למתוח עליו ביקורת לא שילמת על זה שקל, הוא לא חייב לך כלום ואתה עוד מאשים אותו בזה שהוא מנצל אותך?!? תחשוב עכשיו בהגיון ותגיד לי אם אתה חושב שערן לא רוצה להוציא את זה מוקדם... הוא רוצה לא פחות ממך אבל מה לעשות הוא לא יכול כנראה, ויש לו את השיקולים שלו. אני בטוח שהוא מבין קצת יותר ממך בעניינים האלה...

למעלה