בוקר טוב ויום נפלא לכולםםםםםם

יוכי68

New member
../images/Emo41.gifבוקר טוב ויום נפלא לכולםםםםםם../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שמתי לב שיש הרבה סמויים, היינו שמחים אם תצאו לאור ותשתתפו איתנו..........יום טוב.

יוכי68

New member
והנה משהו שהכנתי לארוחת ערב קלילה

הבטחתי לבעל שאכין לו בלינצ'ס בערב, אז השקעתי קצת יותר והוספתי פירות ושמנת........יאמי..........כמובן שגם הילדים קיבלו את אותו הפינוק וכך זכו לאכול: ביצים, חלב, גבינה, פירות וקצת שומן מהקצפת.

שחמטית

New member
הארוחה אולי קלילה אבל העבודה מפרכת, לא?

זה לוקח זמן וסבלנות לטגן בלינצ'סים ופנקייקס! כל הכבוד על המאמץ!

ddh1

New member
בוקר טוב למשכימת קום

וכמובן לכל הפורום המקסים

ddh1

New member
יוכי יקרה

הנה התמונות שהבטחתי לך... נשיקות ממולאות בקצפת ריבת חלב וריבת פירות יער

mir284

New member
בוקר טוב לכווולם התמונות שרצות פה לא חוקיות

הדיאטה הולכת ונהיית קשה שיהיה לכולם המשך יום מקסים מירי

יוכי68

New member
כדי להצליח בדיאטה צריך לעשות יותר ולאכול

פחות.......חחחחחחח....יום נפלא.

יוכי68

New member
זו גם הבעייה שלי, אחרי הלידה ירדתי 15 ק"ג

ועכשיו אני מתחילה לעלות וממש חבל לי........מקווה שאחזור לעבודה אעשה לי סדר בתזונה.

mir284

New member
הפיתרון הוא הרבה ספורט ואכילה נכונה וכמובן

"לא לראות את התמונות שרצות בפורום"
שיהיה
מירי

מאיוש י

New member
:-גם אני ירדתי הכל אחרי הלידה ויש לי 2 קילו

מעצבנים שלא רוצים לרדת אוף נראה לי יוכי שצריך להפסיק עם כל האפיה חהחהחהחהחהחהחהחה

יוכי68

New member
מאיוש, אין סיכוי להפסיק את הכיף הזה

הכל בראש!.......תגידי מי אוכל את כמויות השוקולד שאת מכינה? את קונה שוקולד בחתיכות או בסופר רגיל?

מאיוש י

New member
המזל שלי הוא

שיש לי את הרשת של ספיסס ממש ליד הבית אז לפעמים אני קונה שם ולפעמים בסופר. אני ממעטת ללכת לספיסס כי אם אני שם זה אסון אני יוצאת בנזק..... עוד תבניות עוד צנטרים....עוד כל מיני תבניות ממשממש אסון

מאיוש י

New member
ומי אוכל את הכל?

בני ביתי שאוהבים את התוצרים שלי חברים של ילדי שבאים הרבה בעקבות הריח...... ולפעמים מחלקת לשכנות חברות אבל בדרך כלל לא נשאר פירור.חוץ מזה אני משתדלת לאפות רק בסופי שבוע למעט דרישות מיוחדות

יוכי68

New member
דינה, נהדר......עברת את המבחן.......אבל......

כדי לראות את תוצרייך הנפלאים אנחנו רוצים תמונות גדולות יותר......נסי להגדיל מעט....לא להקטין יותר מידי. איזה יופי של תוצרים וכמעט כולם ללא קמח....משימה שלא תמיד פשוטה.

למעלה