גאווה ודעה קדומה - ערוץ 23

בלינקה

New member
שתדעי לך

שבכל הזדמנות אחרת הייתי מתה להכניס לך מכות. אני כבר יותר מחצי שנה בקריז. מתה לראות את הסדרה, אבל אין לנו טלוויזיה (ז"א, אי אפשר לראות בה כלום). יש לי קראש מתמשך על מר דארסי ועל מי שמגלם אותו. אז למה בכל הזדמנות אחרת? כי ביקשתי את הדיוידי ליומולדת מחבר שלי, והחל מעוד שבועיים אני אוכל לראות את כל הסדרה בלופ מתמשך עד קץ כל הדורות! מישהי מתנדבת לארח את שחר ואת האיש לאיזה סופ"ש?

זאת בריג'יט ג'ונס

שישבה שעות עם ריפליי של הסצנה שבה הוא יוצא רטוב מהמים, לא? וסחתיין על המתנה - נראה לי שגונבת לך את הרעיון

בלינקה

New member
מילא זה

בעוונותי קראתי גם את בריג'יט ג'ונס ועובדות החיים (ואפילו ראיתי את הסרט), וכמה שהספר השני פחות טוב, יש בו קטע שבו בריג'יט מראיינת את קולין פירת, שפשוט קרע אותי מצחוק. אגב, הלן פילדינג הוציאה ספר חדש, לא רע בכלל לז'אנר.

אמברון

New member
אני! אני!

שהאיש יבוא אלינו עם שחר ואני אבוא אליך. מבטיחה להביא כיבוד.

may77

New member
מדהים../images/Emo70.gif

יצא לי לראות את הפרק הראשון ממש במקרה אבל מאז אני חיה מיום שלישי ליום חמישי. בלי הגזמות... ממש מצפה בקוצר רוח לצפות בזה. חבל שביום חמישי פרק אחרון

cookie1

New member
כבר ראיתי אותה 3 פעמים בשידורים

החוזרים. מדהים איך היא לא משעממת אף פעם

sharonmx

New member
וואי וואי וואי

כמה פעמים ראיתי את זה!!! מזל שהם משדרים את זה בלופים מדי כמה חודשים. תענוג צרוף! כמה חכמה היתה ג'יין אוסטין!

מעיןבר

New member
הבעל שלי שאל איך לא עניתי...

אז הגיע הזמן באמת. קראתי את הספר עשרות פעמים, את הסדרה ראיתי איזה 3 פעמים ואין ספק שקולין פירת' הוא האיש שיחליף את הבעל אם אי פעם נתחלף
והליהוק שלו כדארסי גם ביומנה הסודי של ברידג'ט ג'ונס הוא פשוט גאוני!

יעלי9

New member
כדי להעיד על עומק ההתמכרות

הנה שני לינקים שווים למכורות, קצת קשים לעיכול אבל נותנים המון אינפורמציה : הרבה פרטים על התקופה - נחמד פורום עכשיו גיליתי שעומד לצאת עיבוד נוסף של הספר (על אמת לא ברידג'יט ג'ונס)

בלינקה

New member
מסתמן נושא למפגש ../images/Emo13.gif

כשאני אקבל את הדיוידי, כולכן מוזמנות אלי למרתון מיסטר דארסי. אפשר יהיה גם לראות את קולין פירת קופץ לבריכה, יוצא ממנה בחולצה רטובה, קופץ וחוזר חלילה

למעלה