דבר ראשון הסרט *.* ואו ואו ואו ואו, בליץ'בליץ'בליץ'בליץ'בליץ'#$%T#@$%@#!!!!! למי שלא יודע מה השיקאי של רוקיה P: אז הטריילר בשיר פתיחה דיי מספיילר את זה. גם השילוב של השיר פתיחה עם הפרסומת לסרט והשיר סיום עם הטריילר לסרט היו מעולים ^_^. ועכשיו לפרק :} העבר של קאריה ;_; טוב עכשיו לפחות נסגר כל מה שקשור בקשר אליו ם: הנשק של אישידה הלך P: אז עוד חפץ מהפילרים אמר ביי ביי >: הקרב בין אישידה לקאריה *_* ואו *_* כזה בליץ' *.* ועשו את אישידה כמו התנועות שאיצ'יגו בקרב נגד ביאקויה עשה, ובקיצור שולט D: פרק הבא קרב של איצ'יגו נגד קאריה *_*. הקטע בסיום עם קון היה משעשע XD
שבפריוויו לפרק הבא, אמרו שהבחורה בבית התה, שאהבה את קון וקון אהב אותה, הייתה גבר XDDDDDDDDDDDD. ואו אני אוהב את איצ'יגו של אנימה '.' מוזר שבמנגה יש לי חשק עז שהוא ימות XD.
הולואו איצ'יגו D:< הוא חייב לצאת. קאריה בקריז, עם הכוחות של הדבר הזה, והראו לבן מכסה את איצ'י. היצ'י יצא לשחק. הוא חייב ;_; אני דורשת היצ'י בבאנקאי לסיום הסאגה.
אני תמיד רואה את זה שבוע אח"כ וצריכה לחכות שבוע בשביל לראות את הפרק הבא.. איזה מבאס. פרק מ105
היה ממש מדהים לדעתי. למרות שבאמת היה נראה שחסר משהו בקרב של קוגה והיטסו.. והקטע מהעבר של קאריה היה ממש מתאים, למרות שמבאס שהוא כאילו לא זוכר כלום.. השאלה שלי עכשיו היא מתי איצ'יגו מתחיל לפעול..