ביקורת סרטים אצלי בבלוג והפעם, בחזרה לעתיד, הטרילוגיה. כולם מוזמנים.
ק קיץ כתום New member 5/7/03 #1 ../images/Emo41.gif ביקורת סרטים אצלי בבלוג והפעם, בחזרה לעתיד, הטרילוגיה. כולם מוזמנים.
G gilad g New member 5/7/03 #4 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יש לי את הקלטות של שלושת הסרטים
I ilaya New member 5/7/03 #5 גדול !!! קניתי את הטרילוגיה ב-DVD אבל עוד לא הספקתי לשבת לראות (בערך כמו כל שאר סרטי ה- DVD שקניתי...
גדול !!! קניתי את הטרילוגיה ב-DVD אבל עוד לא הספקתי לשבת לראות (בערך כמו כל שאר סרטי ה- DVD שקניתי...
S Salem New member 5/7/03 #9 אבל... בצעירותך הסרטים אפילו לא היו בצבע... אני חושב שאולי הסרט היחידי בצעירותך בצבע הוא "הקוסם מארץ עוץ" (1938)... לא
אבל... בצעירותך הסרטים אפילו לא היו בצבע... אני חושב שאולי הסרט היחידי בצעירותך בצבע הוא "הקוסם מארץ עוץ" (1938)... לא
ק קיץ כתום New member 5/7/03 #11 חכה שאני יגיע לביקורת שלי על STAR WARS.. כמה קללות יתעופפו באוויר.. אני לא אהבתי..
S Salem New member 5/7/03 #13 ../images/Emo6.gif Star Wars זו סידרת הסרטים הטובה ביותר שיש. אחריה מככבת הסדרה הארוכה ביותר של סרטים, James Bond.
../images/Emo6.gif Star Wars זו סידרת הסרטים הטובה ביותר שיש. אחריה מככבת הסדרה הארוכה ביותר של סרטים, James Bond.