ברכות לשנה החדשה
|דבש

• פותח הנושא eYaL
  • פורסם בתאריך

eYaL

New member
../images/Emo42.gifשנה טובה לכולם../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

רשף כשף

New member
אנשים יקרים

מאחלת לכם שנה טובה שתתחיל ברגל ימין ותתקדם בכיוון מעלה אוהבת אתכם בכל ליבי ויודעת ששנה זו תהא מבורכת שהניצחון הרוחני המתואר בקלף יהיה הנצחון האישי של כל אחד מאיתנו ויחוזק על ידי איחוד כוחות, ידע ומידע שניתן לאור החוכמה להכנס ולטהר אותנו ולהילת הגנה מוזהבת לזהור מעל ראשינו שנגיע אל האור!

sarav55

New member
איחולי שנה טובה

לקראת ראש השנה הבא עלינו לטובה אני מברכת את כל באי הפורום הנכבד לשנה טובה תכתבו ותחתמון מלפני אבינו שבשמים ויהי רצון מלפני ה' יתברך שלי שכל תפילותיכם יתקבלו ברצון אמן ואמן ושהשנה הזו תזכו לראות את בית המקדש וכל הכהנים והלווים סוף סוף יקבלו את התפקיד שלהם בעולם הזה ומשיח צדקנו יגאל אותנו גאולת עולמים כן חברים אני מאחלת לכולנו שיתגשמו משאלות ליבנו לטובה לעבודתו יתברך ויהיה פינו ליבנו שווים בעינינו ובעני כל רואינו ושנתבשר בשורות טובות ישועות ונחמות ויהי רצון מלפני אבינו שבשמים שכולנו נקבל סוף סוף שפע פרנסה טובה שאין בה שום בושה וכלימה ברווח ולא בצימצום בכבוד ולא בביזוי בנחת ולא בצער ויהי רצון מלפני ה' יתברך שלי שכל מי שיש לו מינוס בבנק כל המינוס יהפוך לפלוס ולכל מי שיש לו חובות יהיו החובות הללו בטלים ומבוטלים ושלא יזדקקו עם ישראל זה לזה ה' יתברך יברך אתכם בהצלחה בבריאות גוף ונפש בשלום בית בחיים טובים מי שזקוק לזיווג הגון יקבל זיווגו כל מי שצריך בן זכר יחבוק בן זכר עוד השנה אז צדיקים שלי המון המון טוב ולכל מי שעשיתי צרות השנה הזו מבקשת שימחל לי כי לפעמים יש מצב כזה של יצר הרע שאי אפשר להשתלט עליו לא הכל חלק בעצם בחיים המון טוב המון אור וברכת ה' עליכם אנשים יקרים שלי ה' יברך אתכם בכל טוב אמן ואמן

ש ו נ י

New member
אמן ואמן ואמן ואמן ואמן ואמן ואמן

(כל המינוס יהפוך לפלוס? אז לשעות מינוס גדול כמה שיותר?
) שנה טובה ומתוקה

גריני

New member
../images/Emo41.gif ברכות לשנה החדשה ../images/Emo41.gif ../images/Emo75.gif|דבש

אנא, שרשרו לכאן ברכותיכם
וכל המרבה - הרי זה משובח
ורק תזכורת קצרה מ"רגעי חסד": אם יש משהו שאתם רוצים לחוות בעצמכם, היו המקור של אותו הדבר לאחרים אם ברצונכם לשמוח, שַמחו אדם אחר. אם ברצונכם לחוש שיש לכם חברה ואינכם לבד, היו חברים לאחר וגִרמו לו להרגיש שאינו לבד. וברוח דברים אלה - הנה ברכותַי לשנה הבאה - שירבו רגעי החסד והקסם
עבור כולנו - כולנו ביחד וכל אחד מאתנו לחוד שיעלה ויפרח הפורום הזה ותשרה בו אוירה נעימה שיהיו בו דיונים פוריים ומפרים, שיש בהם גם תובנות וגם "אתנחתא" מקשיי החיים. ולכולנו - שהדברים יזרמו הכי טוב בשבילנו ושנלמד פשוט ליהנות מהחיים, בפשטות! חג שמח
באהבה רבה, גריני

קרנוש21

New member
שנה מתוקה מדהימה מיוחדת

של התקדמות של פריחה של אהבה של אור וכד'

קרנוש21

New member
בבקשה מתכון מנצח סודי ושמור ביותר ל

+לשנה החדשהלוקחים את שניים עשר חודשי השנה ומנקים אותם היטב מרגשות של: קנאה, שנאה ,עוגמת נפש, קמצנות, עקשנות ואנוכיות. פורסים כל חודש ל - 3 חלקים שווים, כאשר יש להקפיד שכל יום יוקדש כשליש לעבודה והיתר לשמחה והומור. מוסיפים שלוש כפות מלאות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה, כפית של סבלנות ,כמה גרגרי סובלנות ולבסוף קמצוץ דרך ארץ לכל ובעיקר לזולת. על כל התערובת הזו, יוצקים הרבה הרבה .... אהבה עתה, כשהמאכל מוכן, מקשטים אותו בעלעלי פרח רצון טוב ותשומת לב. מגישים אותו מידי יום ביומו בצירוף מילה חמה וחיוך לבבי המלטף את הנפש. בתיאבון ! אז שתיהיה לכולכם שנה מיוחדת מדהימה מקסימה ואחלהההההההההה קרנינה1

שנה טובה לכל גולשי הפורום../images/Emo74.gif

מזמינה אתכם באופן אישי לבוא לבקר בבלוג שלי http://blog.tapuz.co.il/lightrose כל הערה והארה תתקבל באהבה שתהיה לכולנו שנה בה יתגשמו כל משאלות ליבנו לטובה אמן נצח סלע ועד

למעלה