גליל כוכב- הפרוייקט של רביד בליס

../images/Emo41.gifגליל כוכב- הפרוייקט של רביד בליס

הפרוייקט של רביד בליסוס. גליל עם כוכב בהנחייתה של רביד. קל מאוד להכנה ושילוב של כמה גלילים עם כוכבים בצבעים שונים יהוו בסיס לחרוזים מקסימים! רמת קושי: קלה זמן הכנה משוער: שעה חומרים: פימו רך בשלושה צבעים - על פי שילוב והעדפה אישית: 1/2 חבילה סגול, 1/2 חבילה כסף, 1/4 חבילה שחור; סכין חיתוך, מכונת פסטה או מערוך לרידוד, משטח עבודה. בהצלחה
כל הזכויות שמורת לרביד בליסוס.

שלב ראשון

נתחיל עם רבע חבילה של פימו בצבע הכוכב, בפרוייקט זה בסגול, ונכין ממנו חבית שמנה בגובה 4 ס"מ.

שלב שני

מרבע חבילה נוספת באותו הצבע נכין נקניק ארוך, כ-20 ס"מ. ונצבוט את חלקו העליון ליצירת משולש. כך נמשיך לאורך כל הנקניק בצורה אחידה משני צידיו.

שלב שלישי

את המשולש הסופי נחלק ל-5 חלקים באורך 4 ס"מ כל אחד. נסדר את המשולשים סביב החבית שיצרנו בהתחלה נקבל את צורת הכוכב. נדחס מעט את כל החלקים זה לזה להצמדה טובה יותר.

שלב רביעי

נעטוף את הכוכב ברדיד פימו בצבע שחור, דרגה 3 במכונת הפסטה. לגיוון דוגמת הכוכב ניתן לדלג על שלב זה או לעטוף בכמה רדידים בצבעים שונים ובעובי שונה.

שלב חמישי

נתחיל למלא שטחים ליצירת רקע לגליל בצבע כסף: נכין 5 משולשים, רחבים יותר, שייכנסו בין קודקודי הכוכב וימלאו את החלל הריק. לסיום, נעטוף את כל הגליל ברדיד עובי 1 במכונת פסטה באותו הצבע.

שלב שביעי- אחרון../images/Emo70.gif

ניתן להמשיך להאריך בגלגול על גבי משטח העובדה, לחתוך קצוות מעוותים וליהנות מהתוצאה. בהצלחה!

תודה רבה אוהבת את רוני....../images/Emo25.gif

רק חשוב לי לוודא שקיבלת מרביד את האישור להעלות פרוייקט שלה לכאן, לא היינו רוצות חלילה לעשות משהו שאינו מקובל עליה. הפרוייקט מקסים

קוראים לי ליאור...

אוויי... דיי... אני לא מאמינה! איזה אבלה אני! אין לי אישור ממנה מה לעשות אבל כמובן שכל הזכויות שמורות לרביד... (אם זנ עוזר...) אם במקרה רביד גולשת כאן אז סורי סורי סורי!!! אם אני אתן קישור מהאתר שהיא כתבה זה יעזור?

למעלה