גוד שאבס כולם.

0mroosh

New member
../images/Emo41.gif גוד שאבס כולם.

אחותי הקטנטונת שוטטה באתר ערוץ הילדים [טוב נו..זה אני, אבל רק בגלל ערני הכפרה,כי הוא כותב מעולה]. להלן הביקורת שהתפרסמה באתר. תהנו ושבת שלום לכולם!

מיכיל

New member
חחחח יפה יפה

המקום הכי פחות צפוי לראות בו את קולדפליי....אתר ערוץ הילדים...חחח זה מאוד משמח
הביקורת ממש נחמדה
חחח דרך אגב, בתגובות לכתבה ראיתי אחת שכתבה :"סונאת את קולדפליי" ..חחחחחחחחחחחח בהחלט משעשע... שבת שלום

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifבטח אחותי ../images/Emo3.gif שמענו עליך../images/Emo6.gif שבת שלום../images/Emo24.gif

מארון 5?!!!

מארון 5!? אתה צוחק עליי?! סימפל פלאן פו פייטרס ג'ט גרין דיי אפילו מקפליי אבל מארון 5?!?!?!?!?!!??! טוב,אומרים שכול אחד והטעם שלו

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהו לא... עם כל אהבתי העזה למקפליי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif (וטפו טפו טפו../images/Emo57.gif, היא עזה מאודדדדדדדדד../images/Emo99.gif), אין הרבה להקות בעולם שמגיעות מבחינתי לרמה של קולדפליי...לא מקפליי, לא מארון 5 ולא אף אחת מהלהקות שציינת... חלקן הגדול עושות בעיניי מוזיקה מצויינת, ושאני בכלל לא אפתח את הפה על מקפליי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif (כי אז הוא לא ייסגר../images/Emo9.gif), אבל להגיע לרמת העומק והמורכבות של קולדפליי הן במילים והן בלחן, זה דבר שאין הרבה להקות בעולם שיכולות לעשות...

אני חושבת שלא כול כך הבנתי אותי

מישהו כתב בשמארון 5 קופלת את קולדפליי מה שהתכוונתי להגיד זה שמארון 5 לא כופלת אף להקה ובטח לא את קולדפליי, אני מסכימה איתך..קולד פליי זה הלהקה שאני הכי אוהבת בעולם ומקפליי לא יודעת יש להם שירים טובים ויש להם הרבה שירים גרועים ואני לא אוהבת אותם נאי פשוט מאוד מאוד מאוד שונאת את מארון 5 ומאוד מאוד מאוד אוהבת את קולדפלייי

MarishA M

New member
ממ אני לא אתווכח איתך..

כל אחד והטעם שלו..ושלא תביני אותי לא נכון..גם אני חושבת שמארון 5 לא כופלים את קולדפליי..ממש לא..אפילו לא קרוב.. אבל אם הם לא כופלים אף אחד?..זה כבר משו אחר..כי הם להקה מעל הרבה מאוד שקיימות.. וקולדפליי זו הפסגה..אין מה להשוות..זה אפילו לא דומה בשביל להשוות..

ברררר

New member
לא הבנתן...

בתגובות לכתבה מישהי כתבה שקולדפליי לא משתווים למארון!! הוא/היא לא חושבים ככה.....

חחחחח מה שקרה פה היה מצחיק

כול ההודעות ששלחנו (ה-7 הודעות האלה) היו בנויות מהודעה שלא הבינה את השניה

ברררר

New member
שבת שלוווםםם

אחלה כתבה "סונאת קולדפליי"- עכשיו מבינים למה היא שונאת!!

Drorrrrrr

New member
ערן הזה ../images/Emo46.gif לא יכל לשים קישור

לפורום?! כתבה חביבה
.

0mroosh

New member
אבנים, אני חושה שזה יפתור את הבעיה.

די חצוף מצידו

למעלה