LeAnnDylan
Well-known member
../images/Emo41.gifביקורת שירי אנסטסיה../images/Emo41.gif(בשעה טובה)
טוב אז הבטחתי לעדי לעשות את זה לפני שנים
אבל שילוב זוועתי של עבודה, מחשב גיי ובית חולים מנע ממני לעשות את זה מוקדם יותר. אבל די הגיע הזמן
אז לעבודת סקירת השירים לקחתי איתי את רעות ששום סקירת אלבום לא שלמה בלעדיה, יחד עברנו על השירים שעדי בטובה בחרה עבורנו, והנה המסקנות שלנו: (אגב הרשתי לעצמי לפתוח הודעה חדשה כי אם לא הייתי עושה את זה התפוזונים הבודדים היו ממשיכים להיות מנוצלים ללא בושה
) I Ask Of You מחשבות תוך כדי השיר- אני: זה שיר שלה? הוא ממש מוכר לי רעות: לא יודעת. אני: לא נשמע לך מוכר? *תוך כדי חיפוש בגוגל* רעות: נופ אני *אחרי שום תוצאות בחיפוש* הו וול, טוב אז מה דעתך? רעות: זה מזכיר קצת את ויטני. אני: יש בזה קצת ויטני. ההתחלה הייתה חלשה אבל הפזמון והחל מהבית השני זה השתפר מאוד רעות: זה שיר נחמד. אני: כן רעות: כיף לשמוע אותו, אבל הוא לא עשה לי וואו. אני: אתן לו 8\10 Everything Burns מחשבות תוך כדי השיר- אני: הגענו לדואט הראשון. רעות: יאייי אני: וואי נכון הוא מזכיר את יו ג'סט קיפ מי האנגינג און, במיוחד בגרסה של בלייק. (אמריקן איידול 6) רעות: קצת, אבל אני לא אוהבת את השילוב בניהם. אני: ממתי הוא שר בכלל?
רעות: מי זה בכלל? אני: נו זה מאוונסנס. רעות. אוה. טוב. אז לא אהבתי. אני: דווקא חיבבתי. את הבית הראשון יותר מהשני. קצת מוזר לי, אבל חביב. אני אתן לזה 7\10. רעות: את ממש נדיבה. מה הציון הכי נמוך שאת נותנת? אני: זה לא חוכמה עדי בחרה את השירים הכי טובים של אנסטסיה, אני בטוחה שאם היינו מקשיבות לאלבום שלם היינו מוצאות שירי 5 או 4. רעות: סביר להניח. אני: אבל האמת ששלושת השירים ששמענו עכשיו לא היה כאלה רעים שמגיע להם ציון גרוע
(שמענו באותו שלב גם את WTMT אבל מטעמי א-ב סדרתי אותם שונה) רעות: אבל ככה יותר כיף. לא צריך לסבול. וחוץ מזה שאת תמיד נדיבה. כאילו, אני מניחה שזה לא כזה הוגן. אני: תמיד? רעות: שמענו יחד את האלבום של קרי.. אני: קרי זה תמיד...? רעות: והוא מעולה. לא. נתת ניקוד גבוה גם לליאן. מצד שני...זה גם לא חוכמה אני: טוב דיון לא רלוונטי, אני חיבבתי פלוס. שנמשיכה? רעות: יאללה. Heavy on My Heart מחשבות תוך כדי השיר- אני: טוב האמת שהלירקס ממש נחמד אבל לא הכי התלהבתי מהביצוע. כאילו הוא סבבה, אבל לא יושב לי הכי טוב. היא צורחת יותר מידי בשביל בלדה. רעות: אהבת את הליריקס? אני: יאפ. רעות: אני דווקא לא. אני: And every breath I take gives birth to deeper sighs רעות: נורא מופשט בעיניי, לא יודעת. אני: זה מיוחד. נו זה נחמד מידי פעם לצאת מה'אני אוהבת אותו הוא שבר לי את הלב' רעות: אולי רק ההתחלה. אני: כן האמת שהבית הראשון מוצלח יותר משאר השיר. רעות: איטי לי מידי. ציון? אני: נממ נראה לי 7\10 רעות: מקובל. שנמשיך? אני: יאללה. How Come the World Don't Stop מחשבות תוך כדי השיר- אני: אהבתי שהיא לא מאמצת את הקול יותר מידי, היא שרה רגוע כזה, זה אחלה שיר ללכת לישון איתו, הוא זורם כזה, אבל קצת יבשושי לא? איך קראת לזה אז? פילר? ככה הוא מרגיש, מהשירים האלה ששמים בסוף האלבום רעות: תאכלס פילר. אבל לפעמים פילרים הם הכי טובים, לא עכשיו אבל. אני: נראה לי גם 7 כי הוא לא רע אבל לא מענין. רעות: הייתי נותנת לזה 6.5 אבל בסדר. I Belong To You מחשבות תוך כדי השיר- אני: הדואט השני רעות: הו שפה שאני לא מבינה. שונאת כאלה
אני: זה מזכיר לי את הדואט של פיי עם ראסל
אני: זה רק אני או שלמה שהוא שר אין קשר למה שכתוב שם
רעות: את מבינה את מה שכתוב שם? אני: לא, אבל זה לא העיקרון. רעות: אז את לא יכולה להבין מה כתוב שם D: אני: זה איטלקית לא? רעות: אני מניחה, משהו כזה. אני: נו אז בדואט של פיי וראסל הוא גם שר באיטלקית והמילים תאמו למה שהוא שר. נעשה שניה פוס רק כי אני חייבת להראות לך רעות: מקובל אני: תקשיבי רק להתחלה http://youtube.com/watch?v=dssoLzWAxus אני: וזה המילים http://www.azlyrics.us/216514 רעות: כן. אני יכולה לראות על מה את מדברת. אני: אז שנמשיך? אה רגע לא נתנו ציון. לדעתי הוא יותר טוב מהדואט השני. רעות: כן, אבל אז נתת לי להקשיב לזה ביוטוב וזה קצת הרס את הדואט הזה. כי הוא הרבה יותר מוצלח ממנו
אני: ברור, כי זאת פיי
|סוגד| טוב כמה ניתן לו? רעות: 7? אולי 7.5. אם המילים היו תואמות למה שהוא שר זה היה 8. אני: מוסכם. שנמשיכה? רעות: לטס I Dreamed You מחשבות תוך כדי השיר- רעות: אני אוהבת שירים עם דרים, יש לו פוטנציאל. נתחיל אני: חח סבבה. רעות: זה מתחיל כמו שיר של אביב גפן אני: זה לא דבר נחמד להגיד. רעות: נו. אבל זאת אותה מנגינה. אני: טוב. *אחרי סיום השיר* טוב ממש ממש אהבתי! 10 ההתחלה שלו על אף ה'מחמאות' שלך ממש באה לי בטוב, יש כמה קטעים מוגזמים של צרחות יתר אבל בכללי שיר ממש טוב
רעות: גם אני אהבתי. זה הכי טוב עד עכשיו. וזה באמת מזכיר. אם היית מכירה את השיר היית שומעת את זה גם. אני: אבל אני לא, וטוב לי ככה. אביב גפן
In Your Eyes מחשבות תוך כדי השיר- אני: אני יור אייז זה לא של קיילי?
*מתחילים לשמוע* אוקיי מסתבר שלא.. רעות: בסדר+ אני: אוקיי וול אני חיבבתי+ חמוד כזה. קיטשי ויושב טוב באוזן. רעות: וזהו. אני: את נורא שלילית היום. את במחזור? רעות: לא. אני: טוב אני אתן לזה 8 נוטה ל8.5 רעות: מוגזם אבל בסדר. Left Outside Alone מחשבות תוך כדי השיר- רעות: הו הנה שיר שאני מכירה
אני: שנשמע בכל זאת? רעות: יאפ אני: טוב וול אני גם מכירה זה היה אחד השירים החרושים שלי אז 10
רעות: יאפ! חיכיתי לשירים יותר קצביים. אני: כן זה נחמד, למרות שאני אוהבת בלדות. של ווי קונטיניו? רעות: לטס One More Chance מחשבות תוך כדי השיר- רעות: אני אהבתי
אני: נרדמתי
רעות: LOL חשבתי שאת אוהבת בלדות. אני: כן נו אבל זה לא אומר שאני אוהבת כל בלדה באשר היא. רעות: אני אתן לזה 8.5 אני: שיהיה יאללה ממשיכים. Pieces of a Dream מחשבות תוך כדי השיר- אני: עוד דרים בשבילך לאהוב רעות: יאיי. נראה לי שעוד לא נתקלתי בדרים שלא אהבתי. אני: אני יכולה להכיר לך כמה אם ממש תתעקשי. רעות: אני אוותר? אני: כדאי לך
אני: מי לייקי
10! רעות: רואה.. אני: יאללה נמשיך כדי לא לעקב אותך הרבה, זרקי מילה טובה ונמשיך
(השעה כבר 2 וחצי בלילה) רעות: דרים.. לא יכול לאכזב
טוב אז הבטחתי לעדי לעשות את זה לפני שנים