גלי עטרי - האוסף המושלם

../images/Emo41.gifגלי עטרי - האוסף המושלם../images/Emo41.gif

אז ככה: תחשבו שאסף דרעי היה שואל אתכם "איזה שירים הייתם מכניסים לאוסף הבא של גלי?" מה הייתם עונים לו? תבחרו 20 שירים. השירים שלי:
1. נסיך החלומות
2. אמצע ספטמבר
3. סוף עונה
4. מקדש האהבה
5. קסמים
6. מקיץ אל החלום
7. חזקה מהרוח
8. דרך ארוכה
9. השיר שיביא לך אהבה
10. גלידה
11. מה שאת אוהבת
12. חבק אותי לאט
13. זה רק אתה
14. ת"א בחורף
16. גרגר אחד יכול
17. סמקום איתך
18. רק אתמול
19. ממריאה ברוח
20. יש לך שמש
לנוחיותכם - רשימת השירים של גלי: נסיך החלומות: 1. נסיך החלומות (ולנטינו) 2. One Night איתו 3. אי שם (בלב הים התיכון) 4. ידידי הקשוח 5. שיר תמים 6. בוא היום 7. יש לך שמש 8. אל תשכח 9. את קרן שמש 10. רק היום קח אותי הביתה: 1. לא יודעת 2. דואט פרידה 3. קסם קטלני 4. מאובנת 5. נסיון נוסף 6. קח אותי הביתה 7. שלך עד אתמול 8. למה לך 9. פני בובה 10. עד שנשיב ממריאה ברוח: 1. עוד יום 2. ממריאה ברוח 3. הייתי אומרת 4. מחר יהיה יום יפה 5. מי שצועק 6. בעקבותיו 7. חרציות 8. כמה אפשר 9. אולי זה ככה 10. אל תתייאש אמצע ספטמבר: 1. אמצע ספטמבר 2. הכל עומד במקום 3. עוד רחוק החוף 4. אזמרלדה 5. הבריחה 6. תני לו פרח 7. אין לי ארץ אחרת 8. סתיו ישראלי 9. סוף העונה 10. פעמון מצלצל צעד אחד לפני הנהר: 1. מקדש האהבה 2. נפאל 3. רק אתמול 4. קסמים 5. צעד אחד לפני הנהר 6. עוד מעט 7. בירקון בפינה 8. נ.ב. 9. ארץ טירוף ונביאים 10. מקיץ אל החלום בראשית: 1. בראשית 2. פרח משוגע 3. כאילו סוף 4. עוף מוזר 5. אדבר איתך 6. אמצע שום מקום 7. זר יקר 8. כמו עשב בניסן 9. מראה מכושפת 10. לו ידעת ביום שאחרי: 1. חזקה מהרוח 2. ביום שאחרי 3. לו הייתי 4. הילדות של העולם 5. שתים עשרה בלירה 6. ערמונים מהאש 7. אחת כמו כולם 8. בית היין 9. יש מנגינה 10. מה שיהיה 11. בלוז חורפי סימנים: 1. השיר שיביא לך אהבה 2. חברות 3. אחריה 4. מפני כל העולם 5. בוקר חדש 6. בפעם הבאה 7. מתחת לפני השטח 8. משהו 9. סימנים 10. עדיין נשארת 11. מלחמה משנה אנשים גלידה: 1. שיר אהבה משובח 2. מאהב 3. במקום אתך 4. שיר הנישואין 5. המוצא הישר 6. אחרי כל השנים 7. גלידה 8. גן עדן מזרחי 9. נהר 10. בועת הפחדנות 11. מבוכה 12. הרחוב הקטן 13. פני ילדה חבק אותי לאט: 1. מה שאת אוהבת 2. מטריות 3. חבק אותי לאט 4. אם תמהר לא תגיע 5. ריו דה ז'נרו 6. תל אביב בחורף 7. אני נשארת כאן 8. מקום של אהבה 9. מחכה שישוב 10. זה רק אתה 11. רק שיר געגועים 12. צער 13. גרגר אחד יכול ודרך ארוכה, שנכלל רק באוסף "רק אתמול" מקווה שתשתפו פעולה

שרית7

New member
אני הייתי עושה אוסף של שירים שנגנזו

לאספנים בלבד... כל מיני ביצועים שהיא שרה למשל רק בהופעות כמו "החיים בורוד" היידשע מאמא" זקן וחכם של אלן פרסון ועוד.., כל השירים שצויינו פה כבר נכנסו לאוספים

רשימת שירים לאוסף

אממ.. אני בערך מסכים עם ולנטינו.. עם קצת שינויים.. :)
1. נסיך החלומות
2. אמצע ספטמבר
3. סוף עונה
4. מקדש האהבה
5. למה לך
6. מקיץ אל החלום
7. חזקה מהרוח
8. דרך ארוכה
9. השיר שיביא לך אהבה
10. גלידה
11. מה שאת אוהבת
12. חבק אותי לאט
13. סימנים
14. ת"א בחורף
15. אחרי כל השנים
16. גרגר אחד יכול
17. מחר יהיה יום יפה
18. רק אתמול
19. ממריאה ברוח
20. יש לך שמש

שרית7

New member
"למה לך" ו"מחר יהיה יום יפה"?

אני ממש נפעמת מהבקיאות שלך בחומר של גלי!!! שני שירים שרק מעריצים ממש אדוקים מכירים. ועוד מישהו צעיר כמוך. זה בהחלט ראוי להערכה. לדעתי "לא יודעת" היה צריך להכנס לאיזה אוסף הוא היה להיט בזמנו וזה שיר מתוק קצבי וכייפי

צודקת.. באמת שיר חמוד :)

והבקיאות שלי ברפרטואר של גלי באמת גדולה בגלל שזה ממש חשוב לי להכיר את כל השירים שעשו את הזמרת הענקית הזאת

עדי 345

New member
אז אתה מכיר את השיר "המוצא הישר" ?

המוצא הישר מתוך "גלידה", שנת 1998 מילים ולחן: שלום חנוך הוא מאוהב בילדה מקסימה יתומה עם צמה על הגב דמות הזויה שאין לה שניה ביופיה שנגלה לעיניו הוא לא ידע בשבתה לבדה כמו ציפור בשבייה כמו גורל היא נועדה מיום שנולדה כמנהג העדה כמקובל כה קרוב ועם זאת כה רחוק כה רחוק ועם זאת כה קרוב אל תקנאו במוצא הישר יש לו הכל ואין לו דבר הוא מאוהב בילדה מקסימה יתומה עם צמה על הגב כה קרוב... (הערה: אפשר לשמוע חלק מהשיר באתר! עחוד ראשי באתר - "דיסקוגרפיה" -"גלידה" -"המוצא הישר").

בטח שאני מכיר את השיר

אחרת למה שאני אקרא לעצמי ככה על סמך משהו שאני לא מכיר?

רינה7

New member
אחלה שירים!!!!!!

לדעתי צריך לעשות אוסף עם שירים שלא נכנסו לשום דיסק. הקלטות מיוחדות, שירים שלא ילכו לנו לאיבוד

למעלה