בחירות בחירות חודש בחירות בפורום מוזיקה ברזילאית
S shellyland New member 13/1/03 #1 ../images/Emo41.gif בחירות ../images/Emo41.gif בחירות ../images/Emo41.gif חודש בחירות בפורום מוזיקה ברזילאית
../images/Emo41.gif בחירות ../images/Emo41.gif בחירות ../images/Emo41.gif חודש בחירות בפורום מוזיקה ברזילאית
L Lechko New member 13/1/03 #3 לדעתי צריך לפתוח פורום מפרד רק ל: כמובן... אחד החלקים היפים והמפורסמים ביותר בג´ניפר פורום: התחת של ג´ני! ושפת הקודש:jenny´s butt from the block עכשיו, על זה יש לי אישית המון להגיד! (רק דברים טובים) אלכס
לדעתי צריך לפתוח פורום מפרד רק ל: כמובן... אחד החלקים היפים והמפורסמים ביותר בג´ניפר פורום: התחת של ג´ני! ושפת הקודש:jenny´s butt from the block עכשיו, על זה יש לי אישית המון להגיד! (רק דברים טובים) אלכס
C CluBeRiT New member 13/1/03 #4 את האמת? אין על האישה הזו. אני צריכה להודות לה שהיא החזירה את התחת לאופנה! פשוט..... מדהימהההההה
ש שחרחר מתוק New member 13/1/03 #5 חחח ../images/Emo13.gif אני אישית אוהב אותה... יש לה תחת סקסי לפי דעתי כל הבנות שמשמיצות אותה כל הזמן סה"כ מקנאות בה... (ויש הרבה כאלו) גם יש לה שירים יפים..
חחח ../images/Emo13.gif אני אישית אוהב אותה... יש לה תחת סקסי לפי דעתי כל הבנות שמשמיצות אותה כל הזמן סה"כ מקנאות בה... (ויש הרבה כאלו) גם יש לה שירים יפים..
M moshkahouse New member 14/1/03 #6 כל קשר בין ההודעות האלה לפורום: מקרי בהחלט! שחרחר מתוק... תעשה סדר בפורום שלך... זה פורום סלסה לא לוח פרסומות...
כל קשר בין ההודעות האלה לפורום: מקרי בהחלט! שחרחר מתוק... תעשה סדר בפורום שלך... זה פורום סלסה לא לוח פרסומות...
ש שחרחר מתוק New member 14/1/03 #7 כמה דברים: א. זה לא הפורום שלי זה הפורום של כולם ב. בקשו ממני לפרסם בפורום ג. שרשרו את זה להודעת אוף ד. ג´ניפר לופז קשורה לסלסה... היא גם נחשבת לזמרת סלסה! זמרת לטינית.. בהרבה מועדונים רוקדים סלסה על השירים שלה... ולפי דעתי זה גם המקום לפרסם את הפורום...
כמה דברים: א. זה לא הפורום שלי זה הפורום של כולם ב. בקשו ממני לפרסם בפורום ג. שרשרו את זה להודעת אוף ד. ג´ניפר לופז קשורה לסלסה... היא גם נחשבת לזמרת סלסה! זמרת לטינית.. בהרבה מועדונים רוקדים סלסה על השירים שלה... ולפי דעתי זה גם המקום לפרסם את הפורום...