מאפה מבצק "פילו" עם תפוחי עץ
* ניתן להכין גם עם בצק עלים חבילת בצק "פילו" מופשר 5 תפוחים חצי כוס צימוקים חצי כוס אגוזי מלך 100 גר' חמאה להכנה 150 גר' חמאה לבצק "פילו" כוס סוכר פירורי ביסקוויט ביצה אופן ההכנה 1.חותכים את התפוחים לריבועים. 2.מחממים את המחבת עם 100 גר' חמאה. 3.אחרי שהחמאה נמסה שמים את התפוחים במחבת ל 10 דק' על אש קטנה ומערבבים מדי פעם,לאחר מכן שופכים כוס סוכר וממשיכים לעוד כ 10 דק' ומערבבים מדי פעם. 4.לאחר שהסתיים התהליך שמים את התפוחים בכלי להתקרר. 5.שמים את הצימוקים בכוס מים ל - 10 דק' ,מסננים מהמים, ושמים בתוך הכלי עם התפוחים ביחד עם אגוזי מלך ,ומערבבים את הכל. 6.פורסים את בצק ה"פילו" , חותכים כל עלה לשניים ואז את החצי מקפלים לשניים מורחים חמאה שמים קצת פירורי ביסקויט , שמים קצת מהתערובת מקפלים כמו מעטפה ואת החלק המקופל שמים כלפי מטה. 8. מורחים בביצה בנוסף ניתן לפזר קצת סוכר חום , להוסיף אגוזים או כל מה שנראה לכם. 9. לתנור בחום של 180 מעלות למשך כ 25 דק' תהנו.