בחירות 2006 - סקר

../images/Emo41.gif בחירות 2006 - סקר ../images/Emo41.gif

סקר שמתפרסם היום בעיתון "מעריב" מראה על התחזקות לקדימה , וירידה למפלגת העבודה. נשאר לראות באילו תירוצים יסבירו בעבודה כעת את הירידה בסקרים , אה כן ,זה בטח ממתיק סוד שהטעה שוב את הסוקרים
הסקר: קדימה - 42 מנדטים העבודה - 19 הליכוד - 16 ש"ס - 10 המפלגות הערביות - 8 מר"צ-יח"ד - 5 המפד"ל - 4 שאלה נוספת שנשאלה היתה מי יטפל יותר טוב בבעיות הביטחון של המדינה? אהוד אולמרט - 38.7 בנימין נתניהו - 28.7 עמיר פרץ - 7.5

bhnadav

New member
../images/Emo127.gif

בסך הכל השינויים לא משמעותיים והם בגדר טעות הדגימה, אבל המגמה נשמרת והתוצאות פחות או יותר זהות בין המכונים השונים. ככל שנתקרב לבחירות אני מאמין שהדברים יילכו ויתבהרו, ואל לנו לשכוח שמסע התעמולה של המפלגות עדיין לא החל באופן רשמי.

שקר.. לקדימה בסקרים קיבלו

45 עד 48 אם זה 42 זה מראה על התפתחות טובה נקווה שבשבוע הבא גם נשמח איתך ונראה שקדימה תקבל 32

ElvisAlive

New member
תראה לי סקר אחד של 48!!!

אני מחכה. זה הגיע ל-45 ירד ל39 או 40 ועכשיו זה 42.

yjyjyj

New member
רק קדימה לביטחון המדינה!

גם ביטחון גם כלכלה וגם יציבות אזורית - מה שניסיון מוכיח כי ממשלת קדימה מסוגלת לפי אנשיה ונסיונם לא כדוגמת ביבי ש"הוכיח" עצמו בעבר והותיר זיכרון עמום משלטונו דאז ופרץ... בדיחה שכולה גימיק וסרק או העתקת מסרים מגוחכת של יריביו,תחליטו אתם ,ולבינתיים שוכנעתי אולמרט אחד מעל כולם.

בחרו בקדימה כי היא נקיה מתימנים

קדימה הרשימה על טהרת האשכנצים הלבנים הם הם הזוהמה אירופה שתוביל את בנות ישראל לזנות עם ערבים ולקוקסינלים האוכלים בתחת מערבים להתרבות כחול הים

למעלה