ברוכים הבאים לפורום "חדר מלחמה"!

vitamin P

New member
../images/Emo41.gifברוכים הבאים לפורום "חדר מלחמה"!

ברוכים הבאים לפורום הרשמי של החמ"ל.
סדרה חדשה ברשת שתעלה ביום שבת הקרוב ה01/01/2005 על הסדרה: סדרת הדרמה היוקרתית ביותר שנעשתה בישראל חושפת את מאחורי הקלעים של הממסד הביטחוני הישראלי. יאיר לפיד, יוצר הסדרה, מביא את סיפורם של "החדרים האחוריים" במשרד ראש הממשלה, שם נקבעות ההחלטות האמיתיות. דרך סיפוריהם האישיים של טובי המוחות מאמ"ן, המוסד והשב"כ, מובאות הדילמות הריאליסטיות המעסיקות את מדינת ישראל וגם כל אחד מאתנו. לעתים קרובות אתם תזהו את הגיבורים האמיתיים שמאחורי הדרמה, אתם תריבו איתם, תבכו איתם, תתאהבו לא פעם ותבינו מקרוב איך הם פועלים. פעם אחר פעם ישאל הצופה את עצמו איך זה שמותר להראות את כל זה בטלוויזיה. קאסט איכותי ומעניין:ליאור אשכנזי,רוני פינקוביץ',ששון גבאי,איילתזורר,אלי פיניש,הילה אלפרט,יורם טולדנו,דני גבע,אסי לוי ועוד... מקווה שתהנו כאן בפורום בפורום, לדעתי זאת תיהיה אחלה תוכנית שילוב ישראלי מעניין של 24 והבית הלבן שתי תוכניות שאני מאוד אוהב. תקנון הפורום יעלה בהמשך אבל כדי לשמור על אווירה חיובית יש לשמור על הכללים המקובלים כאן בפורומים של תפוז
תודה והמשך גלישה/צפייה מהנה
עומר
עוד 96 שעות לחמ"ל.

perrinat

New member
הבנתי שביום שישי בערב יהיה ספיישל

לקראת עליית התוכנית

מילי17

New member
טנקיו../images/Emo140.gif

לא ממש עוזר לי כי אני לא רואה בשבת... בשביל זה נברא הוידיאו!

vitamin P

New member
איזה יופי- הבנתי שהיה אמור להיות את

אתמול בערב אבל ניסים משעל עשה משדר מיוחד בגלל אסון הטבע במזרח

מילי17

New member
היה אתמול../images/Emo3.gif

הכרות קצרה ביותר ככה עשר דקות. מקווה שאתם לא מתכוונים לזה כי זה היה ממש ממש קצר! ויאיר בקושי דיבר...
אבל הסדרה נראית מעולה!

vitamin P

New member
את העשר דקות האלה דווקא כן ראיתי

הספקתי לשכוח מה היה
אני אצפה שוב מחר בתקווה שזה אותו דבר

תשובה גדולה....

אתה חושב שכל שחקן משטרה היה פעם שוטר? שתסריטאי "הבית הלבן" היו נשיאים? או שמפיק תיקים באפלה הוא חייזר? אז מה אם ליאיר אין עבר צבאי כסגן אלוף או משהו דומה הוא יודע לכתוב יש לו כשרון ויש לו דימיון הוא עירבב בסדרה דימיון עם מציאות... לא צריך להיות רמטכ"ל או ראש המוסד כדי לכתוב סדרה כזאת צריך כשרון.

הערה קצת יותר גדולה...

אבל בשביל לכתוב תסריטים על בית שמוחזק ע"י טרוריסטים שיש בו בני ערובה או חטיפת מטוס או מה שיש בתוכנית הזאת צריך קצת יותר מדמיון מפותח. אני מקווה שעזרו לו אנשים בגימלאות שהיו בצוותי לוחמה בטרור כאלו כדי שתצא תוכנית איכותית כמו 24 ולא סתם תוכנית מעפנה.

perrinat

New member
והערה בסיסית...

לרב תוכניות הדרמה שמחזיקות מעצמן יש יועץ שמייעץ לכותב/תסריטאי באופן מקצועי.

vitamin P

New member
ישד צורך במגע עדין של

ידע ומחשבה נכונה במציאות הבטחונית הזאת אבל המדינה שלנו כולם היו בצבא בכל מיני תפקידים שומעים כל מיני ,דברים מסיפורים וזה בדיוק מה שאמרתי בעבר שזה קצת מוזר שהוא מתראיין בפורומו לסדרה וניתן להבין מהדברים האלה שהוא כן היה קשור לחדר מלחמה כלשהו אז... (זה ממש לא מדע מדויק) אולי אבא שלו הכניס אותו לכמה חדרים כאלה במשרדי הממשלה?

למעלה