בקשר למחווה

Elpar

New member
המחווה בהווי מטאל מאנסטר?

או משהו אחר? לי הכרטיס עלה 50 ש"ח :|

Elpar

New member
אההה

וואי כל הופעה שהייתי בא בבארבי עלתה 40 ש"ח :/ רק 40 ש"ח... בעצם הייתי רק באחת... לא משנה

StaffordshirE

New member
מנהל קומונות נרגילות לא מתכוון

להסתובב עם התיק של הנרגילה מבית שאן עד ת"א.

NecroSight

New member
ימניאק!! אף אחד לא יביא אם אתה לא

תביא,לנו נאבדה הנרגילה,אגב! חבר שלי קנה נרגילה עם 3 פיות ושני ראשים,משהו מפלצתי נרגילה בת זונה חח אבל הוא לא יבוא להופעה אין לו מה לעשות שם

StaffordshirE

New member
חחח סתם חרא הנרגילות האלה

צריך לסתום בשביל שאחרים יעשנו וראש כפול (?) זה בזבוז של טעם.. בקיצור, אני לא סוחב נרגילה כל הדרך הזאת, תביאו אתם יא עצלנים

NecroSight

New member
2 דברים קופיקו.אפשר לשים ראש אחד רק

וחוץ מזה לא עישנת מהנרגילה הזאת,אז אין לך מושג איך זה חוץ מזה..מה הבעיה לסחוב נרגילה?

StaffordshirE

New member
ואתה לא עישנת בנרגילה שלי ../images/Emo13.gif

שבינתיים מתוך עשרות הנרגילות שעישנתי הייתה הכי טובה עישנתי בנרגילה של 400 שקל ושל 500 שקל עם 2 צינורות, נרגילות שלא ידעת שקיימות בכלל, ובינתיים הנרגילה שלי אכלה את של כולם. מה הבעיה? תבוא אתה מבית שאן לת"א עם תיק של נרגילה ואז תבין מה הבעיה חח

Octavarium

New member
זה לא שאתה הולך את זה ברגל

סה"כ שם את זה עליך באוטובוס או משהו

NecroSight

New member
באמת לא עישנתי,אבל לא אמרתי

שהנרגילה שלך זה סתם חרא חח,אתה אמרת על של חבר שלי וזה לא כזה סרט,סתם כוסית אתה תאמין לי שלומי

StaffordshirE

New member
עזוב אותי באמא'שך התימניה..

למי יש כוח להיסחב עם תיק קרוע שהגוף של הנרגילה מבצבץ ממנו כי אין בו מקום בכלל..

genz

New member
הנה הצעה

שכל אחד יביא חלק. שמישהו ידאג לכד, מישהו אחר לגוף, מישהו אחר לכל החלקים הקטנים (גחלים, טבק, ראש ומה שלא רוצים) ואם באמת רוצים, אז שמישהו אחר יביא צינור. זה אירגון טיפשי, אבל ככה זה יוצא הכי טוב. ואם כן, אני מתנדב להביא צינור. יש לי מפוצל, כל צינור באורך של יותר ממטר וחצי.

למעלה