בקשר להצבעות שאתם עושים

razaR2

New member
../images/Emo41.gifבקשר להצבעות שאתם עושים

שמעו, כשאתם עושים הצבעה ולא האדמין זה משבש לנו הכל. אם מישהו עושה הצבעה והוא לא אדמין, אחרי זה האדמין צריך לחכות די הרבה זמן כדי שהוא יוכל בעצמו לעשות הצבעה וכששחקן עושה הצבעה, דרוש רוב מוחץ (רוב של אחד יותר לא מספיק) כדי שהמפה תשתנה, אז גם האדמין לא יכול לעשת הצבעה וגם ההצבעה ככל הנראה לא תעבור. ועזבו את זה, כשיש אדמין בשרת, זה לא התפקיד שלכם לעשות הצבעה, אם המפה לא מוצאת חן בעיניכם, תכתבו בצ'אט שאתם רוצים להחליף מפה ותנו הצעה למפה אחרת. סיבה נוספת למה לא לעשות הצבעה היא שכשאתם עושים את זה, זה משבש חלק מהפקודות שמוגדרות בשרת כמו הספירה לאחור להחלפת מפה ואז אם אין אדמין, המפה לא תתחלף עד שיבוא אדמין. עכשיו, לאחרונה נכנס הנושא של שרת מפות FUN ושרת מפות קלאסיות. אם אתם משחקים בשרת של המפות הקלאסיות, אל תצפו שישימו מפת FUN, כי זה לא המקום בשבילה, אתם רוצים FUN, תעברו לשרת השני. בקשר ל VOTE קיק אני בכלל לא רוצה להזכיר, אבל מי שיתפס עושה VOTE קיק כשההצבעה היא לא נגד AFK יקבל ממני קיק בעצמו, כמו שאני לא מעיף אף אחד בלי סיבה, גם אתם לא תעשו את זה והסיבה היחידה לעשות את זה היא נגד AFK ובתנאי שאין אדמין בשרת.

lidor747

New member
רז זה לא חיב ליתחכם איתך

תמיד טוב שידעו איך לעשות סקרים יצא לי כמה פעמים שהאיתי פה במישחקים בבוקר או בלילה ולא היה אדמין אז אחד האנשים עשה סקר להחליף מפה כי לא האבנו את המפה וזה עזר תמיד טוב שאנשים ידעו רק שידעו גם לא לעשות את זה שיש אדמין רק שאין ורק על AFK/להחליף מפה

smooty

New member
נצלש

במפות פאן שמתם מפה של סרף אבל אין פקודת גלישה אז אי אפשר לשחק כמו שצריך. וגם, אני יודע לגלוש אז אני מצליח להגיע לאוטו סנייםר בסרף גרין גם בלי הפקודה וזה לא כיף לשחק ככה

IDAN1815

New member
אפרופו גלישה

איך גולשים לעזאזל?!?! קראתי את המדריכים אלף פעם ואני לא מצליח להגיע למבנים :( בקושי לסנייפר בסוף המגלשה

lidor747

New member
אוקיי עם קראתה את המדריכים

אתה יודע מה המקשים עכשיו שאתה בדרך כלל ליקראת סוף המגלשה יש שבר תיכנס לספקטור באיזה פעם שתשחק במפת גלישה ותעקוב אחרי המגלשה שאתה במצב של ה"רוח" ותילך כמו במגלשה ואז תוכל להבחין שיש שמה שבר פיתאום יש מין עליה אז כשאתה משחק אתה גולש לכיוון העליה הזו וזה מקפיץ אותך באויר ואז אתה מנווט עם העכבר והמקשים של ה "W" "E" "D" "A" לתוך אחת הקופסאות/הדברים המרובעים באויר.. וזה שולח אותך למקומות שונים במפה

טיפ?

תנסה לגלוש לא נמוך מידי ולא גבוה מידי, איפו שהו באמצע, לקראת הסוף תעלה מהר

lidor747

New member
לא קשה

ההפך אתה עולה יותר לאט ובנחת אתה מתחיל לעלות ליפני הזמן ועולה בבשקט וברוגע

../images/Emo31.gif

אתה מבזבז ככה את כל התנופה שלך מי שלא מצליח לגלוש ורוצה ללמוד באמת מוזמן למסן שלי.. את דור לימדתי בשניה

למעלה