במחזור ההימורים הקרוב...

מוצארט

New member
../images/Emo41.gifבמחזור ההימורים הקרוב...

החלטנו לגוון קצת... והרעיון הוא כזה - כל תוצאה לא נכונה, תזכה את בעליה בנקודה. אם מישהו ניחש 10 תוצאות נכונות, משמע הוא יקבל 6 נק'. אם מישהו ניחש 2 תוצאות נכונות, הוא יקבל 14 נק', וכך הלאה. ועוד דוגמא, אם עדיין מישהו לא הבין. משחק מס' 1 - מנצ'סטר יונייטד - הפועל מרחבים. אז די ברור לנו שהניחוש המתבקש הוא 1 (מנצ'סטר), אבל לא במחזור הזה!! במחזור הזה צריך לסמן (הכל בהנחה שאתם חושבים שמנצ'סטר פייבוריטית לנצח) מה שהכי לא סביר, וכאן הסימון צריך להיות - 2. הרי להפועל מרחבים יש בכלל סיכוי נגד האימפריה האנגלית באדום? אלי יפרסם יותר מאוחר את המשחקים של המחזור הקרוב. שיהיה לכולנו בהצלחה!

RED OR DEAD BS

New member
המשחקים../images/Emo157.gif../images/Emo162.gif../images/Emo161.gif../images/Emo155.gif

כמו שמוצארט אמר, המטרה שלכם היא להגיע למינימום תוצאות נכונות, תשאפו ל-0! שזה כמובן יחשב כ-16
(סתם רעיון נחמד לפגרת גביע) ------------------------------------------------ 1)מ.ס. אשדוד-מכבי תל אביב 2)מכבי פתח תקוה-הפועל תל אביב 3)הפועל רעננה-בני יהודה ת"א 4)הכח מכבי רמת גן-בני סכנין 5)מכבי באר שבע-מכבי רמת עמידר 6)מכבי כפר קנא-בית"ר/שמשון ת"א רמלה 7)מכבי שפרעם-הפועל אסי גלבוע 8)בלקבורן-סאות'המפטון 9)מנצ'סטר סיטי-ליברפול 10)פורטסמות-צ'רלטון 11)המבורג-ורדר ברמן 12)מיינץ-וולפסבורג 13)בוכום-האנובר 96 14)שטוטגרט-שאלקה-04 15)ווטפורד-לידס 16)ברייטון-לסטר בהצלחה!

מוצארט

New member
אני ראשון!

1)מ.ס. אשדוד-מכבי תל אביב - 1 2)מכבי פתח תקוה-הפועל תל אביב - 2 3)הפועל רעננה-בני יהודה ת"א - 1 4)הכח מכבי רמת גן-בני סכנין - 1 5)מכבי באר שבע-מכבי רמת עמידר - 2 6)מכבי כפר קנא-בית"ר/שמשון ת"א רמלה - 1 7)מכבי שפרעם-הפועל אסי גלבוע - X 8)בלקבורן-סאות'המפטון - X 9)מנצ'סטר סיטי-ליברפול - 1 10)פורטסמות-צ'רלטון - 2 11)המבורג-ורדר ברמן - 1 12)מיינץ-וולפסבורג - 1 13)בוכום-האנובר 96 - X 14)שטוטגרט-שאלקה-04 - X 15)ווטפורד-לידס - 2 16)ברייטון-לסטר - 2

X יו יו S

New member
אני סתם בשביל הקטע

1)מ.ס. אשדוד-מכבי תל אביב 2 2)מכבי פתח תקוה-הפועל תל אביב 2 3)הפועל רעננה-בני יהודה ת"א 1 4)הכח מכבי רמת גן-בני סכנין 1 5)מכבי באר שבע-מכבי רמת עמידר 2 6)מכבי כפר קנא-בית"ר/שמשון ת"א רמלה 1 7)מכבי שפרעם-הפועל אסי גלבוע 2 8)בלקבורן-סאות'המפטון 1 9)מנצ'סטר סיטי-ליברפול 1 10)פורטסמות-צ'רלטון 1 11)המבורג-ורדר ברמן2 12)מיינץ-וולפסבורג 1 13)בוכום-האנובר 96 2 14)שטוטגרט-שאלקה-04 2 15)ווטפורד-לידס 1 16)ברייטון-לסטר 2

the red king

New member
יפים האייקונים החדשים לפסח!../images/Emo13.gif

אני כבר מחכה לאלה של יום העצמאות!
אם יהיו. רק מה הקשר מומיה לפסח אנ'לא מבין. the red king

the red king

New member
והפעם הניחושים שלי:

1.) מ.ס אשדוד - מכבי ת"א 2 2.) מכבי פ"ת - הפועל ת"א 1 3.) הפועל רעננה - בני יהודה ת"א 1 4.) הכח מכבי ר"ג - בני סכנין x 5.) מכבי ב"ש - מכבי ר"ע 2 6.) מכבי כ"ק - בית"ר שמשון ת"א רמלה 1 7.) מכבי שפרעם - הפועל אסי גלבוע 1 8.) בלקבורן - סהות'המפטון 2 9.) מנצ'סטר סיטי - ליברפול 1 10.) פורט'סמות - צ'רלטון x 11.) המבורג - ורדר ברמן 2 12.) מיינץ - וולפסבורג 1 13.) בוכום - האנובר 1 14.) שטוטגרט - שאלקה-04 1 15.) ווטפורד - לידס 1 16.) ברייטון - לסטר 1 הפעם גם הממוצע של שני המחזורים האחרונים שלי יספיקו לי - 5-6 ניחושים נכונים בערך. the red king

eranpes4

New member
רד קינג אני חייב

להגיד לך פעם ראשונה שאתה מהמר הימור הגינוי במשחק של הפועל ת"א

eranpes4

New member
מכבי פ"ת-הפועל ת"א-0-1

פיי איזה קללות "אוטיסטוביץ" חחחחחחח ילד לך לך תשחק מגאסון

iT DiS

New member
תראו, שאפילו הפעם אני יגיע ל-0...

1)מ.ס. אשדוד-מכבי תל אביב-2 2)מכבי פתח תקוה-הפועל תל אביב-X 3)הפועל רעננה-בני יהודה ת"א-1 4)הכח מכבי רמת גן-בני סכנין-X 5)מכבי באר שבע-מכבי רמת עמידר-2 6)מכבי כפר קנא-בית"ר/שמשון ת"א רמלה-2 7)מכבי שפרעם-הפועל אסי גלבוע-2 8)בלקבורן-סאות'המפטון-X 9)מנצ'סטר סיטי-ליברפול-X 10)פורטסמות-צ'רלטון-2 11)המבורג-ורדר ברמן-X 12)מיינץ-וולפסבורג-1 13)בוכום-האנובר 96- X 14)שטוטגרט-שאלקה-04- 1 15)ווטפורד-לידס-1 16)ברייטון-לסטר-X

מוצארט

New member
למה טעות?

מי ששם X, חושב שזאת התוצאה הכי לא סבירה לאותו המשחק. שאין סיכוי שיהיה תיקו.

the red king

New member
הכוונה בתיקו במשחק ההימורים...

וגם בווינר ובטוטו כמובן היא שכשאשר אתה מסמן x במשחק שעלול להגיע להארכה (ולפנדלים), אתה מתכוונן שהתיקו יהיה במשך ה-90 דקות הראשונות של המשחק, ואין כל התיחסות להארכה ולפנדלים. גם אם נגיד סימנת על קבוצה מסוימת שתנצח ובסוף 90 דקות היה תיקו ובסוף הקבוצה הזאת בכל-זאת ניצחה בהארכה/פנדלים, זה עדיין נחשב שהתוצאה במשחק זה היא תיקו והפסדת את בהימורך במשחק זה.
the red king

the red king

New member
באמת???!!!

אבל לא ידעתי!!!
חשבתי שמה שצריך לעשות זה רק לסמן 1 במקום 2 ו-2 במקום, ושתיקו נשאר תיקו! תסביר לי בבקשה! אני לא רוצה להפסיד נ'ק בגלל משהו שלא הבנתי! חוץ-מזה אם אתה אומר שמי ששם הוא חושב שזו התוצאה הכי לא סבירה לאותו משחק, זה אומר שאם סימנתי x באחד המשחקים אז אם אחת מהקבוצות (ולא משנה איזו) תנצח, אני אזכה בנ'ק, לא ככה? תענה לי בבקשה לפני שאחד המשחקים יתחיל, כמו שכבר אמרתי - אני לא רוצה שתיהיה אי-הבנה. בבקשה!
the red king

למעלה