אם תדעי מה הוא עשה לי אני מתה רק... מלחשוב... בקיצור איחרנו ללויה של אמא שלו חחחחחחח
ט טאKילה New member 29/5/05 #67 אם תדעי מה הוא עשה לי אני מתה רק... מלחשוב... בקיצור איחרנו ללויה של אמא שלו חחחחחחח
L liat1953 New member 29/5/05 #68 אם לשם אחר....כנראה היה משו לא מהעולם הזה... תגלי לי בסוד בדיוק מה היה אני ממש במתח.
ט טאKילה New member 29/5/05 #69 הבן אלף הפתיע אותי במקלחת... מתחת לזרם המים חחחחחחחחחח האמת כאילו התנגדתי אבל היה אחלה
L liat1953 New member 29/5/05 #75 כל ההפתעות ...והלא צפויים הם הכי הכי הכי... שוברי שיגרה...זה כלל לא רע...
M mr_lonely New member 29/5/05 #9 ו.... שכחתי את הגלולות... כואבת לי הבטן... אני עצובה.... אני עצבנית.... הילדים ערים... הילדים ישנים... השכנה שומעת...
ו.... שכחתי את הגלולות... כואבת לי הבטן... אני עצובה.... אני עצבנית.... הילדים ערים... הילדים ישנים... השכנה שומעת...
ט טאKילה New member 29/5/05 #12 אהה חחחחחחחחחחח הבנתי תכוונת למחזור, אוף איתי, אני עם הטלכרט שנופל רגע אחרי...
ל לוקחת לריאות New member 29/5/05 #23 תזכירי לי.....על מה מדובר כאן? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתה עלייך!
תזכירי לי.....על מה מדובר כאן? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתה עלייך!
L liat1953 New member 29/5/05 #65 אל תקבעי לפני שניסית בואי לכאן...קרוב קרוב...שניההההההההה אני פותחת את הברז ו................... נו...............???.
אל תקבעי לפני שניסית בואי לכאן...קרוב קרוב...שניההההההההה אני פותחת את הברז ו................... נו...............???.
ט טאKילה New member 29/5/05 #70 כ../images/Emo80.gifה שלי אלף כבאים לא יצליחו לעשות שטיפה לסניליות שלי