ברוכים הבאים לפורום המירוץ למיליון 2

omer719

New member
../images/Emo41.gifברוכים הבאים לפורום המירוץ למיליון 2../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אז זהו זה... מגיע הרגע
חיכינו לא מעט... ועכשיו סוף סוף מגיעה אלינו העונה השנייה של המירוץ למיליון! אז אנחנו מקבלים ימים חדשים - ראשון ושלישי בשעה 21:00 בערב, אנחנו מקבלים מנחה חדש - רון שחר שמחליף את רז מאירמן שהנחה את העונה הראשונה, וכמובן 11 זוגות חדשים! אז מה הולך להיות לנו העונה? האם הזוגות הולכים להיות מעניינים כמו בעונה הקודמת? בואו לעקוב איתנו, אז תראו נוכחות

אורישקי

New member
אני ממש מת שזה יתחיל

אהבתי את העונה הראשונה בטירוף אז אני מקווה שגם זו תהיה חזקה.

גםצופה

Member
מנהל
אחרי עיכובים

המירוץ עומד להתחיל. מקווה שתהיה עונה מעניינת וטובה. (ובמקביל ביס משדרים את העונות הקודמות של TAR
)

צפיה מהנה לכולם ../images/Emo13.gif

סוף סוף תוכנית ריאלטי בלי אסמסים (גם ב"הישרדות" לא היה צריך להיות אבל מוטי רייף וגיא המאירי מושחתים)

צ'יקי צ'יקי צ'ק היי היי היי

גם אתם רציתם שעמיחי ומיה יזכו? אני רציתי והתאכזבתי בשבילהם....

omer719

New member
אני מניח שמיה ועמיחי היו זוכים,

אם לא החלק האחרון של המירוץ =\

../images/Emo6.gif

לעמיחי לא היה מגיע לזכות בגלל ההתנהגות שלו כלפי מאיה סתם אחד שחשב את עצמו יותר מדי

ככה חשבתי בהתחלה

בסוף הייתי בעדם, לא אהבתי את הבנים החרמנים האלה ולא רציתי שהם יזכו

גםצופה

Member
מנהל
מי יודע..

אם מיה ועמיחי היו זוכים אולי רון שחר לא היה מגיע לתפקיד המנחה (שכל כך מתאים לו
)

shoham95

New member
../images/Emo45.gif ממש מתאים לו

אבל גם אני הייתי בעד מיה ועמיחי.

רז 1978

New member
המירוץ לימיליון היא התוכנית הריאליטי

הכמעט יחידה שאני אוהב אני מאלו שלא אוהב את כוכב נולד לא את האח הגדול המירוץ למיליון היא מבחינתי תוכנית מלאת אקשן שבאמת נהנתי לצפות בה בעונה הראשונה ואני מקווה שגם העונה הזאת תעניין אותי

highrise

New member
מה שיפה בחו"ל זה שזה ערוך נכון, לא מסטיק.

זה ריאליטי יקר מאד להפקה, הפתרון שמצאו בארץ זה למרוח את המרוץ למליון על פני 40 פרקים. עם מה תמלא את זה? עם הרבה זיבולי שכל בין הזוגות, עם פרק מכתבים מהבית, עם 4 פרקי שידורים חוזרים של איפה הזוגות היו עד כה ומה עשו.. השטיקים האלו מוציאים לצופה את החשק. אני בעונה הראשונה עם כל האהבה לפורמט פשוט מאסתי בשידורים חוזרים ומריחות זמן ורק התעדכנתי מי זכו. זה היה מייגע וזה לא ככה באף מדינה אחרת שמפיקה את זה. אוקיי זה יקר אבל זאת לא הדרך. יש גבול גם למריחת זמן ופרק הפתיחה הוכיח שכנראה ברשת לא למדו ואין גבול - פרק פתיחה שלם בארץ בלי שאפילו עלו למטוס. המרוץ למריחה.

למעלה