בכורה בפורום דנה באקזיט

../images/Emo41.gifבכורה בפורום דנה באקזיט../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כאמור, כמו שכולכם כבר יודעים דנה אינטרנשיונל התארחה ביום חמישי האחרון בתכנית הנוער "אקזיט" בערוץ 10, מפגש ראשון בין מלכת הפופ דנה לבין שירי מימון המנחה הטרייה בערוץ, שביצעה את "דון קיחוטה" בתכנית כוכב נולד וזכתה במקום ה- 2. שירי כאמור ביצעה את דון קיחוטה גם בתכנית ודנה אינטרנשיונל החמיאה לה על הביצוע ועל החזרתו של השיר לעניינים. (דון קיחוטה כאמור יצא בשנת 95 מהאלבום "מגנונה" וכבש את המקום ה 1 במצעד הישראלי הרשמי, אתם דירגתם אותו במקום ה 3 במצעד השעור של דנה). אתם מוזמנים להינות ממספר תמונות של דנה אינטרנשיונל פרסום בכורה ראשון רק בפורום תפוז, - תודה לאתר הרשמי של ערוץ 10.

KristineW

New member
כן, התמונות מהממות!!!../images/Emo45.gif

ותראו מה אני מצאתי בשבילכם... תמונה של אניטה שהיא התארחה באקזיט עם החולצה הזאת עם ההדפסה של דנה... אני זוכרת את התמונה הזאת (של אניטה עם דנה), זה תמונה מאיזה שנת 94', משהו כזה, מאיזו הופעה של דנה בקניון הזהב... וואי, אניטה הזאת היא פשוט קרועה בשכל...

KristineW

New member
יא, למה התמונה הזאת נחתכה אצלך?..

או שרק אני רואה את זה חתוך...

רק רציתי להגיד לכם מישהו קטן..

שלום לכולם!!!! התמונות של דנה יפיפיות שחבל"Z באמת עכשיו שאני חושב על זה דנה איטנרנשיונל היא פוטוגנית מאוד מאוד בתמונות !! מה לא?! אז זהו היא מלכה מלכה מלכה !!!!! אני מת עלייה !!!!!!!!!!!!! ממני, דני אינטרנשיונל מת על דנה אינטרנשיונל

למעלה