בלוגTV 14.9.05

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
../images/Emo41.gifבלוגTV 14.9.05 ../images/Emo41.gif

נתחיל מזה שהמנהלת האהובה שלנו ! האחת והיחידה ! עדית התארחה בבלוג כאוחרת מיוחדת ! ונוסף גם טלי ומיטל הצטרפו אליה לביקור... ממש 3 מוסקטריות !
טוב עמי כרגיל פתח עם "ערב טובבב" הבלתי נשכח שלו שהפך למסורת הבלוג הראשונה שלנו !
וכאן עמי מכריז שעדית איתם שם כאורחת הכי מיוחדת שיש ! |כאן עדית מוחאת כפיים לעצמה|
עמי הקדיש את cant get out של U2 למיטל וטלי ובגלל שעדית התנהגה יפה כל השיר הוא הקדיש אותו גם לה...
במשך כל הזמן כולם התלוננו שנתקע שנתקע שנתקע להם ועמי גילה לנו שגם לו נתקע והוא הלך לריקטולוג וגילינו גם שעמי וג'ון רואים ג'אקאסס !
טוב אחרי זה ג'ון שר לנו את "תגידי לו" של אוהב חיטמן בזמן שעמי ובוקי ניסו לסדר את השידור שיפסיק להיתקע כי היה כבר טור ארוך מידי אצל הריקטולוג
אחרי זה שיר ראשון של נובה ! i will catch you ! פשוט שיר מהמם !
ואזזזזזזז נקודת השיא של הבלוג ! שהדהימה והיממה את כולנו !
השיר |הגדש| suddenly בדואט מהמם עם האחת והיחידה עדית ! מי יתן ונראה עוד שילובים מהממים כאלו בעתיד ! עדית את פשוט מדהימה !
(מצטער על המשך הסיכום כי מרגע שעדית שרה לא הייתי מרוכז כל כך כי כל כך התלהבתי ושמתחתי!)
ואז ... שוב U2 והפעם when the street have no name ואני אומר אם אין לרחובות שמות שילכו לערייה שיתנו להם שם מזה צריך להיות ?! |דודי חושב שהוא מצחיק אבל הוא לא|
ועכשיו NEVER ENDING אין אין על השיר הזה !
ואז Consummation אוייש כמה שאני מחכה שהוא יצא כבר לרדיו !!!
ופה מגיע עוד רגע יפייפה ! האלילה של הפורום מקבלת הקדשה לכבוד היום הולדת שחגגה ביום שני האחרון ! ולכן השיר California Rain הוקדש לה ! אלהההה מזל טוב !
בלעעע עמי עושה קאבר ל"שדות של אירוסין" ומנסה לחכות את סעדו |איכס איכס איכס|
ואז עדית נדחפת למצלמה ופותחת בריקודי בטן מטורפים במשך 10 שניות !!!
ואז המסיבה נגמרת................ עם השיר im over you ואומרים שלום לכולם......
אהה ובין השירים עדית הראתה לנו את הציפורניים שלה |מהמם| עם פרחים מנצנצים ורודים כאלו... וכמובן את האספקת ביסלי שהיא הביאה לבלוג !
אוייש בלוג שווה זה היה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה שוב !

טווובבבבבבבבבבבבבבב

אני מסמיקה!!!!!!!!!! אני מקווה שיש עוד אנשים שבאמת נהנו אתמול מהבלוג למרות כל התקלות... אני אישית נהנתי..... אני לא מאמינה שהסכמתי ל"שיר" עם עמי... אבל היה כיף לגמריי... אממממ..... זהו יקיריי.... בקרוב תמונות

ורק לי היה מסך שחורררררררררר

שחורררררררררררררררר יש הקלטה של מה שהיה..? כדי שמי שלא ראה יראה?

הארכיון של הבלוגים

יתעדכן בקרוב אני מקווה, כל הנושא הזה של ההקלטה של הבלגים והארכיון נמצא בטיפול ואני מקווה שזה יסתדר בקרוב. חבל לי שלא הצלחת לראות :(

ברררר

New member
שתוק אחד שלא נתקע לו אפילו פעם

אחת מסכנהההההההההההההההההההההההההה

dsol

New member
מי אמר לך את השטות הזו ?!

זה שאני לא מתלונן כל שניה ומתבכיין שנתקע לא אומר שלי לא היו בעיות

ברררר

New member
אה ואני מודיעה רשמית ש

אני פורשת מהבלוג טיוי.... זה פשוט לא הולך בינינו!!!

למעלה