../images/Emo41.gif ברוכים הבאים לפורום האח הגדול ../images/Emo41.gif
"האח הגדול" או באנגלית Big Brother, היא אחת מתוכניות הראיליטי המצליחו בעולם, שמשודרת בעשרות ארצות בעולם, ובקרוב מאוד גם בישראל, בערוץ 22 - קשת. אבל למי שלא מכיר ובכל זאת רוצה לראות את הגרסא הישראלית לפורמט זה המקום שלכם להתעדכן בפרטים, לשמוע קצת מעבר ובזמן הסדרה גם לפתוח דיונים על הפרקים השבועיים.
מה זה בכלל האח הגדול? כמו בכול תוכניות הראליטי גם כאן לוקחים מ"ס מתמודדים(בדר"כ 14) שלא מכירים אחד את השני ומכניסים את כולם לתוך וילה ענקית ומעוצבת ומנתקים אותם מהעולם ל- 100 ימים, בלי טלפונים, טלוויזיות או עיתונים, פשוט שום קשר. כול הוילה עצמה בנויה כך שהיא אולפן מרושת במצלמות ומיקרופונים שעוקבים אחרי כל צעד של המתמודדים 24 שעות ביממה, ואת זה תוכלו לראות בשידור ישיר באתר התוכנית. הפרקים שמגיעים לטלוויזיה הם תקציר של השבוע, עם המשימות שהמתמודדים עוברים, ובסוף כל תוכנית המתמודדים יחליטו מי ה- 2 שמועמדים להדחה והקהל בבית מחליט מי מהם יודח מהוילה ומי יחזור אליה. וכמובן בסוף התוכנית הקהל יבחר מי זוכה בפרס הנחשק שהוא מיליון שקלים.
בכול גרסא זה שונה, בגרסא המקורית שהיא בריטית ההדחה היא באמצעות SMSים, אבל בגרסא האמריקאית לתוכנית המתמודדים מחליטים מי מודח ולקהל בבית אין בחירה. בישראל לפי האתר הרישמי(
האח הגדול בקשת) הצהירו שזה יהיה בהחלטת הקהל בבית - "בנוסף למעקב המתמיד אחר כל צעד שלהם, יצטרכו דיירי הבית להתמודד עם משימות שונות שייתן להם האח הגדול, משימות שישפיעו גם על איכות חייהם בבית וגם על מערכות היחסים ביניהם. מדי שבוע יקבעו הדיירים מי יהיו המתמודדים שיועמדו להדחה, אבל רק הצופים יקבעו מי יהיה זה שילך הביתה. בסוף התהליך יבחר הקהל בבית את הזוכה שייקח אתו את הפרס הגדול: מיליון שקלים. "
כרגע לא ידועים שום פרטים על קאסט המתמודדים או על תאריך עליית התוכנית אך אני מבטיח שברגע שיעלו פרטים אני אעלה אותם לפה, ועז אז אתם מוזמנים לשוחח פה, להגיד מה אתם חושבים, אם אתם הולכים לצפות או לא, אם ראיתם כבר עונות בגרסאות האמריקאית או הבריטית, ובכלל לשתף בהכל
אני מקווה שתשתפו פעולה, ע"פ שהזמן שהפורום יפעל בצורה סדירה יותר, ויהיו בו יותר אנשים יהיה רק שהתוכנית תעלה או כשיתחילו לזרום יותר פרטים, אבל אני מקווה לטוב ותשתפו פעולה