גולשים יקרים - כאן האח הגדול

ShukyD

New member
../images/Emo41.gif גולשים יקרים - כאן האח הגדול ../images/Emo41.gif

חברי הוילה חתכו לישון לפני כשעה וחצי. זה הזמן להזכר שיש גם חיים מעבר לטלוויזיה \ אינטרנט ההצעה שלי היא לכולם לקחת חופש קליל עד מחר בצהריים \ ערב <רק המלצה כמובן, וזה לא שיש לי פה עבודה קשה מדי, הכל לטובתכם
> צאו החוצה, כל כך נעים בחוץ עכשיו. תשבו קצת עם המשפחה תחגגו את הגשם הראשון שקרב והולך <היום בערב\ לילה> תכתבו, תציירו, תנגנו, תאזינו למוזיקה, כל מה שאתם אוהבים לעשות בשביל זה סופי שבוע נועדו. הרי ממילא עד מחר לא יקרה שום דבר חדש בוילה ובשביל מה לשבת פה ולטחון מים?
קחו קצת חופש מהאינטרנט והטלוויזיה, תחיו יום אחד כמו פעם
אבל כמובן שאתם מוזמנים גם להשאר כאן ולכתוב מה שבא לכם, סתם אני במצברוח חצי חורפי \ נוסטלגי \ שקר כלשהוהי. תודה ההנהלה וצוות העובדים.

ShukyD

New member
רציני לגמרי

פתטית ממנהל למה? ההתעקשות הזאת לשבת בפורום ולכתוב ולכתוב ולכתוב ולכתוב, גם כשכבר אין על מה נראית לך פחות פתטית מההודעה הזאת? אז תמשיך, אני לא מכריח פה אף אחד, זו רק עצה שלי אליכם

שוקי מתוק שבת שלום

איזה שרשור יפה אתה כל כך צודק היום יום שישי בוא ננוח בוא נרגע עוד מעט יש ארוחת שישי... שיהיה שבת שלום עם הרבה שינה ומי שאומר לך שאתה פתטי הוא בעצמו חסר חיים.. שבת שלום ורגועה

BeN ShaDe

New member
למה אין על מה?

מה עם סיכום השבוע האחרון? הכנה לקראת התוכנית מחר? ההודעה שלך נשמעת ללא ספק הודעה מתנשאת. שכל אחד יעשה מה שבא לו ומי שיכתוב עכשיו בפורום לא צריך להרגיש "חסר חיים" רק בגלל דברייך.

BeN ShaDe

New member
אני לא רואה איך זה שונה מלמשל

שאני אכתוב עכשיו פה - "תגידו , אין לכם חיים? לא נמאס לכם להיות בפורום?" והרבה יראו אותי אחרי זה כטרול ויראו בזה הודעה מתנשאת שבאה לפגוע ובהחלט זה יהיה נכון. אז מה זה שונה מההודעה של המנהל?

Come Alive

New member
אני לא חושבת שאתה צריך לראות את זה ככה

תשים לב לאיך שהוא כתב את ההודעה שלו: "ההצעה שלי היא" "רק המלצה כמובן" "הכל לטובתכם
" "צאו החוצה, כל כך נעים בחוץ עכשיו." "כל מה שאתם אוהבים לעשות" "תחיו יום אחד כמו פעם
" "אבל כמובן שאתם מוזמנים גם להשאר כאן ולכתוב מה שבא לכם, סתם אני במצברוח חצי חורפי \ נוסטלגי \ שקר כלשהוהי." זה נראה לך תוקפני?

Come Alive

New member
חחחח מה,

הוא לא קרא לאף אחד חסר חיים להזכירכם, הוא מנהל הפורום ככה שהוא יותר מעורב מכם בעניין הזה אם הוא יקרא לכם חסרי חיים, הוא יקרא גם לעצמו חסר חיים הוא לא קרא לאף אחד חסר חיים אנשים לוקחים דברים ידידותיים ועושים מזה עניין

BeN ShaDe

New member
אמרתי שנפגעתי מזה?

טוב , אין לי ממש כוח להמשיך בדיון הזה כי זה לא יוביל לשום מקום.

לאוס

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק חזרתי מסיבוב בשדות של המושב הסמוך ומצאתי את ההודעה. אחלה המלצה.

חחחח כנראה יוצאת

אבל בלב כבד שאני משאירה אותם ולא צופה
אתם לא מבינים!! שבוע שעבר דודה שלי הייתה אצלנו ומסתבר שגם היא צופה,אז התחלנו לדבר על זה חחחחח ואת אמא שלי הכנסתי בערך לזה חחחח

Jason2

New member
אבל זאת המנוחה שלי

וזה החופש שלי. כל השבוע אני עובד ואז אני מגיע הביתה לטלויזיה ולאינטרנט.

למעלה