ביבי גזען עלוב! בושה!

משקיף25

New member
../images/Emo41.gif ביבי גזען עלוב! בושה!

ראש ממשלה לשעבר, במדינה ש-20% מתושביה הם ערבים, אומר כי "קרה דבר חיובי" - הקיצוצים בקצבאות הילדים גרמו לירידת הילודה במגזר הערבי! מה אמור להרגיש אזרח ערבי ששומע התבטאות כזאת? שהג'וקים הודברו? שהמגיפה פחתה? תחליפו את המילה "ערבי" במילה "יהודי" באיזו מדינה אירופאית: "ראש ממשלת אוסטריה אמר כי הקיצוצים בקצבאות הילדים הביאו לתוצאה החיובית של ירידה בילודת יהודים!" בושה! בושה! בושה!

pgprince

New member
ביבי צודק

קיצוץ הקצבאות הביא לירידת הילודה של המגזרים של הפרזיטים (ערבים בעיקר וקצת אצל חרדים) והביא לעליה של התעסוקה. כמו כן זה עוזר לבעיה הדמוגרפית של ישראל..

השקפת העולם של ביבי

כמו כל מומחי "הדמוגרפיה" הציוניים, היא השקפת עולם גזענית רווחת בקרב שליטי ישראל והטיפשים התומכים בהם. לאחר מכן יש להם את החוצפה לטעון שמבקרי מדינת ישראל על פשעיה ועל השקפת העולם הם אנטישמים.

דמוגרפיה היא מדע המבוסס

הרבה מאד על מטמטיקה וסטטיסטיקה, היא לא יכולה להיות "גזענית". מי שמאשים אותה ואת מומחיה שהשקפתם ודיעותיהם בכלל לא רלוונטיות בגזענות זה רק בגלל שהוא לא אוהב את התוצאות. ממש כמו שאני אאשים את המתמטיקה ברשעות אם אני לא אסתדר אם בעיה כזו או אחרת. המציאות היא נורא פשוטה, היא לא גזענית, היא גם לא יכולה להיות כזו, אפשר לאהוב את זה, אפשר שלא, מי שמתכחש לזה פשוט קובר את הראש בחול, כבר עשרות שנים, והמגמה ממשיכה למרות כל העליות, אחוז היהודים יורד, אחוז פלשתינאי ישראל עולה, זו מגמה, מה זה אומר?, בעוד מספר שנים, 15, 30, 100 זה לא רלוונטי יהיו יותר אזרחים פלשתינים לישראל מאשר אזרחים יהודים, ישראל תהפוך לפלשתין. לא כל מי שמבקר את ישראל הוא אנטישמי, לכל אחד הזכות לתת ביקורת מלומדת הוגנת ומאוזנת שמתחשבת בכל המשתנים והמציאות, אבל יש בין המבקרים, במיוחד "אינטלקטואלים" בגרוש ואנשים שמסתתרים מאחורי התואר האקדמי שלהם שהם לא יותר מאנטישמים פרימיטיבים שנותנים חזות לוגית ומוסרנית לשנאה שלהם כלפי ישראל, אנשים שלא באמת אכפת להם מה ישראל עושה ולא עושה, הם הרי היו מתים שהיא תעלם מהמפה, לחסוך לעצמם ולעולם "כאב ראש".

s k y b l u e

New member
בגן העדן הקומוניסטי אסרו על ילודה

בסין הקומוניסטית, כמו אצל פרעה, אסור היה ללדת יותר מילד אחד ומי שהפר את האיסור נענש בעונשים קשים.. גם בקובה הריבוי הטבעי הוא כמעט אפס כי אנשים לא יכולים לפרנס את ילדיהם והרבה ילדים נאלצים לעבוד בזנות במרכזי התיירות. ברוסיה הסובייטית פתרו לנין, טרוצקי וסטאלין את בעיית הילודה באופן 'מעשי' יותר: הגלו את משפחות קורבנותיהם למחנות ריכוז או לגלות בסיביר והם ניספו. כשקומוניסטים מדברים על גזענות וזכויות אדם זה בערך כמו שגבלס דיבר על תרבות.

אנטוליו

New member
אני דווקא רואה באור חיובי את האיסור

להביא יותר מילד אחד בסין. הלוואי שגם הודו הייתה מצטרפת אליה. אם ערב מלה"ע השניה אוכלוסיית סין מנתה 530 מיליון, ושל הודו 386 מיליון, המצב כרגע הוא מיליאר ו-315 מיליון בסין ומיליארד ו-122 מיליון בהודו. אם סין הייתה מעלימה עין מהבעיה הדמוגרפית - אני בטוח שאוכלוסייתה הייתה כבר מתקרבת ל-2 מיליארד (אלוהים ישמור!)

סין והודו הם מיקרים קיצוניים

במקרים קיצוניים עושים שימוש בתקנות וחוקים קיצוניים, זה לא אומר שאיסור על ילודה הוא מתאים וטוב לכל מדינה. אחד האמצעים לשלוט בילודה לטוב ולרע הם קצבאות הילדים, שיהיה ברור, אני תומך שיהיו קצבאות כאלה, אני לא חושב שצריך להעלים אותם כאן בישראל אך כן צריך לקצץ וטוב שקיצצו ולהעביר כספים לצעירים, חיילים משוחררים וקצבאות זקנה. באירופה למשל צריך לעשות ההיפך, לתת תמריצים לאנשים כדי שיעשו יותר ילדים מאחר ומתים שם יותר מאשר נולדים, ללא קשר לעובדה שגם שם ההרכב הדמוגרפי והתרבותי הולך ומשתנה, מאחר ואוכלוסייות המעוטים, בייחוד המוסלמיות כן עושות ילדים, אצלם בניגוד לאירופאים הקרייריסטים יש עדיין חשיבות למושג משפחה.

הקשר ביו השחיתות לגזענות

כמעט ולא חולף יום שאין אנו שומעים על שחיתות נוראה של המדינה. נשיא המנצל מינית, ראשי משטרה מושחתים, גנרלים הדואגים לכיסיהם ולכוחם בעוד שהם שולחים את החיילים הפשוטים למלחמות בשרות בוש, בשר תותחים, הפקרתם של שבוים, ועוד לבקרים. השחיתות החדשה שהתגלתה היא במערכת המיסוי. בעוד ששני מליון בני אדם חיים מתחת לקו העוני, האוליגרכיים החדשים נסיכי המאפיה צוברים כוח. הקשר בין השלטון להון נחשף מיום ליום. מה הפלא כאשר ראש הממשלה עצמו מושחת עד לעצמותיו. מהי הסיבה לשחיתות זו שלא ניתן לעצור אותה, ואוכלת בבשר הנרקב של מדינה מושחתת? הסיבה המיידית הנה כמובן התאווה לכסף כאשר כל אמצעי כשר לכך. אולם תאווה זו קיבלה תאוצה אדירה מאז החלו ההפרטות, שכן כאשר מפריטים יש פוליטיקאים בכירים המקבלים שוחד, והריקבון הולך ומתפשט. אולם הסיבה לכך יותר עמוקה. הבורגנות אינה מסוגלת לפתח את כוחות הייצור. כיום פחות משליש מכוח העבודה, עובד בענפים יצרניים. הרווחים נעשים בעיקר מעסקאות של נשק, סמים, מדיניות מיסוי הדואגת למיליונרים, שנור. יש למיליארדרים הון עצום אך הוא לא מושקע בענפי הייצור, שכן אין בכך רווח. הדבר יוצר חוסר יציבות במערכת המוניטארית. מנסים לנחם את המוני העם, כי התל"ג עלה. אך התל"ג הוא אינדיקאטור לא לפיתוח, אלא לממון האדיר הנכנס לכיסי בעלי הבנקים, ולאילי ההון למיניהם, בעוד העובדים נאלצים לעבוד שעות נוספות רבות ללא כל תשלום, באיום פיטורים. השוטים הלאומנים המנסים להסתיר את הרקב המכלה מדינה זו בתעמולה גזענית, בפיתוח שנאה לאומית, במלחמות, בשקרים, בסילוף ההיסטוריה, מצליחים אולי לרמות עצמם, אולם את ההיסטוריה קשה מאוד לרמות ומה שנרקב עד היסוד נעלם. השאלה היחידה היא כמה זמן ייקח לעובדים להתקומם, והמלחמות הבאות ששליטי ישראל ינהלו למען אדוניהם בוושינגטון שייגמרו עקב הרקב בתבוסות יותר גדולות רק יזרזו מאבק זה.

אנטוליו

New member
../images/Emo132.gifלדעתי, בעית איכלוס יתר היא

הבעיה החמורה ביותר שעומדת בפני האנושות בכלל ובפני מדינת ישראל בפרט. כל צעד שנועד להאט את קצב הריבוי, במיוחד בארצות העולם השלישי, הוא מבורך. (בארצות אירופה הריבוי הוא מניח את הדעת, חוץ מריבוי המהגרים מארצות נחשלות). ישראל היא בין המדינות הצפופות ביותר וקצב הריבוי בה הוא מהגבוהים בעולם, במיוחד של המגזרים החרדים והבדואים. הארץ מפוצצת בבני אדם שלא יודעים בדיוק מה לעשות איתם. לכל זה מתלווים זיהום באויר, בים וביבשה מהחמורים בעולם, ובאותו הזמן קיים מחסור חמור במים שפירים, שטחי מחייה ואפילו אויר נקי. הנחלים מזמן הפכו למובילי ביוב מצחין שמזהם את הקרקע. אם בתחילת המאה הקודמת היו בפלסטינה כ-מיליון איש - עתה המספר הוא 11 מיליון והיד, או יותר נכון אברי הרבייה, עוד נטויים! אם זה היה תלוי בי, אני לא רק הייתי מבטל את הקיצבאות לגמרי, אלא אף הייתי מטיל קנסות על אלה שישריצו יותר מ-2 ילדים.

באירופה הוא על אפס, זה בטח לא מניח

את הדעת. אין לי בעיה עם זה שיעשו 10 ילדים, אם זה יהיה על חשבון המשפחה ולא המדינה, אם יש לך כסף, אם אתה אדם יצרני וילדיך חיים בתנאים סבירים לפחות אז בבקשה, שיהנו.

אין להשוות ביננו לבינם...

עצם החלפת המילה ערבי ביהודי לא מעידה על אותה משמעות של המשפט מאחר וההקשר שונה, ההקשר הוא הכל, הוא שנותן למשפט משמעות, המילה ערבי בהקשר של ישראל והמציאות שלה והמילה יהודי בהקשר האוסטרי שלה מקנים לכל משפט משמעות פרטית ושונה משלו, היא יכולה להיות גזענית והיא יכולה גם לא להיות גזענית, ולא, זה לא משנה מה אזרח ערבי "מרגיש", אזרח ערבי מרגיש כפי שהוא עצמו בוחר להרגיש, ללא קשר למה שביבי אמר. איך אמור להרגיש אזרח ערבי? הוא בדרך כלל נותן ויתן לזה משמעויות גזעניות, כמו שהוא יתן לכל דבר כמעט, לציונות, לדגל, למערכת החינוך, להמנון, להטבות לחיילים משוחררים וכו', הוא יתן להכל משמעות גזענית, למה? כי הוא יודע שזו נקודת תורפה נוראית אצלינו, כעם שעבר את השואה וכאשר מאשימים אותו בגזענות הואר ישר עובר למצב התגוננות נוראית, עושה פעולות הפכות מההגיון הישר, רק שחס וחלילה לא יאשימו אותו בגזענות כי גזענות ישר מוביל לקונוטציה נאצית והנאצים ידוע מה הם עשו עשו ליהודים... מדוע אין להשוות: - היהודים אינם ומעולם לא היו מיעוט לאומי באף מדינה בעולם, להיפך הם רק ביקשו להטמע בחברה ואת מנהגיהם הדתיים השאירו לבית ולבית הכנסת. - היהודים הם חלק מהתרבות המערבית, התרבות המערבית וערכיה מתבססים על ערכים יהודים ונוצריים במקור (היום התרבות המערבית בסוג של גסיסה כי היא כבר לא עומדת על שום ערך, ככה זה נראה), ככה שהיהודים לא ינסו ליצור איזושהי אלטרנטיבה תרבותית או לחתור תחת ההגמוניה התרבותית שהיתה קיימת. - היהודים מבחינה מספרית היו תמיד זניחים יחסית. לעומת זאת: (כן אני יודע שאני מכליל, אני מתייחס להנהגה, למי שפועל, מי שאקטיבי ולא לאיזה "רוב דומם", אם הוא רוב בכלל שבדממתו ושטיקתו בעצם מסכים ההנגתו שאותה הוא זה שבחר). - ערביי ישראל הם פלשתינים, הם כן מיעוט לאומי, הם כן מבקשים לשנות את הסטטוס קוו באמצעים כאלה או אחרים, הם כן מבקשים לשנות את צביון המדינה וחוקיה, הם קוראים לזה "מדינת כל אזרחיה/לאומיה" בפועל זה מדינת פלשתין ב'. - ערביי ישראל, למרות שהם חילונים יחסית וחשופים למערב יותר מחלק מאחיהם במדינות ערב אחרות עדיין שואפים לאלטרנטיבה תרבותית, הם כן שואפים לציביון תרבותי אחר שלא יכול לחיות לצד התרבות ההגמונית כאן, היא רק יכולה להחליף אותה. - ערביי ישראל לא זניחים מספרית, הם מעל 20% מאוכלוסיה ואחוז היהודים הולך ויורד משנה לשנה, למרות שבשנות ה90' עלו מעל מיליון עולים מברה"מ לשעבר, למרות שיש ירידה בשנים האחרונות בילודה של ערביי ישראל. צריך לזכור: מי שלוקח את זה לכיוון גזעני במקרה הטוב טועה, במקרה הרע הוא סתם דמגוג, זה חיובי לא כי הם "רעים" ואנחנו "טובים", לא כי אנחנו "עליונים" והם "נחותים", לא כי הם "טמאים" או משהו זה בכלל לא הכיוון ובכלל לא העיניין זה חיובי כי יש כאן באיזור, בין הים לירדן ובישראל של קווי 67' מאבק בין שני לאומים, בין שני עמים, זו הסיבה, מאחר וזה עוזר לשמר את הרוב היהודי. הרי מה הופך את מדינת ישראל למדינה יהודית?, החלטת האו"ם? לא, חוקי המדינה? לא, הם הרי מבוססים על משהו, ה"זכות הדתית וההיסטורית שלנו"? לא, זה בטח לא מספיק, עם זה מקסימום ניתן לנגב את הישבן, רוב יהודי מוצק, לא זכויות, לא החלטות אום, לא דת, לא היסטוריה, לא חוקי מדינה, הכל מתחיל ונגמר ברוב יהודי מוצק, אם הוא לא קיים שום דבר לא קיים ואפשר להתחיל לארוז, בטח ובטח בדמוקרטיה שבה הרוב הוא שקובע. זה בכלל לא רלוונטי מה אזרח ערבי היה מרגיש או מה יהודי היה מרגיש באוסטריה, איך מישהו בוחר להרגיש היא לא שיקול. לקיצוצים בקצבאות הילדים היו הרבה משמעויות טובות, חברתיות, כלכליות ולאומיות, חברתיות-כלכליות בגלל שמגזרים חלשים (ערבים בדואים וחרדים) כלכלית ונתמכי קצבאות עושים פחות ילדים וכך יש פחות ילדים עניים, יש פחות עוני, לאומית מהבחינה שהדמוגרפיה, שהיא גם ככה נגדינו (אי אפשר לשנות מציאות של 50-60 שנה בכמה שנים בודדות, עברנו כבר את נקודת האל חזור) איטית יותר, יש לנו יותר זמן לחשוב וליישם תוכנית שתבטיח את הרוב היהודי כאן.

למעלה