בקשר להנחות לגני ילדים

רעJJית

New member
../images/Emo41.gif בקשר להנחות לגני ילדים../images/Emo41.gif

לאחר מחיקת ההודעה שכתבתי (סתם לדעתי) ע"י מנהלת הפורום, אני כותבת שוב בעדינות רבה.... בשרשור שאלות למנהלת מחלקת חינוך, מיכל הירש נגרי, שאלתי שאלה שמיכל התעלמה ממנה לחלוטין: מדוע לא טופלו ההנחות לגני עירייה
ההנחות הוגשו בזמן הרישום לגנים, ז" א בחודש פברואר, ובמשך 7 חודשים לא היה למחלקת גנים ובראשה חניתה דרור, זמן לטפל בעניין. אז מיכל הירש נגרי התעלמה מהשאלה, למרות שהשאלה נשאלה ב-25/8 והיה לה הרבה זמן לבדוק את הנושא. לאחר שהצקתי ושאלתי, מה קורה עם התשובה, חנה (מנהלת הפורום) שלחה למיכל במייל את השאלה וזו ענתה לה את התשובה הבאה: את הבקשה להנחה ניתן לבקש עד 31.8 .במידה וחל שינוי במצב המשפחתי ,יש להגיש מיד את המסמכים המעידים על השינוי . > ערעורים על התשובות ניתן להגיש עד 28.2. > > כל הבקשות לשנת הלימודים תשס"ז טופלו. > > חניתה דרור > > מנהלת מחלקת גני ילדים כל הבקשות טופלו
מיד (6/9) צלצלתי למחלקת גנים, דיברתי עם חנה (מזכירת המחלקה), כמובן שעניין ההנחות לא טופל
(זוכרים, 7 חודשים לא היה להן זמן, שם במחלקת גני ילדים) לאחר שהרמתי את הקול מעט, והסברתי לחנה, שאם הגשתי בקשה להנחה, כנראה שאני זקוקה לה מאד ושאיני יכולה לשלם באופן מלא אפילו עבור חודש ספטמבר, חנה לקחה את הפרטים שלי ואמרה שתטפל רק בהנחה שלי. למה רק בהנחה שלי
מה עם כל שאר המבקשים
אז זהו, עכשיו אני ממתינה, לתשובה של חנה ולהתייחסות של מיכל הירש נגרי לנושא, כאן על גבי הפורום. וגם להתייחסות של מיכל לגבי תשלומי הועד בגנים (שאלת ההמשך שלי נמצאת אי שם בשרשור השאלות למיכל). וחנה בית הלחמי - תודה רבה לך רעJJית

אורora

New member
אכן לא כל ההנחות טופלו

אני ביקשתי הנחה בגין זה שיש לי ילד נוסף בגן פרטי בעיר, והעניין כמובן לא טופל.

תשובה

שוחחה איתי אתמול מנהלת אגף החינוך. יש לה תשובה שירותית מאוד ומפורטת (ששמעתי ממנה), אולם נעשתה פנייה בנושא לעיתונות, כך שמרגע שהעיתונות מעורבת - עוברות התשובות על פי הנוהל (הסביר ושקיים בכל ארגון תקין) רק ממשרד הדוברות לעיתונים הפונים. אז את התשובה שיכלת לקבל אתמול כנראה שלא תוכלי לקבל, אלא מעל דפי העיתון (אין לי מושג איזה). תראי, הפורום מאפשר שיח ישיר, בלתי אמצעי. למרות שאני מקיימת עם העיתונות (חוץ מעיתון אחד
) קשר חם וידידותי, שני הערוצים יכולים להשלים אחד את השני בעיקר מתוך שת"פ, ואם מוצה השיח בפורום וצריך לעבור הלאה. אחרת - הם אלטרנטיביים אחד לשני. משהו שכדאי לקחת בחשבון בשיקול הדעת הקשור להפעלת העיתונות, על מנת שנוכל לקיים עימה קשרי win win ולהביא לפתרון בעיות וסוגיות בעיר.

רעJJית

New member
לא הבנתי כלום.

את רומזת שאני פניתי לעיתונות? כי זה לא קרה. בכל אופן, לא מבינה מה הבעיה לענות, מדוע לא טופלו ההנחות במשך 7 חודשים? אולי כדאי לשאול את ראש העיר?????????????????????????? הסבר, דחוף!!!!!!!!!!!!!

בואי נחכה לעיתונים

ראש העיר לא יוכל / יכול היה לענות לך ממילא, כי מקור המידע שלו הוא אגף החינוך. בכל מקרה - אני ממליצה על לדבר איתם בניחותא, ברוח הימים האלו.

רעJJית

New member
../images/Emo41.gifחנה, קראתי את הכתבה ב"העיר"(צומת השרון)

בקשר להנחות לגני הילדים, או יותר נכון אי קבלת ההנחות. הזלזול באנשים הוא פשוט מדהים!!! והשקרים!!!!! של חניתה, שכתבה לך במייל ואת פרסמת פה, שכל הבקשות טופלו!! באיזו זכות היא משקרת???????? מקווה שמישהו בעירייה ראה ורואה את זה ויטפל בה כמו שראוי לטפל בה. מיכל נגרי-הירש, חניתה דרור, וכל השאר ימשיכו לשבת בכסאות שלהן ולא לעשות כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והאזרח הקטן תמיד נדפק. וגם כתבה בעיתון לא עוזרת, לצערי.

נכון שאת מעוניינת בהנחה?

תזכרי את דברי לגבי הגישה לפיתרון הקונפליקט הזה. אין הרבה מה להשיג מהאחר/ת אם את נכנסת לעניין בגישה שכולם סביבך שקרנים ואוכלי חינם. אישית, החווייה שלי עם אגף החינוך הפוכה מזו שלך ואני עדיין משוכנעת שמדובר כאן בשיח בקווים מקבילים. בכלל לא בטוח שההנחות שחניתה טיפלה בהן הן אלו שהיא נשאלה עליהן בכתבה. אני שוב מציעה בחום לבוא מאהבה, לא מפחד (לימדה אותי רעננית אחת שאני מכירה, שאנחנו פועלים רק ואך ורק מאחת משתי המוטיבציות הללו). זה יביא תוצאות.

רעJJית

New member
הבעיה היא, שהיא לא טיפלה באף הנחה!!!!!!!!!!!!

אחרת לא אני הייתי מתלוננת, ולא היו מתלוננים אחרים, ולא היתה כתבה בעיתון. אם היא רק היתה עושה את עבודתה.... אני לא אבוא אליה באהבה ובחום, עברתי את השלב הזה. פחד??? נו באמת.... תוצאות כבר לא תהיינה, הם בטח כבר גבו מכולם עבור חודש מלא, והעשירו את קופת העירייה בעוד כמה שקלים ועוד קצת כסף מריבית על חשבון מי שאין לו, ויחזירו החזרים מתי שיבוא להם, ככה עיריית רעננה פועלת.

את לא יודעת במה היא טיפלה

כל מה שאת יודעת הוא שהבקשה שלך ושל עוד אמא אחת לא מטופלות. דרך ההתייחסות שלך לנושא אינה דרכי ואני לא חושבת שהיא תוצאתית במיוחד. את מסלימה את המצב והופכת את הדיון לאישי. אני עדיין מציעה לך לנשום עמוק ולבחור בדרך התמודדות אחרת. בהצלחה, בכל אופן.

רעJJית

New member
לא רואה שום סיבה לבוא מאהבה, באהבה או

בליקוקים (זה לא הסגנון שלי). יש לה עבודה מוגדרת אותה היא צריכה לבצע וזו עובדה שהיא לא מבצעת אותה. גם אם לא נעים לך לשמוע. 7 חודשים זה מספיק זמן לטפל בנושא הנחות. כמה ימים גם יספיקו. לא מובן לי, למה את יוצאת כל כך להגנתה. יש לי הרגשה, שמישהי מתעתדת לרוץ לבחירות הקרובות עם איזה מועמד (שאולי התארח פה בפורום לפני כמה ימים) בתור מה? יועצת התקשורת? דוברת העירייה? כל הליקוקיאדה הזו ממש לא לעניין. וכתבו לך משהו באותו סגנון רק במילים אחרות בשרשור של חופרי. אז קחי את זה לתשומת לבך. מה שרואים מכאן לא רואים משם. וחבל שאי אפשר להקפיץ את השרשור הזה.

נראה לי שאת ממש לא מבינה על מה אני מדברת

אני מדברת על רוח העשייה והדיאלוג בעיר הזאת, ואני עדיין ממליצה לך בחום לשנות attitude. זה ממש לא קשור לאגף החינוך, למרות שאני חייבת לומר לך שנדרשתי להם בעבר (כנציגת ועד) בנושאים מורכבים מאוד ומאז ההתנסות ההיא אני יכולה לומר בלי למצמץ שהם פועלים מצויין ובגישה מאוד שירותית. זה יותר ממה שאני יכולה לומר על הגישה של "כולם שקרנים", שהיא גישה מרעילת אווירה ובארות הרבה מעבר לנושא הספציפי שאת עוסקת בו. אין לי ספק שנעשתה טעות או משהו לא בסדר בטיפול הספציפי בסוגייה הספציפית שלך, מכאן ועד מלחמת עולם - המרחק רב. הגישה שאת מייצגת, של לעבור מהר מאוד מהענייני להכפשות אישיות, היא גישה של מי שאין לה כוונה לפתור כלום, רק לצאת צודקת. אז כבר נתתי לך את זה, בנדיבות - אמרתי לך שאת צודקת. כעת הזמן לצאת חכמה, לא צודקת. אני מבינה כעת שברוח גישתך והתעקשותך לא לפתור את הבעיה שאת הבאת הנה כדי לפתור והרסת את הפתרון רגע לפני שהוא קרה - זה כבר גובל בבלתי אפשרי. אני חייבת לציין גם ששירות הוא אחד התחומים שאני עוסקת בו, וכשמישהי/ו מדבר אלי בצורה מלוכלכת כמו שאת מדברת אליהן ועליהן - אני מעמידה אותו/ה בסוף התור. שי/תחכה. אני מאוד מקווה שלאגף החינוך יש את העוז לעשות את זה. אני גם חושבת שזה יהיה נאה אם ברוח הסליחות תתנצלי על הדברים המכוערים שאת אומרת כאן לכל אורך הדרך ושתמצאי מזור לכעסייך לא באופן המכפיש את כל מי שמנסה לסייע לך או נמצא/ת מולך. אגב, את ההודעה שמחקרתי אז - מחקתי משום שהיתה בה לשון הרע. בדר"כ אני ממעיטה למחוק הודעות שיש בהן לשון הרע משום שהן מעידות באופן מופלא דווקא על מי שכותבים אותן. הפעם, משום שפגעת ברשעות במישהי כשאת בניק עלום ואת משתלחת בה בשמה המלא, מחקתי.

רעJJית

New member
לשון הרע? אני? שכחת את מה שכתבת על נאוה חרס

באותו שרשור? לא פלא שמחקת. כנראה שמישהו כתב לך משהו על הכפשת שמה. תקופת הסליחות? קראתי נכון? אני אלך להזמין ספר תורה אבל גם זיקוקים... סליחה? אין מצב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחלקת גנים ובראשם חניתה חברתך, צריכה לבקש סליחה מכל התושבים שביקשו הנחה לגנים וטרם קיבלו אותה. ועליך, עשיתי, בדקות האחרונות, מחקר קטן וגיליתי שהיית פעילה במטה חופרי עכשיו אני מבינה את כל הליקוקים. תעשי טובה תקפיצי את השרשור כדי שכולם יראו. פה את מנהלת פורום רעננה, את צריכה להיות א-פוליטית או שתחליפי את השם לפורום עיריית רעננה.

להבדיל אלפי הבדלות

דברי נאמרים תמיד בשמי המלא ולאחר שנאמרו ישירות למושא הדברים. לאור חומרת דברי הבלע שאת משמיעה - אני מזמינה אותך לכתוב אותם בשמך המלא. כל הודעה נוספת בסגנון זה תימחק.

אולי היא מלקקת - אבל את יורקת, שזה ../images/Emo191.gif

מאיפה הרעיון שמנהלת פורום צריכה להיות א-פוליטית או נייטראלית? מי שמנהל ככה פורום, חבל"ז על הפורום, נשאר רק לומר עליו קדיש. בני אדם מתנדבים כי יש להם דעה ואכפת להם מהנושא שהם מתנדבים בו.

qrst1 האחת

New member
וואי וואי וואי...בנות, אנו בפיתחם של הימים -

הנוראים... מותר לכעוס אולם לכעוס באהבה בריא יותר... שפכתן "ארס" אחת על השנייה - כאילו אתן הנושא... רעננית, - היות וחנה מקורבת לנכבדי העירייה - היא מן הסתם יודעת קצת יותר מאיתנו... ואני יודעת שהנ"ל ממהרים לענות לה...היא הפכה ערוץ תקשורתי שמקשר בין הקהילה לעירייה... מה רע...? אז תני לה לנהל דיון ואפשרי לה לטפל בבעייה - אני בטוחה וסמוכה שדרכה תוכלי לקבל תשובה מהירה הרבה יותר מאשר דרך העיתונות... ואת יודעת מה...? אם חנה, תסכים לעזוב את עבודותיה "ותתנדב"... לעבודה הציבורית כמו - נציבת תלונות הציבור או דוברת העירייה בעיר...- אהיה מאושרת מאוד... והעיר רעננה תבורך...היא הכי ראויה והכי מוכשרת לתפקידים כגון אלו..!!! יע"ז - לא הבנתי מדוע צריכים לחכות לתגובה מהדוברות - רק משום שהנדון הגיע לעיתונות... אני יכולה להעיד בפניכם שהרבה רעיונות לכתבות מקבלים העיתונאים תוך כדי גלישה באתר... - אתם מבינים את האבסורד...? -אתם מציפים בעיות ... - הכתבים 'גונבים' מכם את הרעיון... - ואתם צריכים לחכות עד שהעיתון יפרסם את תגובת העירייה... ורק אז לקבל תשובה...אז מי קודם למי...?! מאחלת לכם/ן חג שמח ושנה טובה...

qrst1 - "בנות"....??? ../images/Emo8.gif

אגב, חנה כבר לא תטפל בזה יותר. הצודקים ישארו צודקים, והחכמים ישארו חכמים. נ.ב. שלחתי לך מייל

למעלה