ג'ארד לטו

../images/Emo41.gif ג'ארד לטו ../images/Emo41.gif

הבן אדם הזה, הפך למקור הבעיות בפורום שלנו. אני חייבת להבהיר כמה דברים. בין אם אתן רוצות ובין אם לא, בין אם זה מוצא חן בעיניכן אם לא ג'ארד הוא חבר בלהקה, היוצר העיקרי בה, עוגה הרעיונות העיקרי בה, אחראי על כל העולם האומנותי מאחוריה ועל ההווי שלה לא מוצא חן בעיניכם? וול ב ע י ה ש ל כ ם ג'ארד הביא את כל הקטוע של איכות הסביבה, ג'ארד כתב את כל השירים שאתם כל כך מתחברים אליהם, ג'ארד הלחין את המנגינה שעושה לכם חמים בלב ודמעות בעיניים. ג'ארד מעצב את החולצות שאתם כל כך אוהבים ללבוש, עומד מאחורי כל הסמלים שכל כך מעניינים ומרתקים אתכם. כן. זה ג'ארד. מה? לא ידעתם? עכשיו אתם יודעים. עוד כמה דברים על ג'ארד.. כמו בערך כל בן אדם אחר בלהקה הזאת הוא גם נראה טוב. אה כן. ויש לו קריירת משחק מעולה, הוא שחקן מ ע ו ל ה. אחד המוערכים בהוליווד היום. אני לא חושבת שג'ארד יאהב את העובדה שאנשים מרחיקים אחרים ממעריצים אחרים של הלהקה כי הוא "המועדף" עליהם. כמו שהוא לא אוהב שאנשים שופטים את הלהקה ואותו כי הוא שחקן הוא בטוח לא יאהב אנשים ששופטים אחרים כי הם אוהבים אותו אולי טיפה יותר. בואו נגדיר פאנגירליזם- פאנגירל היא מישהי שהלהקה לא מעניינת אותה והיא שם בשביל ג'ארד. פאנגירל היא לא מי שרואה בג'ארד דמות קצת יותר מרכזית. חצי מהאנשים באשלון מתים עליו, זה אומר שהאשלון שייך לחבורה של פאנגירלז? לא נראה לי. ג'ארד הפך כאן לטאבו- ואני לא אוהבת את זה. ג'ארד נתן יותר מידיי והעניק לנו יותר מידיי (לא במודע כמובן), וזה שאנחנו מנדים אותו בערך מכל דיון אפשרי זה כפיות טובה זהו? סגרנו עניין? (אה כן. ואתן לא תחליטו איזה שרשור הוא טוב או לא טוב, אנשים מגיבים אליו יפה והוא גדל? אז זה טוב. ואם זה לא נראה לכן אז תתאפקו ואל תגיבו) ועכשיו. אחרי שהבהרתי את זה.. הייתי רוצה לעשות שרשור הכרת תודה למר ג'. לטו היקר. תתפרעו- שימו תמונות, סרטונים, ציטוטים מה שבא לכן. ואני אטגלן את זה ואמשיך לעשות שרשורים כאלה לשאר חברי ההלהקה גם בפעם הבאה. אם לא תגיבו, אז זה כי אתם עצלנים. ונמאס לי. אחלה? אחלה.

inbal287

New member
כן, ג'ארד הוא בחלט, עוגה, שני../images/Emo3.gif

וחוץ מזה - הוא מושלם על, שווה ביותר, מוכשר, חמוד ומדהים. הייתי רוצה איזה ילד או שניים ממנו, או אפילו סתם לעשות לי טובה. וכדי לסכם את זה אני אוסיף - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 נממ
.

Rock Terri

New member
מסכימה איתך!

כשהכרתי את הלהקה, אפילו לא ידעתי שג'ארד הוא הסולן שלהם, למרות שכבר אהבתי אותו נורא בתור שחקן. וכשגיליתי שהוא כן הסולן שלהם זה לא גרם לי לאהוב את הלהקה יותר או פחות. הוא באמת משקיע המון וזה חבל שאנשים לא מעריכים את זה, כי תכלס אם ג'ארד לא היה בלהקה, היא פשוט לא הייתה קיימת! בתור אחת שדיברה איתו בטלפון (כן כן אני עדיין מתלהבת מזה) אני רוצה להגיד שהוא בן אדם ממש נחמד ומצחיק (שגם לא מפסיק לדבר על סבתא שלו בכל מקום אפשרי). וכל מי שלא רוצה להודות בכך שהוא חלק חשוב מהלהקה אז באמת חבל. התמונה די מוכרת, אבל אני אוהבת אותה יותר מדי מכדי לא לשים אותה =]

מסכימה איתך

האמתי שהכרתי אותו כשחקן לפני הלהקה "החתיך ההוא משר מלחמה" ואז ראיתי את דה קיל ואני כזה.. "היי.. זה לא ההוא?"

adiiiXD

New member
אין להקה בלי ג'ארד , זה ידוע

הוא מדהים וכל כך מיוחד ואמיתי , ואני מלאת הערכה כלפיו, באמת שכן . אני לא יכולה אפילו לכתוב עד כמה הוא עזר לי , בגלל שזה יהיה ארוך מדי ואישי מדי , אבל אין ספק שהוא בלתי ניתן להחלפה . ריאיון עם ג'ארד : http://www.youtube.com/watch?v=JhUZg4WOePg הזקן, הזקן.........
ריאיון עם כל הלהקה, אבל ג'ארד לוקח את המושכות לידיים . תראו ותבינו, אחד הדברים המצחיקים : http://www.youtube.com/watch?v=lzFsy8tCdj0&feature=related מיני הופעה כזאת של ג'ארד וטומו [ רשום ברקע טאואר רקורדס] עם האקוסטיות שלהם , ולקראת הסוף טומו מתחיל לנגן לבד *ואני מנתחת מצבים וזה מיותר *וג'ארד יורד עליו, וכשטומו עונה זה פשוט הדבר הכי קורע ב-ע-ו-ל-ם ! http://www.youtube.com/watch?v=0qrqGES9nZc אני דווקא חושבת שהשרשור הזה בא במקום , אני לא רוצה שיחשבו עליי כל מיני דברים ויסיקו מסקנות לגביי על סמך דברים שאני כותבת או עוה או לא יודעת מה ..... *אמ, ועכשיו הבנתי שזה בערך מה שאני עושה לאחרים . *אז אני פותחת דף חדש

רעותוש02

New member
זה ממש לא הגיוני שכול פעם שמזכירים את השם שלו

אנשים הורגים אותך שבאתי להירשם לפורטם חברה אמרה לי לא להגיד עליו כלום שלא יסקלו אותי ואפילו לא הכרתי אוות רק אתמול גיליתי שראיתי אותו בסרט פעם XD והלהקה מעולה ותמיד תשאר מעולה והוא חתיך!!![הייתי חייבתXD]

adiiiXD

New member
זה לא נכון , הנה תראי

ג'ארד ג'ארד ג'ארד ג'ארד סתם סתם, אבל בכל מקרה לא צריך לעשות מאיתנו מפלצות

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif OMG !! איזה יפה הוא!!

חחחחחחחחחחחחחחחחח גד'ל :] אממ .. הנה ציטוט משיר - אחד הציטוטים האהובים עליי והנכונים ביותר.. "its not a matter of luck, its just a matter of time" ומי שלא יודע .. זה מהשיר edge of the earth

yaaruka

New member
איזה מצחיק D: חמוד כזה

וואי הציטוט רודף אותי! אבל הוא באמת נכון וממש חכם! הבנאדם גאון! זה משהו לא מהעולם הזה! [נו בארור! כולנו ממאדים! בעיקר ג'ראד XD] ג'ראד גן כישרוני! הוא שבר את העף שלו כי הוא "נמחץ קלות" על הקיר בגלל הקהל החכם שהיה באותה הופעה. הוא טען שזו היית הופעה בין הטובות D: אם הוא טען הוא צדק XD [לא ראיתי.. אבל הוא בטוח צדק XD]

ShAhArnavonXD

New member
טוב אני חייבת להתנגד למשהו..

אני לא חושבת שאנחנו כפויי טובה כלפיו בגלל שאנחנו לא מדברים רק עליו.. אנחנו מדברים פה על כל הלהקה- וכל אחד בלהקה ראוי לציון! כל אחד מהם מוכשר ברמות אדירות!!! אבל כמובן שאני לא אוכל להתנגד לעובדה שהוא בהחלט ניראה טוב.. ואיש מוכשר מצחיק ועוד הרבה דברים טובים שהוא ניחן בהם. זהו... (אין לי תמונה שלכן אין או משהו מעניין במיוחד...סורי
)

הכוונה שלי הייתה

שאנחנו כמעט ולא מכניסים אותו לדיונים ומתעלמים ממנו כי הוא נהיה טאבו

DarkSecretLove

New member
צודקת אבל מה שיותרחשוב להבין

זה שגרופיות אין רק לג'ראד,לא לכולם! ובקשר לג'ראד אין מה לעשות הוא הדובר של הלהקה ברוב המקרים,הוא האיש ייצוג שלהם אז אין ברירה אלה להבין את הבנות שרואות את ג'ראד אפילו לפני הלקה. לגרש אותן מהפורום זה לא אומר שהן יעלמו מהעולם! הן ימשיכו לאהב את ג'ראד/טומו/שאנון במקום אחר וגרושן לא עוזר לאף אחד אולי רק לאני העצמי שלכם. באמת קצת בגרות ודי לנסות לעשות סלקצ'יה בפורום כי אין לאף אחד זכות לעשות את זה רוצים להביע דעה תביעו אותה אבל לא בכעס ולא בעצבים יש דרך להעביר כל דבר,לכל קללה יש מילה קצת יותר עדינה שמאפיינת אותה. באמת בואו נפתח דף חדש ונקבל את כל מי שיבאו כי חבל שאנחנו מעיפים מעריצים שיכולים להיות מאד חושבים לתהליכים של הפורום שלנו. אפשר להביע דעה אבל צריך לדעת איך!
המשך יום מעולה ואני אעלה דברים של ג'ראד בהמשך[דאמ אם היה לי את המחשב שלי!!!
]

yaaruka

New member
צודקת במאה אחוז! שני זה באמת נמאס!

אני לא אחת מאלה שמתפרצות על הבנות שפותחות שרשור.. להפך, אני זורמת איתן. ואני לא אומרת את זה עכשיו כדי להתלהב. זה פשוט באמת מעצבן! לא פותחים פורום בשביל זה. אני בטוחה שאת ממש ממש מאוכזבת מהן. אני מקווה שכל אלה שישר מתפרצות יפסיקו. כי כמוני אני יותר אוהבת את ג'ראד משאר הלהקה אבל תכלס אני אוהבת את כולם כי כולם חמודים ומצחיקים ואני אוהבת אותם D: וכולם גם נראים טוב. טוב יש מלא תמונות מצחיקות של ג'ראד אבל אני אשים את זאתי שהכי אהבתי כי הוא ממש ממש חמוד שםם!! חח [ומוות לפריס הילטון! בעע!>< שונאת אותה >.> לא קשור.. אבל הייתי חייבת XD] חכו אני רוצה לשים עוד שלוש תמונות D: [דורש! כזה דורש!! כלכך דורש! הוא כזה מצחייקק שםם!!!>< עם האוזניות המוזרות האלה וכל השיער שלו התבלגן XD וההוא עם האודם הכחול המוזר שלו XD ועם כל הדם המלכותי הזה כזה חמוד ומצחיק XD]

yaaruka

New member
שמתם לב שתאיר חסרה?

היא באילת וזה עצוב! טוב לתמונה השנייה שאני רוצה לשים XD הוא והאודמים הכחולים שלו! הוא הורג אותיי!! חיחח

yaaruka

New member
אופס זו לא היית התמונה עם האודם Xג

בכל זאת היא היית מצחיקה XD הייתי מרוכזת בשיר לא שמתי לב חח הנה התמונה עם האודם XD

yaaruka

New member
עוד תמונה [לא זוכרת מה התמונה החמישית..../images/Emo9.gif]

והפעם גם ציטוט D: ציטוט: "don't believe to what written in the paper, I'm not a gay. I was dating with my dog" דםדםדם אעעע!!! יורד לו דם מהשיניים OO" שמישהו יציל אותו XD סתם

למעלה