ביקורת - אריק ברמן בהופעה בירושלים

hilali1

New member
../images/Emo41.gif ביקורת - אריק ברמן בהופעה בירושלים ../images/Emo41.gif

ראיתי לא מעט פעמים את אריק מופיע אבל בדרך כלל במרכז. הגעתו לירושלים, 10 דקות מה-
היא משהו מרגש בפני עצמו
בפעם הקודמת שהוא הופיע בעירי, לפני שנה בערך, היינו שם רק קומץ בודדים והיה די משונה כך שהציפיות שלי היו גבוהות
כנראה שאלבום שהגיע למעמד של זהב,סינגלים שנטחנו ברדיו, זכייה בתואר זמר השנה, כתיבה לאמנים שונים והשתתפות בפרוייקטים מוזיקליים איכותיים עשו את שלהם והפעם - אולם המעבדה היה מלא עד אפס מקום ואנשים נדחסו בכל פינה אפשרית. לגבי הקהל - זה היה ממש תמהיל מוזר של אנשים - ילדות קטנות, משפחות שלמות עם ילדים, בני נוער, צעירים וזוגות מבוגרים. משהו לא ברור כזה. אם זה לא היה בשישי אולי היו מגיעים דוסים
אריק סוף סוף עולה לבמה...
הפלייליסט משלב את שירי האלבום הראשון שלו בעיבודים מיוחדים וכן שירים חדשים שיופיעו באלבום הבא ויהיו להיטים על בטוח
בין לבין הוא משתף את הקהל בסיפורים ובהווי של הלהקה, לפעמים נדמה שהוא אפילו מפלרטט עם הקהל שיושב כמעט על הבמה. (לא כי היו המוני אנשים אלא כי ככה בנויה הבמה במקום). אחד ההביצועים הגדולים היה לשיר "שער 6". למרות חוסר המקום והצפיפות אנשים קמו לרקוד והשתוללו. וכמצופה מקהל ירושלמי (וממתופף ירושלמי) ושיר על כדורגל זה תמיד מגיע איכשהו לבית"ר. אז יאללה בית"ר
זהו. מומלץ בחום להקשיב לאלבום או ללכת להופעה.יש לאריק הרבה מה להציע מעבר לסינגלים שבטח שמעתם ברדיו.
הופעות קרובות:
6.11.07 - זאפה ת"א 15.11.07 - מועדון הביט בחיפה 23.11.07 - מועדון הברבי כפר סבא

galoosh33

New member
הוא תמיד לובש את אותם בגדים! ../images/Emo6.gif

אהבתי את הסקירה
הייתי בהופעה שלו ומאוד נהנתי.. גם לפני ההופעה אהבתי את האלבום אבל אחרי ההופעה עוד יותר! זה גרם לי לראות אותו באור קצת שונה.. הקטע האהוב עלי בהופעה היה ללא ספק בשיר "אהבה ואור וצל", אחד האהובים עלי, שהוא צועק "סבלנות!!!" .. פשוט נקרעתי.. וגם הסיפורים שלו באמצע היו חמודים ומצחיקים.. בקיצור, הוא אחלה בחור ואחלה אמן.. וכמובן שאני מחכה כבר לאלבום השני

hilali1

New member
וואלה../images/Emo35.gif אותם בגדים../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

התאורה שהם עושים באהבה באור וצל פשוט מתאימה בול לשיר. זה מקסים בעייני

שמחה שנהנת

אני מאוד לא אוהבת את אריק ברמן לכן אני אחסוך ממני את ההליכה להופעה (ומשאר גולשי הפורום את הדעה המלאה שלי על הבחור)

למעלה