kombinaizer
New member
../images/Emo41.gif ביקורת קצרה על הEP החדש!
אממ מי שלא יודע יצא לכלא 6 איפי למועדונים שבו יש 4 רמיקסים. פה זה ביקורת, מי ששמע מוזמן לכתוב את דעתו.
ביקורת רמיXים
1. נגמר מבפנים - אסטרל פרוג'קשן מהרגע ששמעתי שהולך להיות שיתוף פעולה עם הרכב טראנס ברמה גבוהה חיכיתי לרמיקס. תחילה ששמעתי אותו בפעם הראשונה בארסי רייב קיבלתי רושם מאוד חיובי. הרמיקס הוא בעצם טראנס (לכל מביני מוזיקת המועדונים - סלחו לי שאני לא משתמש במושגים הנכונים, אין לי מושג בשיט במוזיקה הזאת) לנגמר מבפנים, הטראנס מאוד מגוון ומאוד מתאים למילים השיר, מוכנסים בו אלמנטים מהשיר המקורי לדוגמא בהתחלה יש את הצליל האלקטרוני שמסמל לנו את ההפצצה של השיר. השיר המקורי שמאוד אהוב עלי, קיבל טראנס ואני מקווה שזה יכנס חזק במועדונים (לא שאני הולך יותר מדי
) דירוג מ1 -5
כוכבים
-
5 5 שלם על הביצוע שמצד אחד יכל להיות אכזבה אבל השיר קיבל אלמנט חדש!
2. הייתי מת - כלא 6 - אורי שוחט רמיקס (קורא לך) ככה עושים רמיקס! באסים באסים ועוד באסים, רמיקס מקפיץ כמו שצריך. אורי שוחט יודע את העבודה ויודע להרקיד אנשים, אבל בכל זאת כמו כל שירי הפיפטי ששמים במועדונים הרמיקס קצת חוזר על עצמו... בכל מקרה אני לא אתנגד לרקוד לזה למסיבה. דירוג מ1 -5
כוכבים
-
4 באסים כבר אמרתי?
3. הדורבנים VS כלא 6 - לבדוק לך את המנוע\אהבה knob remix הפ'אנק פה חוגג, עם הפתיחה המיושנת של הדורבנים והמיקסוס של הפזמון הרמיקס עובד כמו שצריך על ההתחלה. מפריע לי קצת שלא עבדו על הביט של הבתים... אבל הרעיון של השיר ממש יפה ולכן זה זוכה ממני לנקודות (וגם בגלל שהדורבנים מלכים
). הפזמון ממש עובד על האינסטרומנטל החדש רק חסר לי איזה גיא מזיג שידפוק סולו ומבחינתי הרמיקס מושלם! דירוג מ1 -5
כוכבים
-
4 FUNKY!
4. שקוף - DJ S&G Remix רמיקס נפילה. בניגוד לשיר המצויין, הרמיקס לא מביא תוצאות הביתה. את האקפלה הלבישו על איזה ביט ישן של J-LO ואין שום אלמנטים מלבד סקרץ' פה ושם. אה גם יש דגימה מהשיר החדש של cassie אבל היא בסוף ככה שבקושי שומעים תעניין. דירוג מ1 -5
כוכבים
-
2. *משפט שנון שמתאים לרמיקס*
עד כאן, אור שמוכיח שיש חדש תחת השמש גם בפורום.
אממ מי שלא יודע יצא לכלא 6 איפי למועדונים שבו יש 4 רמיקסים. פה זה ביקורת, מי ששמע מוזמן לכתוב את דעתו.