ביקורת מעולה על THOE במטאליסט

אזירפאל

New member
ביקורת טובה

אני לא לגמרי מסכים איתה, אבל היא כתובה מצויין ותמיד נחמד לראות ביקורת כזאת אוהדת על הלהקה האהובה עלי... מה שלא אהבתי בביקורת זה את ההשתלחות והזלזול באוונסנס. חבל, זה סתם היה מיותר.

../images/Emo45.gif

אני דווקא דיי מסכים עם רובה. הייתי נותן לאלבום 4.5 מתוך 5 בגלל WHYD המזעזע שהורס את כל האווירה ונממ, את האלבום בכלליות.

Amir Noy

New member
מסכים.

5/5 בהחלט ראוי לטעמי יש שירים כל כל מעולים באלבום המלודיה בו פשוט עוטפת, אומנם WT קצת חרגו מן הסגנון שהיינו רגילים לראות בME והTSF אך זה עדיין אלבום נהדר! שארון,תעשי לי ילד.^^

smady by

New member
מסכימה לגמרי

כמו שכבר כתבתי (ואז זה נמחק לי...
), האלבום כולו מעולה חוץ מWHYD וTHE CROSS שהיה יכול להיות שיר מדהים בלי הצעקות המפגרות האלה ברקע כל הזמן... חבל - ממש רציתי לאהוב את השיר הזה. ולענייננו- אני מצטטת מביקורת משהו שאני מאוד מסכימה איתו (הייתי רוצה שוויתאין לא יעשו את זה אבל... ניחא) "אני מודה שזה שיר MTV אבל אחרי השיר הראשון דיי ברור שזה לא שיר שמראה בהכרח את הכיוון של האלבום אלא שיר PR למשוך יותר קהל וזה טריק מוכר ולא מזיק, בוחרים שיר קליט יחסית, מפיקים לו קליפ וזה יותר "באז" סביב האלבום " זה באמת נכון. כמובן שכולנו היינו רוצים שלא יהיה את השיר הזה ובמקומו תבוא בלדה יפייפיה (שהאמת קצת היתה חסרה לי באלבום) - אבל כמו שסיני חכם היה אומר: אל תשפוט אלבום שלם לפי הסינגל שלו ! יומטוב אנשים

למעלה