בוקר טוב וזה...

easternstar

New member
ההפקה ניסתה להרדים ולמנוע מריבות

והביאה להם במשך בוקר שלם קוראת בקלפי טארוט, שהיא מנהלת פורום טארוט בתפוז. היא סיפרה להם על התכונות ועל העתיד והיה יכול להיות קצת אש, אם היתה מכוונת אותם יותר ברור. :)) ליהי שאלה והיא אמרה לליהי שתמצא אהבה בתוכנית בודאות וליהי התחילה להתרגש וכנראה ניסתה לנחש מי זה. לבן אמרה שהוא צריך להפתח לכיוונים חדשים ומיד הוא התחיל לפעול בכל החזיתות: עם ענת, נשיקה עם ליהי ואומר שהוא חושב גם על עדי. דון זואן דה לה שמטה. :)) אתי החליטה לריב אתמול אבל יוני אמר לה לשתוק ולשבת לידו. היא רצתה לצעוק על עדי שהלכה להביא משהו כשהיא שטפה בחצות הלילה. :) ראית את המשדר המרכזי?

את הטארוט ראיתי

גם את המשדר המרכזי. אתי סתומה, אין לי כח אליה. אבל מה לעזאזל נשיקה עם ליהי? היא עד כדי כך יסמנית? אני בשוק, היא הרי טוענת שהוא מגעיל אותה, איך אפשר להתנשק עם מי שמגעיל אותך?

easternstar

New member
אני ראיתי את זה בסטטוסים בוואלה

מתברר שקרן גם חיכתה לדיווחים.:)) זה מה שכתוב בוואלה:"ליהי לקרן על הנשיקה עם בן: "צריך ללמד אותו כמה דברים..." קרן חוקרת את ליהי על החוויות מהנשיקה עם בן. בהתחלה היא התפדחה להגיע לחצר בנים ואז פתאום הזמן טס אבל יותר מכל ליהי מרגישה נבוכה שרואים אותה בבית. קרן מבינה ומזדהה 02:57קרן מחכה לשמוע מליהי סיכום יומי וכמובן מה היה עם בן ליהי וקרן שוטפות כלים במטבח וקרן לא יכולה להפסיק לצחקק מרוב צפייה לשמע עדכון החדשות הטריות"

ראיתי פה תמונה של הנשיקה

וכתבו שהיא אמרה שהוא כמו הילדים המתלהבים האלו, ושצריך ללמד אותו לנשק או שקר כלשהו. אבל, א' אם ליהי עד עכשיו הייתה פתאטית בתור בובת הפיתום של אתי וקרן, אז עכשיו כבר אין לי מילים לתאר אותה. אני מאוד מקווה שהיא פשוט ממש תמימה עד כדי טמטום. ב' איך קרן מאושרת יאללה, בחורה אחת פחות שתכבוש את ליבו של הלתך.

easternstar

New member
קרן רוצה שבן יגן על ליהי אם תעמוד להדחה אבל

גם אני לא יכול להבין בחורה שמתנשקת עם גבר שהיא אומרת ש"מזוויע אותה" ו"מגעיל אותה". גם לי אין מילים לתאר אותה.

easternstar

New member
אני מקווה: אני מסמס לענבר, איילת ועדי

בלי החיילת הממושמעת של השלישיה יהיה להן פחות כוח ואולי נראה את עדי עושה מהלך. הבעיה שאם יש בחירה של ארבע איתן יבחר בעדי. אסור שהיא תועמד להדחה.

הצבעתי לענבר בלבד, באתר וזהו

וגם זה יותר מדי. תראה, מידע קודם בתוכניות כאלו, הקהל תמיד ישאיר את אילו שהוא שונא. ויבעט בהם שניה לפני הסוף.. אז, אתה צפוי להתאכזב עוד הרבה.

easternstar

New member
אני מקציב 20 ש"ח הוצאות בידור

סימסתי רק פעם אחת 10 ש"ח לענבר בהדחה הראשונה כשהצנון ראה את ענבר והחליט שהיא שמנה וענבר הרגישה שזה מה שהוא חושב. בהצבעה הזאת אני מקציב 20 ש"ח. בינתיים סימסתי 4 לכ"א. ואולי במשדר המרכזי אסמס עוד כמה לפי מי שארגיש שתודח. יש לי הרגשה שזו עדי.

אה לא.. לא מבזבזת שקל.

בכלל, אני חסמתי את האופציה לסמס לדברים האלו, כי אחרי פעם אחת שסימסתי לאח הגדול 2, חברת יוניסל המשיכה לגבות ממני תשלום חודשי של איזה 2 שקל כל פעם, ולא שמתי לב. זו הייתה האופציה היחידה לחסום אותם, אז חסמתי את הגישה לסמסים האלו בכלל. הייתה גובה על פארש עוד חודשים אחרי. גנבים מזבלה עירונית.

easternstar

New member
יתכן שיגבו ממני גם כשאני לא מסמס?

אבדוק את הנושא. תודה שהזהרת אותי. אצלי אין בעיה לבדוק. אני כמעט ולא מסמס.

זה מה שעשו לי

סימסתי פעם אחת בלבד והמשיכו לגבות ממני עוד חודשים אחרי. אז תבדוק את החשבון שלך. אני לא יודעת אם זה תקף אצל כל חברות הסלולר, אבל זה קרה לי אישית באורנג'. הנציגה באורנג' טענה שכנראה אישרתי משהו, הסכמתי למשהו, ושהם בד"כ בתמורה אמורים לשלוח כל מיני SMSים של עדכונים וכל מיני שטויות.. ובכן, אני לא אישרתי כלום, לא הסכמתי לכלום וגם לא קיבלתי כלום. רק לקחו. מצאתי ברשת עוד הרבה תלונות עליהם ועל הסיפור הזה, הבעיה היא שלא יעשו כלום עם זה, זו חברה שעובדת עם הרבה הפקות ריאליטי.

noaxxx

New member
מי שמסמס, חב' יוניסל גובה הרבה יותר מ 2 ש"ח

יותר בכיוון של 20, אם לא יותר. זה תשלום על השירות שלהם שבמסגרתו אפשר גם לשלוח סמס וגם מקבלים מהם כל מיני הודעות פרסומת. אני גם חסמתי לאחרונה את הפרסומות מהם, ואז הסתבר שזה חוסם גם את האופציה לשלוח סמסים.

זהו

שלא קיבלתי מהם שום הודעות פרסומת. זו עדיין גניבה וחוצפה. בנאדם כולה מסמס ופשוט גונבים אותו ללא אישורו. הרי לא כתוב בשום תוכנית שאם סימסת ימשיכו לגבות ממך על פארש.

למעלה