ביקורת על TIW במעריב לנוער

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifביקורת על TIW במעריב לנוער../images/Emo41.gif

יאללה, מלחמה! כבר אחרי 30 שניות תתאהבו ב-30 שניות למאדים 30 שניות למאדים החלה את דרכה כפרויקט משפחתי קטן של האחים ג'ארד ושאנון לאטו, ואחרי קרוב לעשור של פעילות ושלושה דיסקים אפשר לומר שמדובר באחת הלהקות האהובות בעולם. הדיסק השני של הלהקה, "A Beautiful Lie", הציב רף גבוה של ציפיות לקראת הדיסק הבא שלה, ועכשיו, עם הוצאת "This Is War", אפשר לקבוע שהלהקה עמדה בציפיות, לא מעט בזכות רגשות הזעם והנקמה של חברי הלהקה כלפי חברת התקליטים שתבעה אותם אחרי שהם החליטו להפר את החוזה איתה. 12 שירים כלולים ב"This Is War", רובם הגדול מרשימים מבחינת האפקטים הקוליים וההפקה שלהם. חברי הלהקה אפילו הצליחו לשלב יללות של בעלי חיים באחד השירים. אין גבול. יחד עם זאת, למרות השירים המרשימים רובם נשמעים בדיוק אותו דבר, מה שמונע מהדיסק את הגיוון המיוחל. שיר הנושא הוא אחד השירים המוצלחים בדיסק, ולוקחים בו חלק 100 מעריצים מאושרים שזכו להצטרף להקלטות השיר ולהשתתף במסיבת השקת הדיסק. גם "Hurricane" הוא אחד השירים הטובים בדיסק, והלהקה משתפת בו פעולה עם קאניה ווסט, שלוקח את השיר למחוזות שונים מאלה שהגיעו אליהם חברי הלהקה. "This Is War" הוא אחד הדיסקים הטובים שיצאו השנה.
4 כוכבים מתוך 5.

BtHeS 94

New member
:)

הרגע שייחלתי לו מאז שהאלבום יצא-סופסוף הגיע!! XDDDDDD ת'אמת-לא חשבתי שעיתון כמו מעריב לנוער (שכותב לרוב רק על פופ ודברים שטחיים)- יכתוב ביקורת על האלבום,ואם כבר-לא חשבתי שהוא ייתן להם 4 כוכבים מתוך 5. באמת כל הכבוד להם ^^ גם ראש1 עשו ביקורת על האלבום לפני 2 גליונות... אבל זה היה יותר חפירות על ג'ראד מאשר ביקורת >< באותו גיליון הם עשו עליהם כתבה צדדית כזאת-ובתוכה די הכניסו ת''ביקורת'' שלהם. פעם ראשונה שאני מעדיפה משהו של מעריב לנוער על משהו שראש1 עושים-וזה הביקורת על האלבום. ראש1 פשוט עשו חרא ביקורת (מי שראה את זה יבין,ומי שלא-כדאי שישיג גיליון של לפני שבועיים ויראה בעצמו על מה אני מדברת) טוב אני עפתי להתכונן למבחן בהיסטוריה, תהנו לכם XDD 3333>

RenanaD

New member
הם שכחו להזכיר גם ששאנון וג'ארד בני זוג

ואז הביקורת היתה מושלמת... כמה טעויות בטקסט אחד, הייתי מפטרת את הכתב/ת

../images/Emo207.gif זו רק אני או שבמיילים האחרונים מ30..

הם ממליצים על הסרטים שהם עשו לפיהם את הקליפים בדיסק השני, למשל לפני חודש הם שמו את the shining (הניצוץ) שהיה השראה לקליפ של the kill, והשבוע הם שמו את the last emperor (הקיסר האחרון) שהיה השראה לfrom yesterday...

TyrAnnyA

New member
חחח

א. אני ממש לא חושבת ששיר הנושא הוא השיר הכי טוב בדיסק. ב. מה פתאום הם נזכרים בגרסה עם קאניה אם רישמית השיר יצא רק עם הסולו של ג'ארד? ג. איך לעזאזל Alibi נשמע אותו דבר עם Search and Destroy? לדעתי אף שיר לא דומה לאחר בדיסק. למרות שאני בכל זאת אוהבת יותר את האלבום הקודם- אני לא מקבלת זילזולים סובייקטיביים כאלה על TIW

RenanaD

New member
כנראה שבמעריב לנוער אין תקציב לקנות אלבומים

אז הכתבים מורידים מהאינטרנט ומניחים שזה מה שמקבלים כשקונים את האלבום... חבל שבמקרה הזה הכתב/ת לא עשה/תה תחקיר בשיט להכנת הכתבה. והיית מצפה שזה מה שיקרה, כשמדור מתיימר להעביר ביקורת על מוזיקה חדשה.

למעלה