בשבוע הבא...

gindis

New member
../images/Emo41.gif בשבוע הבא... ../images/Emo41.gif

באופן חד-פעמי אני מפרסם מה יהיה בשבוע הבא... 1. טכנולוגיה נגד מוקשים... 2. נוסיף רמת דיוק לטילים בליסטים כך שלא תמיד כולם יפגעו ואם תרצו לשפר את הרמת דיוק של הטילים בליסטים שלכם, אז תהיה טכנולוגיה בנושא! 3. טכנולוגית נאוטילוס - תאפשר לך להגן ברמה מסויימת מפני טילים בליסטים בנוסף לטילים נגד טילים שיש למדינה שלך.

ERANJAINT

New member
לא אל תהרוס את המוקשים

השאר סבבה וזה נחמד אבל אל תוריד את המוקשים זה נותן עניין למשחק... והגנה למדינה שלך עוד מעט יהיה טכנולוגיה נגד כלבים ולא יהיה הגנה... אל תוריד את המוקשים

אל תעשו שיהיה נגד המוקשיםםם

עד שסופסוף יש משהו שנותן קצת חשש מלתקוף מדינות ומשהו שיכול להגן עליך אז אתם ממציאים טכנולוגיה שתוכל לנטרל את זה?? מה הקטע?? אני לא חושב שזה יהיה כבר כיף אם לכול דבר יהיה גם מתקפת "נגד"... אבל כול השאר זה ממש אחלה יופי תמשיכו לעדכן!!

DTLAND

New member
אז תעשה שיהיה לטכנולוגיה נגד מוקשים

אחוז הצלחה מסויימם , נגיד 100 ל-1000

דווקא נגד מוקשים מאוד חשוב !

אבל ! אם מוקשים עולים לך 50M לכל התקפה ? את "יחידת ההנדסה" שמפרקת מוקשים,הייתי מעלה פי 2 - כלומר 100M. ככה שכל מי שרוצה למנוע מהמוקשים להפריע לו,שישלם יותר.

meetAmeet

New member
זה כלום...

כאילו שלמישהו אכפת בדירוג 200+ לשלם 100 מיליון ועוד מעט כבר לאף אחד לא יהיה אכפת. להוסיף טכנולוגייה כזאת זה כאילו ביטלת את המוקשים :(. חבל.

את המחיר סתם זרקתי ברור ש100M

זה לא הרבה. במיוחד לא למי שמתעסק עם מיליארדים פנויים. אני הייתי מעמיד את המחיר על חצי מיליארד. ואפשר גם לפתח איזו טכנולוגייה שתעלה כסף ברמה של עד 5 כמו כל הטכנולוגיות,כאשר הטכנולוגייה הזו תאפשר לך לשמור על כמות טנקים ולהפחית מאחוזי ההתקפה המוקשית. כלומר למשל טכנולוגייה ברמה אחת תתן לך 10% הגנה לטנקים וזה אומר שבזמן התקפה כללית עם מוקשים יאבדו לך 40% במקום 50% וככה הלאה לרמות הבאות,עד שמגיעים לרמה ה5 ששם בעצם תהיה לך הטכנולוגייה נגד מוקשים. כמו בצבא אמיתי,יש טנקים עם מוקשנים חזיתיים שמפוצצים את המוקשים כדי שהטנקים יעברו עליהם. הרי במציאות גם ניתן לפרק שדה מוקשים ולפנות אותו עבור כוח השריון. אז פשוט לייצר טכנולוגייה שתתן רמות שונות של פינוי מוקשים. ערן לתשומת ליבך

dvirkoren

New member
טכנולוגיית שאהידים

אתה שולח 1000 חיילים שיתאבדו על המוקשים של המדינה האויבת...

jimhnrni

New member
תגזים וזהו

שזה יהיה 500 מליון או מיליארד... זה נשמע סביר ביותר

meetAmeet

New member
אתם לא מבינים שאי אפשר לקבוע סכום!?

עוד חודשיים גם מיליארד לא יהיה כלום לאף אחד! ואפילו 50 מיליארד! אי אפשר לשים לזה מחיר אלא אם כל פעם יעדכנו את המחיר... אני נגד פירוק מוקשים בכלל. אבל אם עושים את זה אפשר לעשות מחיר משתנה לפי דירוג, אדמה או כוח כללי וכדומה.

RED OR DEAD BS

New member
אני לא מבין

מצד אחד יש את המוקשים, אבל אחר כך אתה בעצם מבטל את האפקטיביות של המוקשים, מה הצעד הבא? טכנולוגיה נגד טכנולוגיה נגד מוקשים? פתרון שלדעתי הוא הגיוני, לבטל את ה "מיקוש" ולעשות את כחלק מהצבא, כלומר כמו באליסטיים-טנ"ט, חיל שריון-מוקשים. במידה ויש לך יותר חיל שריון ממוקשים אז הסבירות שהטנקים שלך יפגעו היא אפסית במידה ויש לך פחות אז הטנקים שלך יפגעו בהתאם 20% 30% וכן הלאה.

gindis

New member
לגבי המוקשים

אנחנו כל דבר עושים מאוזן, פשוט תחכו ליום חמישי הבא...

למעלה