ביקורת מוצר- חולצת טוניקה של זונדה

Fun Fair

New member
../images/Emo41.gif ביקורת מוצר- חולצת טוניקה של זונדה

מה נכתב על החולצה באתר החברה: שרוול 3/4 חולצה זונדה טוניקה אפורה - גיזרה פתוחה וסקסית עשוייה בד סימפוניה (אלסטי) - 92% ויסקוזה ו-8% לייקרה חולצה באיכות גבוהה מאוד, בד מלטף ונעים על הגוף. דפוס משי - דוגמת "מושי" עיצוב של Lee Kodo ( לי קודו ) בלעדי ל- Zonda " קבלתי את החולצה להתנסות מתפוז, וכמי שתמיד שמחה לגלות מוצרים חדשים- מיהרתי לנסות אותה. בפעם הראשונה שלבשתי אותה- לא היה לי שום דבר טוב לכתוב. באמת. הטריקו היה נוקשה ולא נעים, החולצה לא "ישבה" עלי נכון ו...זהו. הדבר היחידי הטוב שהיה לי לומר, זה שההדפס חמוד. אבל אז העברתי אותה כביסה ראשונה ו....הפלא ופלא! הבד התרכך קצת ואז גם החולצה ישבה כמו שצריך ואפילו ההדפס איכותי למדי. אז מה היה לנו לאחר הכביסה הראשונה? טוניקת טריקו נעימה, חושפת כתף, שרוול 3/4 שמתאימה בדיוק לעונה הנוכחית, שבה לא באמת אפשר ללבוש חולצות קצרות, אבל במהלך היום לא כ"כ קר בשביל ללבוש סוודרים. האמת, מה שלי הכי חשוב בחולצות- זה ש"ינשמו". אם יש דבר שאני שונאת, זה למדוד חולצה ולהרגיש שאני בבית כלא של בדים סינטטיים (מה שקורה לי עם המון חולצות לייקרה...) ועם החולצה הזו זה לא קרה- היא נושמת, היא כיפית, היא נעימה על הגוף. שורדת מצויין כביסות (לפחות 2 ) וסביר מאוד שאלבש אותה גם בעתיד. אני מודה ומתוודה שאני לרוב לא נוהגת ללבוש חולצות מודפסות (בעבודה אני סמי-מחוייטת ובבית אני עם טריינינג ) אז אני מניחה שזו תכנס לקטגוריית "בגדי אחה"צ" שלי המחיר: 79.90 אחרי הנחה. שווה

שאפולי

New member
אהמ לא יודעת

אני אגיד לך מה הבעיה שלי עם החולצות האלה... ראשית- אפשר למצא אותן ושמלות וטוניקות דומות מבד סימפוניה בכל שוק זה נראה אותו דבר (זבל) ותפור אותו דבר (חסר ביטנות או גימורים) אז... זה למי שמחפשת איכות. שנית גם מבחינת המחיר- שוב אפשר למצוא את אות החולצות אולי עם הדפסים פחות יפים לא יודעת- אבל בגדול ניתן למצוא אותם בשווקים או חנויות עלומות שם ב30-50 שח.. הכי חשוב- יצא לי לא מזמן לקנות חולצה כזאת ב"זברה" בצבע כחול-סגול מהמם היו לי בראש מלא שילובים אפשרייים וכו'- לא עבד! זאת לדעתי חולצה שמתאימה או לבית, או ממש סתם לקפיצה למכולת, אני אישית בחור רזה עם ציצי יחסית גדול וזה גם- מממש לא מתאים- לדעתי הן יושבות יפה יותר על בנות עם חזה קטן....

Fun Fair

New member
ושוב...

אני לא עבודת בחנות, לא מיצגת ולא מייחצנת אותה. לא טענתי שאין עוד חולצות כאלה בארץ. לא רמזתי שאלו החולצות הכי זולות בשוק. לא אמרתי שזו החולצה הכי יפה. כמו שכתבתי למטה: קבלתי מתפוז חולצה להתנסות ונתבקשתי לחוות את דעתי וכך עשיתי
כמו שנאמר- אני בד"כ לא הולכת עם חולצות כאלה אז מאוד קשה לי להשוות לאיכות/ גזרה של חולצות דומות, אבל ממה שכן ניסיתי- לא היו לי תלונות מיוחדות. מחמאה אחת שכן חלקתי (ואציין שוב): אני שונאת ללכת עם טריקו "פושטי". זה נראה לי זול, סינטתי ולא אסטתי בשום קנה מידה (שלא לדבר על האיכס שזה נהיה אחרי כביסה או שתיים...). הטריקו הספציפי הזה לדעתי הוא איכותי למדי. הוא עבה ונעים ושרד בכבוד שתי כביסות תכופות (ואגב- אני לא מצפה שלטריקו תהיה בטנה, תאבל דווקא הגימור של התפירה נראה סביר ביותר, אבל שוב- אני לא יודעת להשוות לחולצות דומות אחרות בשוק)

לא הבנתי מה מעניין בגזרה הזו

קודם כל החולצה מאד קייצית ולא מתאימה לעונה (לי אישית לא מסתדר בעיניים משהו מאד קייצי בחורף או ערבוב גס של פריטים מעונות הפוכות). שנית, היא לא איזה אייטם אופנתי מעניין. בטח לא חידוש של העונה האחרונה (הוא של הקיץ הקודם לצורך העניין). אני יכולה להבין את הקוריוז של ההדפס אבל לי אישית זה נראה סתם טישרט בגזרת טוניקה. באמת מתאים לירידה לסופר עם טייטץ וכפכפים.

Fun Fair

New member
אני אמרתי

שהגזרה מעניינת?
הגזרה היא סטנדרטית לחלוטין. טוניקות בגזרות דומות (אם לא זהות) צצות בכל רגע נתון בכל חנות באלנבי או בהדר... לא טענתי שיש בה חידוש אופנתי יוצא דופן או כל דבר דומה. קבלתי חולצה להתנסות ונתבקשתי לחוות את דעתי וכך עשיתי (לטוב ולרע)

אני לא העברתי עליך ביקורת

אלא על השיטה. בשביל מה לתת טוניקה פשוטה להתנסות וכתיבת חוות דעת?

Fun Fair

New member
אני מניחה

שזו עוד דרך להביא חברה לא ידועה יחסית לתודעה של אנשים שלא מכירים אותה?

למעלה