בחירות

JonJon9

New member
מתלבט

בבחירות הקרובות אני מתלבט בין זינגר למוסרי. למי כדאי לי להצביע? רק אומר שלי חשובים נושאי החינוך, איכות הסביבה והצערת העיר.

mika706

New member
עוד מעעללייו של מר צבי בר

עוד כמה דברים על ראש העיר צבי בר. כדאי לקרוא לראות מי עומד בראשות העיר!

nir842

New member
פעילות של תושבי רמת גן שאיכפת להם בפייסבוק!!!

למועמד לראשות העיר- ישראל זינגר יש פייסבוק והופתעתי לגלות פעילות רבה של חברים בנושא העיר רמת גן. כנסו! www.facebook.com/profile.php?id=704199367

shaibebe

New member
סרטוני המועמדים לראשות העיר עכשיו באתר!

פרוייקט רמת גן צעירה גאה להציג: סרטוני המועמדים לראשות העיר - עכשיו באתר. http://www.rg4us.co.il בואו לבחור במועמד הראוי לדעתכם ביותר, לראשות העיר ! *לצערינו ראש העיר לא לקח חלק ביוזמה זו ויתכן ואין לו אג'נדה בנושאים הרלוונטיים.

nir842

New member
די לצבי בר! קדימה ישראל זינגר

אני בעד שינוי לעיר רמת גן ואני מרגיש שהשינוי לטובה יגיע מישראל זינגר להלן פרטים על האיש ועל המצע שלו- זינגר ישראל. יליד רומניה, בן 59. נשוי לחגית, אב לרן, גלית וניצן בעל תואר שני בפיסיקה גרעינית מאוניברסיטת תל אביב.שימש כמנהל בית הספר התיכון בליך במשך 18 שנים, כמנהל פדגוגי של הפרויקט הארצי של משרד החינוך לשיפור הבגרויות, מנהל מכללת רעננה, דירקטור בחברת rada , דירקטור בחברת התקשורת הבינלאומית XFONE, מייסד ויו''ר אגודת הכדורסל נשים מכבי בליך-רמת חן ופרוייקט הילדות העירוני, חבר הנהלת המכללה לביטחון לאומי לנוער, חבר הנהלת אופק 2000, המועצה הציבורית להכוונת מקצועות העתיד בישראל וכיועץ ועדת החינוך של הכנסת. מאז שנת 2003 מכהן כחבר מועצת העיר רמת-גן וחבר בוועדות העירוניות - חינוך, כספים, שלום הילד ושימור. להלן תשובתו של ישראל זינגר לשאלות: 1. אנהל את העיר תוך הקפדה על מינהל תקין, שקיפות וטוהר מידות. בכוונתי לעצור את השחיתות המשתוללת בעירייה מזה 20 שנה ולעצור הזרמת כספי הציבור למקורבים. אני מתחייב לכהן 2 קדנציות בלבד. 2. אמנע את הבנייה לגובה באזורים צפופי אוכלוסין, שאין בהם תשתיות והסדרי תנועה מתאימים. 3. אשתף את התושבים בהחלטות, כפי שלא נעשה מעולם באף עיר בישראל, ע"י הקמת מינהלות שכונתיות, בעלות סמכויות ברורות ומוגדרות. 4. אחזיר חיים לעיר- אמשיך לפעול לטובת ותיקי העיר, אך לצד זאת יש לזכור כי העיר שייכת גם לצעירים ואסור להזניח את הטיפול בנושא הצעירים, כפי שנעשה ב-20 השנה האחרונות. אוכלוסיית רמת-גן התבגרה ב-20 השנים האחרונות וזאת עקב הברחת הצעירים מהעיר. בכוונתי להפוך את המגמה ולהציב אלטרנטיבה לתל-אביב בכל הקשור לדירות המיועדות לזוגות צעירים, למקומות בילוי אטרקטיביים, להנחות בשכר לימוד במוסדות האקדמיים ברמת-גן וכדומה. 5. אהפוך את רמת-גן לבירת החינוך של ישראל, תוך שילוב החינוך הפורמאלי והלא פורמאלי ושימת דגש על נושא חינוך לאקולוגיה ופעילות ירוקה, על-פי המודל שהטמעתי ב"בליך", שנים רבות לפני שהנושא עלה לסדר היום הציבורי. 6. אדאג לשיפור חזות העיר, באמצעות סיוע לועדי הבתים והסוחרים. 7. אחזיר את הביטחון האישי לתושבים, ע"י טיפול שורש בבעיות האלימות. לסיכום, כפי שהובלתי את תיכון בליך למעמד "המוסד החינוכי מספר 1 בארץ", כך אוביל את רמת-גן ל"עיר מספר 1" מבחינת איכות חיי תושביה

meiro58

New member
כל הכבוד למצע

אני יליד ר"ג ואני מקווה מאד שיפעל בכל הנושאים העיר רמת גן כבר לא רמה ולא גן אלא מגדל אחד גדול צפיפות נוראה ואין אוויר לנשום

למועצת העיר הצבע מרצ

הי JonJon9, לא אתערב בהתלבטות לגבי ראשות העיר, אך אעזור לך לבחור את הבחירה הראויה של הפתק השני למועצה - לרשימת מרצ בראשות חבר המועצה צחי זליכה, המחזיק בתיקי גנים ונוף ואיכות הסביבה ! חברה צעירים שהוכיחו את עצמם ומדגישים את נושאי החינוך, איכות הסביבה והצעירים. קישור לאתר: http://www.meretz.org.il/MeretzM/default.aspx?SiteID=19 בחירה מוצלחת!

real lifes

New member
רוצה תשובה כנה?

אלי מוסרי הוא חבר מועצה 10 שנים מתוכם היה חבר בקואליציה של צבי בר. אלי מוסרי לא מתחייב שלא להשתתף בקואליציה של צבי בר ושלא לכהן יותר משתי קדנציות כראש העיר אם יבחר. 10 שנים שהוא חבר מועצה ולעניות דעתי, יש לו אחריות ממש כמו לצבי בר למצבה הנוכחי של העיר. מה הוא עשה במשך עשור שלם במועצה למען העיר? אני לא שמעתי עליו עד לפני הבחירות. ישראל זינגר הוא 5 שנים במועצת העיר ופעיל אופוזיציה ולוחם בתחומים שונים. הוא התחייב לכהן לא יותר משתי קדנציות ולהלן רשימת מקצת הנושאים שעסק בהם למען התושבים( כאשר הוא אינו ממונה תיק במועצה ובעל סמכות ביצועית): (מתוך הודעה שהופיעה בפורום YNET ואני מזדהה איתה ולכן הבאתי אותה לפרסום גם כאן) תכנון ובניה:תמיכה בהתנגדות לתוכנית רג/מק 1411 תוכנית לבניית שני מגדלים בנווה יהושע, הבנייה בשכונת הגפן והבנייה בארלוזרוב 36 ותוכניות מגדלים נוספות. תחבורה - מאבק להעתקת מסוף תחבורה ציבורית מזהם ורועש מקרית קריניצי. מאבק עד להפקדת תוכנית כניסה דרומית מדרך לוד (461) לספארי, כדי להקל על העומס ברמת חן וטיפול בתיקון הסדרי התנועה ברחוב יוספי. אנטנות סלולריות - מאבק ליישום פעילות העירייה בנושא האנטנות הסלולאריות באמצעות תקנות וחוקי עזר עירוניים קיימים כולל מאבק באנטנה בעמידר. קווי מתח גבוה - מאבק משותף עם תושבי גני ערמונים להעתקת קו מתח 400. ארנונה - מאבק וסיוע לעשרות תושבי רמת גן בקבלת החזרים לארנונה גבוהה שנגבתה מהם. מנהל תקין - מאבק בהפרות חוק בועדת תכנון ובניה ודרישה לשקיפות ושיתוף תושבים. המאבק כלל פניות למבקר המדינה שטופלו והופיעו בדו"ח המבקר. מלחמה בתאונות דרכים - יוזמה להתקנת עיני חתול במעברי חצייה בכבישים סואנים בעיר, כמו גם התקנת שיפועים לטובת קשישים ועגלות ילדים לאמהות. הקלות לסטודנטים בעיר- יוזמה למלגות והנחות בשכר לימוד במכללה למשפטים ומכללת רמת גן. בני נוער - יוזמה לשיעורי עזר לתלמידים להורים מיעוטי יכולת ולפעילות נוער במתקני ציבור בשעות אחר הצהריים וערב. גנים ציבוריים בעיר - מאבק לשיפוץ ולשיקום גן הקופים וגנים נוספים. ספריות ציבוריות - דרישה מראש העיר להפסיק לאלתר לדרוש תשלום בניגוד לחוק עבור השאלת ספרים. בית חולים רמת מרפא - מאבק לשמור על האתר ההסטורי והייחודי ברמת גן

למעלה