בצער רב אני מודיעה ש.....

M a N g O

New member
../images/Emo41.gifבצער רב אני מודיעה ש.....

אני כבר לא צמחונית מסיבות בריאותיות
מנגו

shanty.G

New member
נראה שלקחת את זה מהר מדי...

ולא ממש השלמת לעצמך מרכיבים חשובים במזון. ברזל לא "צונח" בלי שתהיה לו סיבה טובה
כל הסימפטומים הם של חוסר במרכיבים החשובים שעד להתחלת הצמחונות גופך היה "רגיל" לקבל ממקרורות אחרים. האמת היא שלי לא היו כל תופעות מסוג זה או אחרות בתקופה הראשונה (לפני המון שנים...) אבל מה שבטוח- שהכל נעשה בהדרגה ולכן מן הסתם זה לא היה "שוק" למערכת. כדאי לך להתייעץ עם תזונאי/ת אם את חושבת בכ"ז לחזור לצמחונות מתישהו.

ashmash

New member
אולי תשקלי לקחת כדורים

אולי כדאי שתשקלי לקחת כדורים שישלימו את תזונתך הלקויה. בכלל, הרבה אנשים עייפים ויש להם כאבי ראש, גם אם הם אוכלי בשר, זה לא בהכרח זה...

M a N g O

New member
אחת הסיבות

שלא רציתי להיות צמחונית היא בגלל הכדורים....אני לא מוכנה לחיות על כדורים חוץ מזה אני לא בולעת כדורים :O)

ashmash

New member
לדעתי אפשר גם בלי

תמיד אפשר להתייעץ עם תזונאים... בכלל יש בירקות אדומים ברזל ועוד כל מיני דברים אם אוכלים מאוזן... וחוץ מזה, במילא רוב האנשים מגיעים לגיל כזה שהם לוקחים כדורים כאלו ואחרים... אבל שוב, זה החלטה שלך אם לאכול בשר או לא

באפט

New member
לא

לפי הערכתי, את לא צמחונית פשוט מפני שהרופא אמר. מבזק חדשות: רופאים לא תמיד יודעים על מה הם מדברים. מניסיון. הפתרון: דעה שניה, שלישית ורביעית.

טל אביב

New member
מנגו,כנראה שהתזונה שלך לא טובה ומאו

כיוון שמי שצמחוני ודואג לאכול כל מה שצריך,ואת כל התחליפים לא צריכה להיות אצלו כל בעיה.ורופאים,כפי שכבר נאמר,לא תמיד יודעים מה הם אומרים..

למעלה