ביקורת על ההופעה

Just Adi

New member
../images/Emo41.gifביקורת על ההופעה../images/Emo41.gif ../images/Emo80.gif

יוווו אני אוהבת שיש בארבי בכפ"ס!!!!! אז ככה: אני מגיעה לי לתומי בחמישה לעשר לבארבי עם ידיד שלי, בכניסה אני רואה כמה בנות מהשיכבה (שרק עם אחת מהן אני מדברת) ועוד אחד שפעם היה איתי במכון כושר והוא היה ידיד של חברה טובה שלי אבל הוא עבר ללמוד בביה"ס בת"א , דיברתי איתו ואמרנו שכבר ניפגש בפנים... הקיצר אני קונה כרטיס, או שהמוכרת מטומטמת או שלא היה לה עודף כי הכרטיסים עלו 50 ש"ח במקום 55 ש"ח , כמובן שאף אחד לא התלונן...
(אגב אין לי מושג איזה סמיילים אני עושה, נקווה שהם מתאימים
) בכל מקרה, נכנסנו והתיישבנו ליד שולחן עם הזה שאני מכירה, אחרי כמה זמן הגיעו שתי חברות שלי מ-ט' והתיישבו איתנו בסבבה והגיעו עוד כמה מהשיכבה שלי, לא מתה עליהן אבל נחייה
לא היו כמעט אנשים, כשמוניקה הופיעו נראה לי היו מלא עדיין על הכיסאות, לא הייתה הופעת חימום, וההופעה של מוניקה התחילה בעשרים לאחת עשרה, ואני הולכת לכתוב את השירים, לא לפי הסדר וגם לא נראה לי שאת כולם, מה שאני זוכרת: מספיק בנאדם, בעיר הזאת, הקונפורמיסט, שומר האריות (מ-ע-ו-ל-ה!), פרפר (אחרי תחנונים מהקהל), שיר כיסוי באנגלית למשהו שלא קלטתי מה, שנים חסומות, לא רוצה לדעת (אויש הוא שר מהמם את הפיזמון, במיוחד בקטע שצועקים בו), גשם חזק (אני אווההבתתת את שחר!!!), רקוויאם לבלונדינית(חצי מהמילים לא הבינו
), איש קש, מסך הזהב ונראה לי שזהו חחחח, היה קטע שכמה ביקשו סאן חוזה (אני מבינהם) וכמה פרפר (גם שם הייתי) והם ירדו להדרן וכשהם עלו פיטר ניגן טיפה על הקלידים ואז יהלי עשה : "וזה היה סאן חוזה!" ופיטר אמר שאנחנו קהל מועט אבל איכותי
! הרבה אנשים התבאסו כי הם לא עשו כאלו להיטים גדולים אבל לי היה מעולה, הייתי בין הראשונים ושמתי ז*ן על מה שאחרים חושבים קפצתי השתוללתי וכו'. בסוף אני והידיד שלי שבא איתי הלכנו לשחר לבקש מקלווות והוא אמר שאוקיי ושנחכה לו וחיכינו ואז באה איזה אחת ואמרה שיש לה יומולדת ולא היו לו עוד מקלות כי הוא היה צריך להופעה שיש לו ביום שבת (אגב, על איזו הופעה הוא דיבר?) והביא לה
והוא אמר שלנו הוא יביא בהופעה אחרת...אני אוהבת אותו!
אה, לאחת מהחברות שלי מ-ט' יש עוד יומיים יומולדת אז ביקשתי מפיטר הפשוש להגיד מזל טוב להדס והוא אמר, איזה מאמי!!!! בקיצצצוווררר הייתה הופעה איכותית שבהחלט הוכיחה לי שזאת לא הולכת להיות ההופעה האחרונה שאני אהיה בה
וממש ממש נהניתי! ובקשר לתמונות, אז ככה, הזה שפגשתי שהיה איתי בחוג הייתה לו מצלמה והוא צילם מלא ואמר לי עוד שבוע להתקשר אליו והוא יביא לי לשכפל תמונות
אז תצפו בעוד שבוע וחצי לתמונות!!! חולה עליכם, ועל מוניקה גם
עדי

Just Adi

New member
והיה גם את ... ../images/Emo80.gif

מתחפר באלנבי בביצוע טווווובבבבבב Me Love Monica! והייתה אחת שצעקה "פיטר תעשה לי כבש" אז הוא אמר שכשהוא יעשה על האש הוא מבטיח להביא לה :) איזה מאמי!

jamesT

New member
../images/Emo94.gifביקורת שלייי ../images/Emo6.gif

אזז השיר באנגלית היה של אליס אין צ'יינס והם ניגנו אותו בשבילי את הקלידים ובאס של סאן חוזה הם עשו בשבילי פיטר נתן לי מפרט הצטלמתי איתם (עם כולם חוץ מיהלי כי הוא נראה לי בעצבים) הייתי מאחורי הקלעים אלדד נתן לי בקבוק מים ובירה ויש לי את הרשימת שירים בכתב של שחר הם עשו הופעה ממש ממש טובה וממש נהנתי... אני הולך לישון ואני יפרט יותר כשאני יחזור משנטיפי

Just Adi

New member
אני יודעת מי אתה!!! ../images/Emo80.gif

אתה עמדת לפני כל ההופעה!!! אני המתולתלת עם העגיל באף חולצה שחורה מכנסים רחבים לבנים :) אתה היית עם עוד מישהו ואחרי שפיטר נתן לך את המפרט היא כל הזמן ביקשה אותו ממך :) והייתה לך חולצת משבצות מסביב למותניים יווו יש לך שיער יפה :) כמעט נכנסת בי עם הראש חיחי

Just Adi

New member
יש לך מושג מי אני? +משהו לחן ../images/Emo80.gif

חן למה לא המשכת עם השירשור של הדעות על השירים? ממש אהבתי אותו!

ארמממ..... ../images/Emo4.gif ../images/Emo168.gif

כי בקושי השתתפו בו..., אם תבטיחו לי, שתתחילו לרשום בו שיר שיר ולא רק אם זה שיר שאתם אוהבים אז נמשי אותו...

Just Adi

New member
חןןןן ../images/Emo80.gif

אין לך מה לבוא אלי בתלונות...
אני הגבתי על כל שיר, ועכשיו הצטרפו עוד אנשים... תעשה נסיונות נקווה שיעבוד, אני ממש אהבתי לקרוא דעות של אנשים

לא באתי אלייך בתלונות... ../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

אבל עוד היום זה ימשיך... ובאמת אנשים תמשיכו

jamesT

New member
אני יודע מי את../images/Emo8.gif../images/Emo94.gif

ואני נוסע לשנטיפי אזזז ביייייי

וווווווווווווווואאאאאאאייי ../images/Emo168.gif

איזה כיףףף לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףף הרבה זמ ן לא הייתי בהופעה של מוניקה.... אבל בחופש.., אני מתכוון להיות בה-ר-ב-ה אני ממש ממש שמח שנהנתם!!!

l i f a g i r l

New member
כולנו

כולנו הולכים להיות הרבה בחופש בהופעות של מוניקה!!!! יש קצת חוסר בכסף,אבל...בשביל מוניקה אני יעשה הכל חחחחחחחחח וכל מי שהולך, תהנו לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

l i f a g i r l

New member
:(

כן באסה הם אף פעם לא מגיעים גם לראשון הם הגיעו רק שהייתה את רוק העצמאות באמפי... אבל כן נוסעים למקומות אחרים,יש ברירה?!? לא

את חברה של הדס../images/Emo35.gif חחח...

גם אני
והיא סיפרה לי שהגדישו לה שיר... איזה שוווההההה...
שמחההה שנהנתם

למעלה