אני ראשון
B Bax New member 13/9/06 #4 הנהנההנההנה!! מזל טוב על הפורום החדש אממ,אין לי מה לכתוב יותר. זהו. בשעה טובה,נפתח הפורום ללהקה ה...אממ...מדהימה,מגהדת' מזל טוב שוב וזה
הנהנההנההנה!! מזל טוב על הפורום החדש אממ,אין לי מה לכתוב יותר. זהו. בשעה טובה,נפתח הפורום ללהקה ה...אממ...מדהימה,מגהדת' מזל טוב שוב וזה
D Dream theater 1990 New member 13/9/06 #2 שנייה! באתי ממקודם, אבל לא היה לי נעים לכתוב את ההודעה הראשונה אבל אם כבר..
S StaffordshirE New member 13/9/06 #5 ../images/Emo41.gifברוכים הבאים../images/Emo41.gif! ../images/Emo13.gif סוף סוף זה קורה, פורום ללהקת הט'ראש מטאל המצליחה, מגהדת' ! השקעתי הרבה בשביל לפתוח את הפורום הזה אז אני מקווה שתעריכו את מה שעשיתי בשביל מעריצי הלהקה בתפוז בקיצור, ברוכים הבאים כולם שאלון קטן בשביל להכיר את החדשים: שם: גיל: עיר: כמה זמן שומעים מגהדת': איך הגעתם לפורום?: תהנו
../images/Emo41.gifברוכים הבאים../images/Emo41.gif! ../images/Emo13.gif סוף סוף זה קורה, פורום ללהקת הט'ראש מטאל המצליחה, מגהדת' ! השקעתי הרבה בשביל לפתוח את הפורום הזה אז אני מקווה שתעריכו את מה שעשיתי בשביל מעריצי הלהקה בתפוז בקיצור, ברוכים הבאים כולם שאלון קטן בשביל להכיר את החדשים: שם: גיל: עיר: כמה זמן שומעים מגהדת': איך הגעתם לפורום?: תהנו
B Bax New member 13/9/06 #7 אני אענה ../images/Emo3.gif דנה 16 וחודשיים עוד מעט ראשון אממ..אהה...אה...מממ.....כמה זמן כבר דרך המנהל הכה מסוקס או משהו. לא יודעת.
אני אענה ../images/Emo3.gif דנה 16 וחודשיים עוד מעט ראשון אממ..אהה...אה...מממ.....כמה זמן כבר דרך המנהל הכה מסוקס או משהו. לא יודעת.
F FightFireWithFire New member 13/9/06 #8 ../images/Emo9.gif שם: כפיר גיל: 18, קטן ביום מהמנהל הנהדר של הפורום הזה. עיר: לא עיר כמה זמן שומעים מגהדת': לא יודע, מאז שהמנהל הנהדר המליץ לי, שנה ככה. איך הגעתם לפורום?: איך הגעתי? עזרתי בהקמה
../images/Emo9.gif שם: כפיר גיל: 18, קטן ביום מהמנהל הנהדר של הפורום הזה. עיר: לא עיר כמה זמן שומעים מגהדת': לא יודע, מאז שהמנהל הנהדר המליץ לי, שנה ככה. איך הגעתם לפורום?: איך הגעתי? עזרתי בהקמה
S StaffordshirE New member 13/9/06 #13 אחד מהמייסדים אתה ../images/Emo3.gif אני משה ואתה אהרון, בלעדייך לא היה פורום כמו שבני ישראל לא היו יוצאים ממצרים
אחד מהמייסדים אתה ../images/Emo3.gif אני משה ואתה אהרון, בלעדייך לא היה פורום כמו שבני ישראל לא היו יוצאים ממצרים
F FightFireWithFire New member 13/9/06 #21 אתה מגזים ../images/Emo9.gif הרבה מהעבודה היא שלך אני רק "הדרכתי" אותך ממש קצת
J JumpInTheFire New member 13/9/06 #27 אבל עם כל הכבוד למשה ואהרון, שכחת מה אלוהים עשה בשביל להוציא אותם