בשורה מצויינת (בשבילנו בכל

מאי26

New member
../images/Emo41.gif בשורה מצויינת (בשבילנו בכל

אופן): ביום חמישי ארז קיבל דרגת סא"ל. קצת רקע: ארז נמצא בתפקיד שבעקבות האינתיפאדה הפך למאוד מרכזי, והתקן של התפקיד היה רס"ן. בעקבות העבודה הבאמת קשה שהם עושים שם עכשיו אמרו לו לפני כמה חודשים שיש סיכוי שיקבל דרגת סא"ל (בשלב ראשון כדרגת ייצוג), אבל זה נדחה ונדחה, כך שכבר די חשבנו שזה לא יקרה (הוא גם די צעיר, בסך הכל בן 31 ואנשים הרבה יותר ותיקים ממנו עדיין לא קיבלו דרגה כזו). ביום רביעי הודיעו לו במפתיע שמחר הוא מקבל דרגה, וביום חמישי אכן הוא קיבל את הדרגה! אז זה מאוד משמח וכיף, אני הענקתי לו את הדרגה וכמובן שכולם צחקו עלי על זה שעכשיו שוב נשמר הסדר בבית (אני קיבלתי דרגת רס"ן לפני חודשיים כך שהיו לנו חודשיים של חפיפה בדרגות). אני בתגובה אמרתי להם ש - בסדר, כולם יודעים איך זה הולך בבית, וכל האנשים הנשואים הנהנו בהבנה... אז זהו, הלכנו היום לחגוג עם המשפחה שלי במסעדת "אידי" באשדוד - מסעדת דגים די ידועה ויקרה... בררר... אבל למרבה המזל, חבר של אמא שלי התעקש להזמין את כולנו, והיה כיף וטעים. אז אלה הבשורות שלי להיום. חוץ מזה, בשורה קצת יותר קטנה אבל גם משמחת, היא שקנינו היום בערב שולחן עבודה חדש וספריית כוורת ואנחנו הולכים לשדרג את חדר העבודה שלנו באופן רציני, דבר כיפי מאוד לאור שעות העבודה הרבות שאנחנו מבלים בו. זהו, פחות או יותר סיפורינו להיום.

יעלי2

New member
מזל טוב על הדרגה,הקידום והשידרוג../images/Emo13.gif

דברים טובים באים בצרורות! יופי של סיבה לסעוד באידי. לקחתם את מנות הפינוק?

אתי@

New member
וואו ../images/Emo28.gif איזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

כל הכבוד ושיהיה בהצלחה

kisses

New member
המון מזל טוב והמון בהצלחה ../images/Emo47.gif

כל הכבוד לצה"ל

למעלה