בליץ' 107 + דחיה של שבועיים

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif בליץ' 107 + דחיה של שבועיים

הסדרה יוצאת לשבועיים הפסקה, כשהיא חוזרת ב4 בינואר, היא תשודר ביום חמישי. אך זה מקרה חד פעמי, שבוע אחר כך, היא תחזור להיות משודרת ביום רביעי. ולמי שטעה הפילרים על סיום, 3-4 לסוף.

burhtk1

New member
יש! P:

סליחה על ההתפרצות, אך מאין לך שהפילרים באמת מסתיימים ולא תהיה עוד עונת פילרים נוספת? 3: תודה על התשובה ^^

JeeChan

New member
עקב שתי סיבות

1. קאריה הדמות פילר האחרונה שנשארה [זה אם לא כוללים את ראן טאו, רירין, קלאוד ונובה], ועכשיו מתרחש הקרב האחרון כנגדו. כך שאין להם לאן להמשיך משם, מה שגם יהיה טיפשי לעשות עוד סאגה, לכן הם כנראה יחזרו לזמן מה לעלילת המנגה, ואולי יעשו בה גם מספר שינויים [לא יזיק לה לטעמי כמה שינויים]. יש מצב שאחרי קצת זמן הם יכנסו לסאגת פילרים חדשה, או שהם ימרחו את עלילת המנגה. 2. בקרוב מתחילה העונה החדשה [כל כמה חודשים יש עונה בתחום האנימות, שיוצאות סדרות חדשות, וינואר זה העונה הנוכחית החדשה], וזה דיי רומז, שהם מנסים לסיים את הפילרים בזמן, כך שהם יחזרו לעלילה המקורית בהתחלת העונה החדשה [מה שכמובן ייתן להם יותר רייטינג]. לדעתי כשהם יחזרו מהשבועיים הפסקה, יהיה פרק ספיישל של שתי פרקים שישודר בחמישי, בו בפרק הראשון קאריה ימות, בפרק השני יסדרו את העניינים, ושבוע אחר כך ביום רביעי, הסדרה תחזור לעלילה המקורית [אבל זה דעתי האישית, שלא מבוססת על שום ידיעה תקשורתית].

shui chan

New member
למרוח את המנגה זה בעייתי

היא כבר דיי מרוחה בפני עצמה XD

JeeChan

New member
האמת שלדעתי ../images/Emo58.gif

עד לחלק שהם הגיעו להאקו מונדו, זה היה לטעמי דיי מהיר ואפשר היה להוזיז את קצב העניינים בזמן הרבה יותר איטי. אלא אם כן כמובן דיברת על האירועים הנוכחיים במנגה, שהם באמת מרוחים ואיטיים.

Goggle Girl

New member
לכן לדוגמא הפילרים במקום :]

ממה שהבנתי שהולך שמה מייד אחרי סאגת סול סוסאייטי עם כמה שצריך לקדם את העניינים זה היה לקפוץ לתוך המשך העלילה מהר מדי והיה במקום שבירת מתח מסויימת של סאגה אחרת, מה שהפילרים יותר מסיפקו.

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif זה היה הפרק הראשון

שבו העברתי מהר קטעים וממש לא היה לי אכפת שאני הולכת לבסיס באמצע. >_> קיוויתי שזה יהיה משהו כזה - איצ'י משסף את איצ'ינוסה, נכנס לשוק שהוא פצע ככה מישהו שלא אויב ישיר שלו (כי הוא נלחם בקאריה ואיצ'ינוסה גם ככה גוסס), אחרי הנאום של איצ'ינוסה קאריה הורג אותו, טובח באיצ'יגו, והיצ'י יוצא החוצה. אבל לא. בלאי כולכם -_- העיקר רוקיה באה להציל את המצב. כדאי מאוד שהאנגסט\דרמה שלה יהיה שווה את זה. מה שכן זה בהחלט גורם לזה להראות כאילו הפילרים על סף סיום, אחרת לא היו טורחים לשים כל כך הרבה איצ'יהימה ("אני חייבת לרפא את הפצעים של קורוסאקי-קון!") ורנרוקי (הסצינה בסוף והפריוויו שרנג'י מאזן בין להקשיב לבקשות האנוכיות שלה ולהציל אותה) לפני פרק 109 שהכותרת שלו דורשת דיאלוג בין איצ'י ורוקיה, כנראה בשביל ליצור שוב את אותה אווירת מחשבה עמוקה ורוגע ומעין פיתרון כביכול של סוף סאגת סול סוסאייטי. מצד אחד זה סימן טוב, מצד שני לכו תדעו אולי באמת ישימו עוד סאגת פילרים. למרות שאם אין להם בעיה לשים הפסקה בסדרה אני מרוצה. אני מעדיפה לא בליץ' מאשר בליץ' סתם (וזה נכון גם לגבי פרקים עוקבי מנגה, שלא תבינו אותי לא נכון, אדרבא, זה יותר נכון כלפי פרקים עוקבי מנגה כי אם זה פילר פילרי לא תלוי מנגה אני הרבה יותר סלחנית [ראו שנאה עזה כלפי פרקים 8-9])

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif בוא נחזור להיות בני נוער

זה רק אני, או שכל הדמויות נראו כאילו הקטינו את גילם בכמה שנים בגלל הציור. אני חייב להודות שזה לא היה פרק כזה מעניין, הקרב לא היה מעניין, וכל כך הייתי מעדיף שזה יהיה באנימציה יותר טובה. נראה שאנחנו על הסוף של הסוף של סאגת הפילרים [אני אתגעגע אליה ;_;] הזאת. מה שמשעשע, שלפני שנה, איצ'יגו גם היה בסול סוסייטי ונלחם באותו המקום, רק במקום בקאריה, הוא נלחם בביאקויה.

Goggle Girl

New member
לפני שנה זמן שלנו? ם:

וואלה ם: כשנכנסתי לפאנדום. לא סתם הוא אמר לקאריה שהוא יותר מכולם יודע מה המקום ההוא :}~ והם ממש לא ניראו צעירים יותר. אם כבר איצ'י הגיע לגיל שבו צ'אדו ניראה בדרך כלל

למעלה