ג'ו שמו 2: הפרק השבועי

TheCharm

New member
../images/Emo41.gifג'ו שמו 2: הפרק השבועי../images/Emo41.gif

לא אהבתי בכלל. נורא הזכיר לי את הפרק הראשון בעונה השניה של הש"ש: דוחס את הכל בהכל עם הכל של הכל והכל. יותר מידי דברים בפרק אחד, קיצר. אני חושב שאת הגעת ההורים היו צריכים לדחות את הפרק - ואת אמנדה, החדשה, שאנחנו עוד צריכים להכיר, לא לדחוס לזמן מסך כה קצר יחד עם שאר הבנות. נתגעגע לאינגריד הישנה, שעכשיו בטח תקבל הקטנה רצינית בזמן מסך. בכל מקרה היא יותר שווה מאמנדה המפגרת. אגב - לפי דעתי המפיקים עשו טעות. פעם אחת הסיפור של קאמי לא עבד. גם פעם שניה לא. זה ממש היה מטומטם מה שהם עשו שם, לא משנה מה היו התוכניות שלהם וכאלה. אגב - אני יכול להישבע - בפרק הקודם, כשעשו "בפרק הבא...", אמרו תראו מי חוזר תראו מי בא וכאלה. והראו את ג'ו שמו הקודם!!!

Aviad1987

New member
הראו

וחוץ מזה לא ראיתי את כל הפרק רק את חלקו ואהבתי את הרעיון שלהם עם אינגריד ומהסיבה שהצעתי אותו לעצמי בפרק הקודם אפילו לפני שידעתי שזה מה שהם יעשו. חוץ מזה לדעתי אם היו עושים ג'ו שמו 3 (נראה לי שהתוכנית בוטלה אחרי העונה השניה) היו צריכים לעשות אותה הפוך על הפוך. נגיד לוקחים צוות שחקנים שעובד על איזה 2-3 אנשים שחושבים שהכל אמיתי אלא שהם יודעים הכל ובסוף יוצא שעובדים על השחקנים. יכל להיות משעשע

Riot Boy

New member
אוקיי...../images/Emo168.gif

הממממ מישהו יכול להגיד לי מה העלילה של זה? כי יענו "הם באו לתכנית ריאלטי והם לא יודעים שהם הריאלטי" אז מה? מה העלילה של זה?

yasminale

New member
תשובה

התוכנית היא מעין פארדויה על כל תוכניות הריאלטי. העונה הזאת למשל, הם עשו תוכנית בסגנון "הרווק/ה", ובעצם הביאו שני משתתפים: טים ואינגריד. הם בטוחים שכל שאר המשתתפים הם גם שחקנים במשחק, אבל הם בעצם לא יודעים, שכל התוכנית היא הפקה אחת גדולה שעוקבת.. אחריהם! חוץ מטים ואינגריד, כל שאר המשתתפים ואפילו המנחה הם שחקנים מקצועיים לחלוטין, שכל הצעדים שלהם מוכתבים לפי ההפקה. תאר לעצמך, איזה באסה זה שכולם מסינים את הבדיחה חוץ ממך..

למעלה