גב' מרציפן

../images/Emo41.gifגב' מרציפן../images/Emo41.gif

בוקר טוב במיוחד לך.... חייבת להגיד,שפעם ראשונה תשמעי את זה ממני...אבל אני אוהבת את החתול שיש לי בחצר של הדירה היום בבוקר בצאתי לעבודה לראשונה בחיי ראיתי עכבר "רחוב" מחוץ לדירה,נתתי צרחה קטנה,ופתאום חתול (רחוב) הופיע ראה אותי,העכבר ברח והחתול אחריו!! והעכבר המסכן צרח בקטנה... בכל אופן,אני,יעל, מודה לחתול ואוהבת אותו כל כך... זהו,הייתי חייבת לספר לך
יום טוב לך (ולכולם כמובן)

soofgania

New member
רואים שאת לא נמצאת פה הרבה..

פני בובה החליטה שהיא לא רוצה שיתייחסו אליה יותר כמו בובת ויטרינה והחליפה ניק למר יאצפן

MommyHug

New member
אהההההההההההההההה

כן, ראיתי את זה
הבנתי עכשיו
טוב שיש מתורגמנית בבית

../images/Emo6.gif אם את כל כך אוהבת חתולים-

אני אתרום לך את החתול בבניין שלנו שצווח כל הזמן, ואיתו אני אביא לך את האמא של הדיירת הקודמת שבאה אתמול וכמעט החטיפה לי מכות בגלל שלא הסכמתי שהיא תיכנס לבדוק אם החתול נמצא בדירה, למרות שהבהרתי שהוא לא בדירה- היא קיללה אותי כל כך הרבה ברוסית (לפחות זה נשמע כמו קללות), אבל הוא באמת לא היה ולמה שאני אכניס אותה...

יקירתי,לא אמרתי שאני אוהבת חתולים!

אני לא מתה עליהם,אבל היום אני מבינה כמה הם מועילים... שיחה ביני לבעלת הבית: יעל-XXX היה עכבר מחוץ לדירה שלי הבוקר בעלת הבית- כן...? יעל- ואני בטראומה מהבוקר כי החתול אכל אותו בעלת הבית- וואלה??? נהדר יופי,טוב שיש חתולים. מה יופי מה?? אני בטראומה!!!! עכבר מסכן
העיקר שראיתי אותו אמרתי יאאאא חמוד הגיע לי ליד הרגליים התחלתי לצרוח

אשה מרציפן בשבילך ../images/Emo11.gif

ידעתי שיום אחד ההגיון יבקר אצלך ותביני שסלידה מחתולים זה דבר לא הגיוני, אפילו אם זה בא בגלל שמעכברים את סולדת יותר. שיהיה לך יום מקסים.

אני לא אוהבת חתולים...

אבל פתאום חשבתי על להתחיל להאכיל אותם ואולי הם ישארו להתנחל באיזור של הדירה ויאכלו כל מה שזז... אבל נראה לי שהם אוכלים טוב אם יש להם עכברים...

למעלה