בעיות ברכיבה

../images/Emo41.gifבעיות ברכיבה../images/Emo41.gif

יש לכם בעיות ברכיבה
אתם לא יודעים למי לפנות
שתפו אותנו בבעיותיכם ברכיבה, וכל אחד ינסה למצוא פיתרון לבעיות שתאמרו.

בעייה

הרגליים שלי עם עקב טוב אבל הם כמו "צ'ארלי צ'אפלין" מה עושים
אגב תחרות סוסים ביורו ספורט עד 13:30 היום עכשיו

חחח מכירה לגמרי!

ובכן, ישנם בארכובות (אינגליש לפחות) את חלק הגומי. ישנם פטנטים, שאת יכול לקנות כגון שחלק אחד יהיה יותר גבוהה ככה שהוא יצור שיפוע כלפי פנים ברגלים שלך, אם משתמשים בזה במשך זמן מה זה עוזר!

TauraMan

New member
זאת בעיה שמקורה בישבן/ירכיים../images/Emo20.gif|אבט

את יושבת על החלק הלא נכון בישבן שלך או בירכיים, תקומי ותשבי מחדש על חלק אחר, ברגע שהירכיים שלך יקבלו את המקום הנכון גם הברכיים ואז גם כף הרגל, זה לא קורה בבת אחת אבל תעבדי על זה.

אני תיקנתי את הבעייה הזאת...

אצלי ע"י כך שהצמדתי את הברכיים לאוכף.. וצריכים לשים לב לזה כל הזמן.. ואז פשוט להכניס את הכף רגל עצמה כלומר ליישר אותה.. זה בהתחלה ממש כואב כי את לא רגילה.. אבל תוך שבוע-שבועיים את לא תרכבי עם רגלי צ'ארלי צ'פלין.. זה מה שעזר לי לפחות.. זה גם עזר לי בכך שבקאנטר לא דקרתי תסוס וזה גם משפר את הצורת ישיבה..

mkuzi

New member
לא בעיה שלי אבל....

הסוסים אצלנו לפעמים לא מוכנים שישימו עליהם את החלק העליון של הראשיה בקודקוד....... בחלק האחורי של האוזניים..... ואז הם מרימים את הראש כל כך עד כי אי אפשר לשים להם את הראשיה או שהם קופצים טיפה על הרגליים האחוריות זה קרה רק לאחד סוסים לא לאף אחד אחר. המדריך שהסוס הזה שלו אומר שזה בגלל שנתנו לו שם מכה. מה לעשות כדי שזה יפסק????? איך ללמד את הסוס ששום דבר לא יקרה לו אם ישמו לו את הראשיה??????

אסף 1989

New member
אוליי

אחרי שאתם שמים לו את הראשיה תנו לו קוביית סוכר וכך הוא יגלה משהו טוב בשימת הראשיה והוא לאט לאט יתחיל להתעלם מהבעיה הזאת. אוליי........אני לא בטוח...........שווה לנסות.......

mkuzi

New member
אאאמממ...

שמעתי פה על הרבה אנשים שנותנים לסוסים שלהם קוביות סוכר ואני חושב שהמנהלת של החוה שלי לא אוהבת את הקטע של הקוביות סוכר. (בלשון המעטה) בקיצור המנהלת חושבת שזה אותו דבר כמו לתת לסוסים רעל. ואין שום "ממתק" אחר שאנו נותנים לעיתים רחוקות. אבל חשיבה בהחלט יפה......

יש לי בעחה עם הסוסה שלי

אני לא משטלתת עליה בטיולים היא נכנסת לגאלופ ואי אפשר לעצור אותה גם במגרש זה קורה אבל לא הרבה רק אחרי שאני לא רוכבת שבועיים...

כנסי

בטיולים- כל סוס מתלהב מטיול. והיא יכול להיות צעירה שבואי נגיד שסוסים צעירים יכולים להשתולל בצורה מטורפת. במנז'- כנראה שיש לה מרץ, גם אם זה פחות משבועיים עדיין יכול להיות שיש לה מרץ.

תנסי אולי

לעבוד עליה לא מעט לפני שאת יוצאת לטיול ממש כאילו הקירור של השיעור שלך הוא הטיול שתהיה קצת עייפה והדבר היחיד שהכי עוזר זה לצאת לטיולים בתדירות גבוהה הסוסים מתרגלים ומבינים שאין לאן לרוץ (אחרי שאת מתקנת אותם כמובן בטיולים הקודמים!) ונרגעים לאט לאט!

יש לי בעיה

דיי קשה לי לשבת יציב על הסוס ולפעמים הוא עוצר לי ואני עפה קדימה, איך אפשר לשנות את זה?

אממ

זה תלוי כי זה יכול לנבוע מכמה דברים תקפידי שהעקבים שלך למטה שאת לא מחבקת את האוכף עם הברכיים ושאת באמת יושבת עמוק וכמו שצריך באוכף!

niko girl

New member
את רוכבת אינגליש?

כי אם כן זה יכול לנבוע מזה שהאוכף קטן מידי ודי קשה להתיישר בו. והקטע עם הסוס שעוצר: זה רק בגלל שאת לא מדרבנת אותו מספיק! את צריכה כל פעם שאת רואה שהוא מנסה לרדת לך במקצב, אז את צריכה לבעוט בו או לעשות לו קליקים. אם את רוכבת ווסטרן:אז זה רק בגלל שאין לך עדיין מספיק יציבות על הסוס. את צריכה להחזיק יורת עם הרגליים. וכך גם באינגליש.

למעלה