../images/Emo41.gifבנות יש לי כמה הודעות../images/Emo41.gif
1) אז ככה: בתאריך 27.12.10 ביום שני יש הפנינג בחינם בנייל סטודיו שנמצא בראשון לציון ברחוב ירושליים 2. ההפנינג ישתרך לאורך כל היום החל משעה 10 ועד שעה 19 בערב.. בהפנינג יהיו במבצעים: כל מוצרי החנות ללא מע"מ, ויהיו סדנאות של: קישוטי ציפורניים על ציפורן טבעית ומלאכותית, הדגמת מוצרי opi ו-ibd, הפסקה וכיבוד,זמן לקניות, יהיה אומן האיפור בועז שטיין שיעשה הדגמות וילמד אותנו דברים חדשים באיפור, יהיו למכירה מוצרי בועז 2+1 מתנה וגם מקבלים במבצע זה פינצטה מקצועית מתנה (בתנאי שקונים 2+1) כל ההדגמות והכיבוד
בחינם
.בקיצור שווה שווה שווה... למי שמעונינת בעוד פרטים אפשר להסתכל אתר: www.nailstudio.co.il 2) בקשר לפינת " איזה לק נלבש היום" אבדוק לפני שאעלה את הפינה לפי "הרוב קובע" 3) החלטתי לעלות פינה חדשה שתעלה כל שישי ושמה יהיה: מומלץ/לא מומלץ בא תמליצו או לא תמליצו על לקים ,קישוטים, אבנים לקישוט, בסיסים וטופים וכל מה שקשור לציפורניים. 4) תמשיכו בבקשה להעלות קישוטים השייכים ליום ההולדת של תפוז נשמח לראות עוד דברים מענינים כמו שהעלתן עד עכשיו... 5) יש בנות שכבר יידעו אותי במסר לגבי תאריך יום ההולדת שלהן אשמח אם מי שלא ידעה אותי תשלח לי מסר על כך... זהו חפרתי מספיק...
1) אז ככה: בתאריך 27.12.10 ביום שני יש הפנינג בחינם בנייל סטודיו שנמצא בראשון לציון ברחוב ירושליים 2. ההפנינג ישתרך לאורך כל היום החל משעה 10 ועד שעה 19 בערב.. בהפנינג יהיו במבצעים: כל מוצרי החנות ללא מע"מ, ויהיו סדנאות של: קישוטי ציפורניים על ציפורן טבעית ומלאכותית, הדגמת מוצרי opi ו-ibd, הפסקה וכיבוד,זמן לקניות, יהיה אומן האיפור בועז שטיין שיעשה הדגמות וילמד אותנו דברים חדשים באיפור, יהיו למכירה מוצרי בועז 2+1 מתנה וגם מקבלים במבצע זה פינצטה מקצועית מתנה (בתנאי שקונים 2+1) כל ההדגמות והכיבוד