בנות, איפה ההענות שלכן

שושי @:-)

New member
../images/Emo41.gif בנות, איפה ההענות שלכן../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif

קיבלתי כבר תשובות מכמה בנות אבל אני יודעת שיש עוד...
אז~ אני חוזרת שוב, על ההצעה שלי לפתוח לנו גמ"ח תרופות למקרה הצורך. קדימה תקראו ותשלחו לי אי מיילים מה אתן מעדיפות. ובבקשה הציעו שם.
עד כה הוצעו שתי שמות: נועם: על חוד המחט ליאור" תלת"ל - תלוו לי ת´הורמונים לזריקות. עוד הצעות תתקבלנה בברכה
שושי

עמית@

New member
שוש- עכשיו משעברתי למטרודין-

יש לי כמה מנוגון לתרום למטרה הקדושה. ואני אחשוב על שם

New member
´מיתי ../images/Emo23.gif

תשלחי לי |דגש| בבקשה אי מייל מה יש לך בדיוק בבית וכמה. אזור מגורים וטלפון כדי שיהיה לי מסודר שושי

yaelhul

New member
יש לי מנוגון לדעתי

ואני לא אשתמש בו אף פעם כי עברתי למטרודינים וצפונה. כשאגיע לארץ אעדכן אותך מה יש, ונראה איך מעבירים אלייך. יעל.

השם שאני מציעה: גמ"חט (גמ"ח+מחט) ../images/Emo3.gif

ויש לי מזרקים ומחטים לכל המעוניין.

yaelhul

New member
גם לי יש מחטים ומזרקים לרוב,

אבל אולי אולי עוד אזדקק להם. חוץ מזה עדיף שלא יפנו אלינו נרקומנים בבקשות עזרה מהגמ"ח...
יעל

New member
צריכה מנוגון וכוריגון בדחיפות!!!!!

מי שמגיעה למפגש ביום שישי שתביא איתה!! שושי שנמאס לה להציק לכן בעניין

נועם@בת

New member
2 מנוגון ממני,

ובתור מנהלת גמח"ט את לא יכולה להגיד שנמאס לך
נועם

New member
את לא תגידי לי ממה נמאס לי ../images/Emo8.gif

וממה לא, למה מי את מנהלת הפורום???
נשיקיות רבות שושי

עמית@

New member
עמי עמית (הבוס הגדול... ../images/Emo3.gif )

הוא היה מאוד נחמד ויעיל, (אבל אני מבינה מה התכוונת בחוסר יחס ממש אישי, אחרי הכל הוא ראה את התיק לראשונה דקה לפני השיחה) אבל זה זניח. הוא היה מאוד נחמד אלינו (יוסי ישב ושתק כל השיחה) אבל קיבל גם הפנייה לבדיקת ואריצקולה (אולי הוא התקנא בעשרות מרשמיי..
)

אולה *

New member
איך הגעתם לעמית?

ביקשתם? או שהוא היה תורן היום? כי אני הצלחתי "לתפוס" אותו רק אחרי שני IVF. אחרי שקצת צעקתי. (לא עליו, כמובן). איפה תעשו בדיקות של וריקוצלה? שמעתי, שמדג´ר מאתר את המקרים הכי קשים (ז"א, לא נראים לעין).

עמית@

New member
קודם הוא יעשה בדיקה בקופה,

ואם יהיו תהיות או שאלות (או צורך בחוות דעת שניה) אז נשקול פנייה למדג´ר, הוא פשוט היה תורן כנראה (הוא גם עשה לי את השאיבה- היה לי כנראה מזל
), היו שם כמה רופאים שעשו שיחות. עם מי נפגשת בתחילה?

אולה *

New member
היו הרבה.

הראשונה - ד"ר ריטה קפוסטיאנסקי. היא אמרה לי שאני צעירה מידי כדי לדאוג. מאז - אני בודקת מראש, שזה לא היא. אח"כ - ד"ר יובל (חמוד) והיה עוד אחד, לא זוכרת את שמו. גם אצלי עמית עשה את השאיבה הראשונה.

עמית@

New member
האמת היא שיצא לי לפגוש את

ד"ר ריטה קפוסטיאנסקי - היא סידרה לי את האישור ל"רסקיו" ופתחה לי תיק, דווקא היתה בסדר, אבל אני יכולה להבין אותך, כשמישהוא אומר לי שאני צעירה ולא לדאוג אני מייד נעשית מאוד מודאגת פגשתי גם את דר´ עזאם פואד (החזרה) גם נחמד מאוד.

New member
אולה ועמית ../images/Emo23.gif

אמרה הזונה רחב
תביאו בבקשה אתה במורמונים למפגש ואני מההההה זה מחכה כבר לפגוש אותך אולה ולתת לך נשיקיה ´מיתי. שושי

למעלה