סתם בשביל סקר שמסקרן אותי, בין ימים א' - ה' השבוע [כשיום ה' זה ה11.1 שקבענו] איזה יום יוצא לכם הכי טוב להיפגש ? והאם הייתם רוצים לדוגמה ללכת לסרט '.' ?
וסרט לא ממש. אני מגיעה רק בשבע וצריכה לחזור ברכבת של 9, אני מעדיפה לבלות זמן עם האנשים במקום עם המסך הגדול (אלא אם כן תסדר הקרנה של הסרט של בליץ' ואז אני אכריז עליך כעל קדוש)
וחוץ מזה שסרט עולה כסף אני חושבת שכבר הרבה זמן לא נפגשנו והרי מדובר ביום של לימודים ככה שלהגיע אי אפשר יהיה בדיוק מוקדם.. לכן באמת כדי לבלות כמה שיותר עם אנשים מאשר לראות סרט ^^
אני לא יכולה לפני כי יש לי יום רביעי מבחן בפיסיקה... >__> משמע.. כל השבוע=חרישה... ונמממ אני רוצה לבוא... אבל מפחדת להרגיש חדשה.. >__> |אין פה אייקון מסמיק.. וזה לא לעניין בכלל..
היה אמור לי להיות היום מבחן בפיסיקה אבל בגלל השביתה הוא נידחה למחר.. אז אני לומדת לפיסיקה מן הסתם.. ויום שישי יש לי מבחן בהיסטוריה אז אני אצטרך את כל יום חמישי ללמוד.. =\ (כן,גיליתי את זה רק היום.. >__>)
גם אני לא ממש אוכל להגיע\ אגיע ממש מאוחר. נקבע לי תור לאורטופד~ (בתקווה גדולה מאוד שאוכל לדחות את התור) ודר"א.. לא מאוד קשור וכבל זאת. אם למישהו יש אולי אתר להורדה של הפרקים אני אשמח אם יוכל לשלוח לי במסר -זמן רב כבר לא הורדתי פרקים של בליצ' ^^"