ביקורות על "אם אלה החיים"

razpg

New member
תגובה לא כ"כ מחמיאה...../images/Emo10.gif

בNRG יש כתבה על הסינגלים ולא כ"כ מחמיאים שם על "אם אלה החיים" אבל אני מתעלם מהתגובות... לדעתי זה שיר מדהים!!!

כן ראיתי.. חבל.. תגיב לזה אבל

טוקבק.. אני הגבתי... בכל מקרה למי שרצה לשמוע את השיר. יש אותו בקישור הזה של NRG..

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאיזה ביקורת הזויה../images/Emo15.gif

הוא חולה עליה אבל לא סובל את השיר וגם לא בדיוק הוא אהב אותו בהופעה הוא אומר שהחומר האולפני לא טוב
נו טוב..זכותו זה לא משנה את העובדה שהשיר מדהים
אבל זה עניין של טעם ואני כבר טענתי שצריך לשמוע את השיר הרבה כדי להתרגל אליו זה לא קיטש כמו איתי (לא שזה רע
) שתפס את כולם מההשמעה הראשונה זה שיר אחר שונה.. מהמם.. אבל צריך להתחבר אליו

שגעוגי

New member
להרבה אנשים יהיה מה להגיד

על הסינגל הזה. זה ברור שקצת קשה להתחבר אליו משמיעה ראשונה, אבל אחרי ששומעים אותו יותר מפעם אחת בהחלט מבינים מה קרן מנסה להביא כאן. היא העבירה את המסר שלה בצורה הכי טובה שאפשר, חוץ מזה שהשיר הזה הוא מאוד קליט.

razpg

New member
עוד תגובה על "אם אלה החיים"../images/Emo4.gif

גם לא הכי מחמיאה... אבל יותר מהקודמת. שוש עטרי השמיעה את השיר "אא"ה" (למדתי מרייצ'ל
) ואז היא אמרה שהשיר הזה קצת שונה. ההתחלה שלו ניראת כמו שיר ממש חלש, אבל כשמגיעים לאמצע השיר אפשר לראות כמה שהשיר הזה מקסים!!! ואז היא אמרה שקרן היא יוצרת מדהימה והשמיעה את השיר "נובמבר". אחרי כל התגובות הלא כ"כ מחמיאות אני מאד מקווה שהשיר יצליח לצעוד במצעדים בטופ 5. צריך לראות אם המאזינים באמת יאהבו את השיר. כי אנחנו הפורום זה לא כ"כ חוכמה. אני עכשיו מחכה במתח עד שהשיר יכנס למצעדים של גלגל"צ ורשת ג'.

razpg

New member
בעצם אני לא בטוח שרייצ'ל אמרה את זה

אבל מישהו בפורום אמר את זה בטוח.

ה' יישמור..מה שרית חדד קשורה?

שיהיה בריא..חח דווקא שיר יפה.. כאילו,אני מעדיפה שתתגבש לי יותר דעה לגבי השיר להגיב נורמלי, כלומר..אחרי שמיעה של כמה פעמים,והפנמת המילים.

razpg

New member
אוווווווווווו, תגובה אוהדת!!!!../images/Emo13.gif

חשבתי לרגע שחוץ מדידי אף אחד לא מחמיא לה על הסינגל... זה ממש משמח!!!

I מ י ר ב I

New member
שיר מדהים לדעתי...

לא יודעת מה הם לא אהבו... יש חלק בשיר שאני ממש מצטמררת... לא קוראת ביקורות....

ערוץ 24

"חיכיתי לשמוע עוד סינגל של קרן פלס, כי את "איתי" ממש ממש אהבתי..." אי אפשר כבר לתת ביקורת טובה עד הסוף?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifלא הבנתי../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

אהבה
לא אהבה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאויי ב'מת../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אבל אי אפשר ככה גמני יכולה לכתוב: "קרן מהממת מדהימה שיר מושלם כל הכבוד קול נדיר כתיבה גאונית" בסדר..אז אהבתי..אבל אין פה שומדבר מעניין לקריאה את כותבת ביקורת באינטרנט
סבבע אבל למה את נשמעת כמו ילדה בת 10
: "יאללה, אני בעד (למרות שנדמה שזה נורא לא מגניב להגיד את זה)." מה זה
המממ זאת לא ההיא שכתבה על "קליפה" ש"היא לא מתה על ההפקות של אורי זך" וכבר אז עשתה רושם של ילדה בגן
כן נראלי זאת היא נו..שיהיה

למעלה