גולשי פורום הליכוד- צבועים?

../images/Emo41.gif גולשי פורום הליכוד- צבועים? ../images/Emo4.gif

רק לפני יומיים דיברנו על הצהרתו של מנהל פורום הליכוד אשר טען כי לתומכי קדימה אחריות להרג אזרחים וחיילים, תוך רמיזה לפלילים בנושא. בעקבות הדיון שהעלתי בנושא, מנהל פורום הליכוד מחק את אותן הודעות ונעץ, ספק התנצלות, ספק הצהרה. עד לעכשיו עוד לא התקבלה הודעת גינוי אחת מגולשי ותומכי הליכוד בפורום, בנוגע לדברים שהציג מנהל פורום הליכוד - אשר קושרים אשמה להרג, לתומכי קדימה. היום, בעקבות האירועים בבוקר, החליט "האדם הפשוט" לפרסם תגובה הקושרת את תומכי הליכוד לאשמה בהרג האזרחים הישראלים. הפלא ופלא, התעוררו להם הרבה תומכי ליכוד וביקשו לגנותו. אם זו לא צביעות .. אני ממש לא יודע מה כן.
אף לא תומך ליכוד אחד שביקש לגנות את דברי מנהל פורום הליכוד.. לעומת כ- שמונה אנשים שגינו את דבריו של "האדם הפשוט". הודעות כאלה יש למחוק ויש לחסום את אותם גולשים באופן מיידי. אנשים התורמים לשסע בעם, מכפישים ובכך תורמים לאוייב, בזויים בעיניי.

אשרת

New member
תגיד לי...

ונגיד כל כותבי פורום הליכוד יגנו את דבריו של מגן - האם זה מפחית מחומרת מילותיו? :/

טלמ

New member
אולי לא יפחית

אבל יראה שמדובר באדיוט אחד, המעוניין בפילוג העם ולא בקבוצה שלמה, קבוצה המתיימרת לייצג דעה רווחת של 12 חברי כנסת.

אשרת

New member
הגינוי של דומיות וירטואליות

לגבריו של דמות וירטואליות לא מייצגות כלום.

gershon17

New member
מה זה אומר "פילוג בעם"?

שלא כולם יחשבו אותו דבר? שיהיו כאלה שיחשבו שהאחרים טועים ועושים דברים שהם לא בסדר? שיהיו כאלה שיטענו שאנשים אחרים הם פושעים, רחמנא ליצלן? כזה מין?

אני כותב אתה מלך הצביעות

אתה תמכת במיפלגה הכי מושחתת שאיי פעם היתה בישראל אתה תמכת בראש ממשלה שאומר ליהודי צרפת לעלות לארץ ובאותו הזמן הבן שלו יושב בצרפת אתה תמכת במערכת השקרים של אייל אדד וליאור חורב ואתה אמרת שביבי רק רוצה להפחיד את העם אז אל תיהיה צבוע ומגעיל ותודה שלפחות טעית בחלק מין הדברים

אהלן טרול! חזרת? ../images/Emo140.gif

א. הייתי מציע לך לבדוק את פירוש המילה "צביעות". דבר ממה שטענת לא נכנס להגדרה זו. ב. אולי לפני כן, הייתי מציע לך לקחת כמה שיעורים בקרוא וכתוב. ג. במחשבה נוספת, אולי כדאי היה והיית חוזר לחוברות צביעה לגיל הרך. ד. תובנה סופית מביאה אתי למסקנה שאולי עדיף אם לא היית נולד. ה. מקווה שהבנת את הרמז

יניב אתה שופר תעמולה קלאסי

אתה לא יכול להיסתדר עם האמת אזאתה מקלל ומגדף אבל אני מבין אותך ומרחם עלייך אתה הרי חייב לדקלם את המסרים של אייל ארד ושל ליאור חורב אתה תמיד תיהיה משרתם של מושחתים

לא הבנת את הרמז? ../images/Emo4.gif ../images/Emo201.gif

אל תטרח להגיב למילים שלי יותר.. יש אנשים שאולי ירצו לשוחח ולדון איתך.. לא אני :) אני לא מתכוון לבזבז את זמני על טרולים. אני מקווה שעכשיו הבנת אם לא, לא נורא.. אולי כשתגדל זה יעבור

אתה מנסה להסיח את הדעת מהכשלים

החמורים המתגלים בתפקוד הממשלה בראשות מפלגתך. ההיטפלות שלך לליכוד דווקא, בתקופה הקשה הזאת, לא משרתת שום מטרה אחרת. כדאי היה לשמוע את 'חוכמתך' בניתוח המצב המדיני-צבאי, אם יש לך מה לתרום לדיון בסוגיות האלה.

בדוק את ההודעות שלי בתקופה האחרונה,

אולי תגלה דבר או שניים, על תוכן התגובות שאני מפרסם חלק קטן מאוד מהן הן ביקורת על הנעשה במפלגתכם. למרות זאת, גם בימים כאלה יש מקום לביקורת. אם אבחר לבקר התנהלות מפלגת וצבועה מצד אנשי ליכוד, זו זכותי.. כפי שרבים מחברייך לא חוסכים ביקורת מאנשי שמאל קיצוניים על הנזק שהם יוצרים למדינה, גם אני לא אחסוך ביקורת על אנשי ימין שיוצרים את אותו נזק בדיוק. כפי שזכותך לבקר "כשלים" מצד ממשלתו של אולמרט.

אתה מצחיק, אני בכלל לא מהליכוד

אתה דוגמא למה שקוראים 'עיסוק כפייתי' במשהו. יש לך אובססיה.

למעלה