בקשר למפגש O:

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif בקשר למפגש O:

סתם בשביל סקר שמסקרן אותי, בין ימים א' - ה' השבוע [כשיום ה' זה ה11.1 שקבענו] איזה יום יוצא לכם הכי טוב להיפגש ? והאם הייתם רוצים לדוגמה ללכת לסרט '.' ?

Goggle Girl

New member
חמישי

וסרט לא ממש. אני מגיעה רק בשבע וצריכה לחזור ברכבת של 9, אני מעדיפה לבלות זמן עם האנשים במקום עם המסך הגדול (אלא אם כן תסדר הקרנה של הסרט של בליץ' o_O ואז אני אכריז עליך כעל קדוש)

JeeChan

New member
אלא אם יש לך סלקום O:

ואז אפשר להזמין כרטיס חינם P:

Hinamori

New member
באמת? ס: |יש לי סלקום|

בכלמקרה, חמישי זה בסדר גמור, אבל שני הכי נוח לי לכל מה שאני רוצה לעשות XD

barakr2

New member
|קיפי| המבצע נגמר היום.

הקדימו את הסיום שלו. אומואים.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif חמישי זה אחלה~

אבל לא באמת משנה לי כל עוד זה לא יום רביעי.

shui chan

New member
חמישי יוצא מצויין~ :)

וחוץ מזה שסרט עולה כסף אני חושבת שכבר הרבה זמן לא נפגשנו והרי מדובר ביום של לימודים ככה שלהגיע אי אפשר יהיה בדיוק מוקדם.. לכן באמת כדי לבלות כמה שיותר עם אנשים מאשר לראות סרט ^^

Tiger Eye16

New member
נמממ בעיקרון חמישי זה טוב לי ^^

אני לא יכולה לפני כי יש לי יום רביעי מבחן בפיסיקה... >__> משמע.. כל השבוע=חרישה... ונמממ אני רוצה לבוא... אבל מפחדת להרגיש חדשה.. >__> |אין פה אייקון מסמיק.. וזה לא לעניין בכלל..
|

Goggle Girl

New member
"../images/Emo9.gif"?

יאי, סוף סוף אזכה לראות אותך XD וזה בסדר, אין אצלינו חדשים. יש רק קורבנות שלא יודעים ממה הם צריכים לפחד D<

Tiger Eye16

New member
חחחח זה לא מרגיע XD

אלב אני בכל זאת מאמינה,אם ירצה השם, שאני אבוא ^^

Tiger Eye16

New member
לא נראה לי בסוף שאני אוכל לבוא >__>

היה אמור לי להיות היום מבחן בפיסיקה אבל בגלל השביתה הוא נידחה למחר.. אז אני לומדת לפיסיקה מן הסתם.. ויום שישי יש לי מבחן בהיסטוריה אז אני אצטרך את כל יום חמישי ללמוד.. =\ (כן,גיליתי את זה רק היום.. >__>)

Vivi Sparrow

New member
*כבר בחזרה מלונדון*

מצטערת, יום חמישי לא מתאים לי... מפגש פורום בליץ' ראשון שלא אהיה בו, אני לא מאמינה. \:

shui chan

New member
לצערי הרב >:

גם אני לא ממש אוכל להגיע\ אגיע ממש מאוחר. נקבע לי תור לאורטופד~ (בתקווה גדולה מאוד שאוכל לדחות את התור) ודר"א.. לא מאוד קשור וכבל זאת. אם למישהו יש אולי אתר להורדה של הפרקים אני אשמח אם יוכל לשלוח לי במסר :) -זמן רב כבר לא הורדתי פרקים של בליצ' ^^"

Ikari Shinji

New member
מגניב... אפשר לבוא?

מתי, איפה, ואיפה בדיוק... תנו פרטים מעוגנים היטב, כדי שאני אוכל לתכנן את זה בהתאם...

JeeChan

New member
פרטים :]

יום חמישי, שעה 16:30, עזריאלי, בקומה מינוס 4.

למעלה