בליץ' הסרט- פתיחה וסיום

בליץ' הסרטX:

מישהוא יודע מתי זה כבר יצא?._. נימאס לי לחכות.______________. (ומקווה שעדיין לא חושבים שאני נובערס<:)

Goggle Girl

New member
לחשוב שמישהו נוב כולם יכולים

השאלה היא אם תצדיק את הדיעה הזאת P: הסרט יוצא החודש ביפן, באיכות נורמלית יצא מתורגם עוד כמה חודשים כשיצא לDVD

yay

רק חבל שבליץ' יצא מתורגם בטלמאנגה,ואז יצא בליץ' הסרט גם בתירגום,פעם חשבתי שהתירגום בסדר עד שראיתי את התירגום הגרוע שערוץ הילדים נתנו לYYH-.-" כמו שהם אמרו שרייזן אבא של יוסקה,אבל הוא אב קדמון,או כמו שפעם אחת הם אמרו שמוקורו הוא אבא של היאי==" מיצטער על ההאספאמה,הייתי חייב להוציא את זה._.

Goggle Girl

New member
הספמה וספוילרים, אני חושבת o_O

ולא לתרגום הזה התכוונתי. התכוונתי לפאנסאב שיצא אבל עדיין צריך את הDVD היפני בשביל זה

אאני יודע_ _;

אני דיברתי על זה שהתירגום לא טוב,וחבל שישראל עושים את זה כך(אני מיתכוון לתירגום של הסרט._.)

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif בליץ' הסרט- פתיחה וסיום

יופי עכשיו שהשגתי את תשומת לבכם :] שם הסרט הוא Bleach - Memories of nobody הסרט יוצא לאקרנים ב16.12 ביפן וכמה חודשים אחרי כן ייצא בדיוידי ובפאנסאב. - הפתיחה של פרק 106, שבנויה כולה מטריילר לסרט: http://youtube.com/watch?v=Am37rktYy0A - הסיום של פרק 106, שבנוי כולו מטריילר לסרט: http://youtube.com/watch?v=DsQX0ET8T0M

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif בדוק! ס__O

היא נראית כמו וואנאבי רוקיה בימים שבהם רוקיה הייתה דמות טובה. אני חושבת שאני אחבב אותה. D:

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אוקיי, חוזרת בי

לאחר ש_סיימתי_ לראות את הפתיח והסיום, WTF איכס סטודיו פיירוט לכו לדחוף את הראש שלכם למיקרו תודה X_X

Goggle Girl

New member
איכשהו לא חשבתי שתגיבי אחרת P:

*מחכה כבר לסרט בכליון עיניים* זה הולך להיות כל כך טוב *¬*

Commander X

New member
לאא יש בסרט/ שיר הפתיחה הזה../images/Emo58.gif

מראים את רוקיה עושה שיקאי... זה אפילו לא היה באנימה.... משמע סרט פילרי עושה ספוילר למנגה!

Goggle Girl

New member
די עם האנטי פילרים, אלוהים! @_@

אפשר לחשוב מה כבר עשו לכם! ירו באמא שלכם או משהו! ואם זה פילר, אז מה? זה לא חלק מהפאנדום? (הצד הקאנוני שלו >_>) זה לא משהו שקובו טיטה לפחות _שמע_ עליו ונתן באיזושהי צורה את אישורו לו? די לגרום לפאנדום להראות כאילו האנשים היחידים שנמצאים בו הם אנשים שאוהבים להתלונן עליו.

השמלאני

New member
אוקיי שני דברים

א) מי את שתתקפי אנשים שמפחדים מספויילרים ב)רז צחק וד"א הוא קורא את המנגה

Goggle Girl

New member
דיברתי על הקונספט. ../images/Emo58.gif

ומה לעשות שבסרטים ואובות וכל דבר שלא קשור חד משמעית למנגה או לאנימה צריך למצוא את עמק השווה בין שני הפאנדומים. אדרבא, בגלל שזה סרט ולא חלק מהאנימה זה חייב לשלב בין שני המדיומים, אז מה הפלא שיהיו בו דברים שלא מדברים רק לצופי האנימה? זה סיכון ידוע מראש בדברים כאלה, לצערי, אבל צריך לקבל אותו. אני כועסת על ספויילרים לא מסומנים שאנשים כותבים בהודעות בפורום, לא על דברים שמקבלים מהסדרה. על זה אין מה להגיד כי מה, נתחיל להתנזר עכשיו מהסדרה עצמה ומה שקשור בה? קצת אבסורדי. ולצערי לא הבנתי שהוא צוחק :X אחרת לא הייתי מגיבה בכזה קריז

Commander X

New member
לאאאא מטווח ירי בי @_@

אוקיי תנו לי להסביר כמה דברים. קודם כל, מה שאמרתי זה שבשיר פתיחה של פרק 106 מראים את רוקיה עושה שיקאי (או לפחות זה מה שאני חושב שרואים), והיא הרי עושה שיקאי רק במנגה מתי שהוא, ובגלל שאני לא!!! קורא את המנגה אני לא יודע מתי זה קורה. אם אפשר לומר גם שאני מעריץ מושבע של הפילרים. אני חושב שדווקא העובדה שהם לא הופיעו במנגה הופכת אותם ליותר שווים כי זה הכל פעם ראשונה שרואים ואף אחד.. אף אחד! לא יודע מה קורה בהמשך, ואי אפשר לספיילר לך. ובפילרים של הבליץ' יש כל כך הרבה תוכן, עלילה, מחשבה ועיצוב דמויות שזה חובת צפייה! ואני נגד כל אלה שאומרים שאם זה לא היה חלק מנובלים גרפיים של היוצר אז לא באמת חשוב או תורם לשום דבר. אלה פרקים שהיוצר יצר, שלעיתים אף יותר טוב מפרקי המנגה שיצאו באותה שבוע (תאוריה שלי ושל אור: טיטו החליט שהפילרים יותר חשובים אז רוב השבוע הוא עסוק בלהכין אותם ואז נותרות לו רק דקות ספורות לכתוב פרק במנגה אז הוא מחרבש משהו ^_^). אז בבקשה לא לירות בי סתם בלי סיבה...

Goggle Girl

New member
לירות בך? אחרי זה?

I'd sooner marry you o.o אבל ממזמן זה ברור שקובו רק עושה טיוטה שיטחית במנגה לאנימה לכשתגיע לשמה, וכן בשאר הזמן הוא יוצר פילרים 3>

shui chan

New member
תמיד כשאני רואה את הפתיחות

של הסדרה זה גורם לי לתהות אם כדי לחזור לראו או לא. זה ממש גורם געגועים ^^~

למעלה