בעקבות הצעה

הייזל

New member
../images/Emo41.gif בעקבות הצעה ../images/Emo41.gif

שהועלתה כאן לא מזמן לגבי פורום קון: מי מגיע לאייקון ומתי? רק כדי שנוכל לארגן מפגש: נא לעשות מפקד.

דרגורן

New member
אני אהיה בשלושת הימים.....

מסביבות תשע-עשר כל בוקר עד הלילה....

preacher

New member
איך נזהה אותך?

אכפת לך ללכת עם שלט של מטר על מטר שכתוב עליו דרגורן?
אני גר קרוב מאוד אז אני כנראה אהיה שם on and off במשך שלושת הימים.

הייזל

New member
תמיד אפשר להציץ בכרטיס האישי

בתנאי כמובן שדרוגרן שלנו לא הסתפר מאז...

דרגורן

New member
אל דאגה ../images/Emo70.gif לא הסתפרתי וגם...

אני "התנדבתי" להיות אחראי על המחשבים בכנס, אז יש סיכוי טוב שתראו אותי בסביבתם.....

אני אבוא לראות את אנטרפרייז

אם יקרינו. אני עוד צריכה לעיין בתכנית של הכנס.את הסרטים המוקרנים כולם ראיתי, חוץ מלקס, שאני סקרנית לגביו. סוזן

firefist

New member
אני אהיה ביומיים הראשונים

ואני גם גר בסביבה... אז בטח אני אקח הפסקת בית פה ושם :)

wiskin

New member
אני כנראה אהיה רק ברביעי

בגלל שאני ירושלמי, בגלל שאין אף אחד פה שרוצה לנסוע איתי ליותר מיום אחד (כנראה שגם זה לא) וגם בגלל שיום רביעי הוא הכי מעניין, אני אצמצם את נוחכותי ליום אחד. הזדמנות יחידה שבה אני מקנא באנשי שגרים בגוש-דן.

preacher

New member
תרחיב שניה על עניין הנסיעה

אם הבנתי אותך נכון - יש לך מכונית ואתה מחפש מישהו שיסע איתך - זו לא בעיה. כנס לפורום המקביל באורט, יש שם ירושלמים שמחפשים הסעה.

wasaby

New member
מה בדיוק אמור לקרות בסדנת טארוט?

דגמים של מה מקפלים בסדנת אוריגמי? ספינות חלל? דרקונים? איך עובד משחק תפקידים מודרך? האם צריך להכיר היטב קודם סוג מסוים של משחק תפקידים?

סדנת הטארוט אמורה להסביר על הקלפים

הסמלים שלהם, ואיך משתמשים בהם באופן כללי. ובסדנת האוריגמי אמורים ללמוד לקפל דגמים של ספינות חלל, אנטרפרייז וכו´. ומשחק התפקידים הוא מודרך - כלומר, לא צריך לדעת לשחק.

Boojie

New member
אני אהיה שם בערך כל הזמן.

חוץ מזה, אני גם אנחה את פאנל הסופרים (אוי!) ואת תחרות הטירוף הגלקטי ביחד עם אסטרונעמי (אוי כפול!). למה? למה כל שנה אני מסכימה לפדח את עצמי ככה?

אני אגיע ל- Neon Genesis

עם חברים, ובניגוד למה שהבטחתי זה יהיה בלי סימני זיהוי סטארוורזיים כגון לייטסייבר, צמה או גלימה, אבל תוכלו לזהות אותי לפי כובע של זינה ומשקפיים.

למעלה